Bij ieder trouwfeest hoort een openingsdans.

Het is niet altijd evident een juist liedje te kiezen, want het zijn er zo veel. Enkele tips : Green green grass of home van Tom Jones, Heb ik ooit gezegd van Clouseau, Nothing else matters van Metallica, Tonight I celebrate my love for you van Peabo Gryson, From this moment van Shania Twain , Heaven van Bryan Adams, Meer voorbeelden

Maak steeds een volledige trouw lijst.

Doorslaggevend bij de voorbereiding van een trouwfeest is uiteraard een trouwdatum vastleggen, een locatie of feestzaal zoeken, een weddingplanner of fotograaf contacteren, de dj boeken, een gesprek met de pastoor, de gastenlijst samen stellen, de getuigen kiezen, bruidskindjes zoeken, uitkijken naar vervoer , een huwelijkslijst laten opmaken, de bruidsjurk & Kostuum kopen, ...

Check de volledige trouw lijst via www.mijn-trouwfeest.be

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - De Trouwfeest Dj aanpak

Hoe pakken we dit aan ? Wel als jullie besluiten om te gaan trouwen moet er veel geregeld worden: O.a. een trouwdatum vastleggen, een feestzaal of locatie zoeken, de trouwkleding gaan kiezen, een gastenlijst maken, de gasten inviteren, de uitnodigingen versturen en zeer belangrijk bij de organisatie van uw trouwfeest is een dj zoeken en boeken. De Trouwfeest DJ luistert naar jullie verlangens!

Met elkaar in het huwelijksbootje stappen is de mooiste dag van jullie leven en de kroon op een mooie huwelijksdag is een schitterend trouwfeest! Het boeken van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van jullie huwelijksfeest.

De Trouwfeest DJ maakt van uw feest een succesvolle bruiloft. Je kan kiezen voor een traditioneel trouwfeest of een hedendaagse trouwparty of trouwfuif.

Als jullie een huwelijksdatum hebben en besluiten om De Trouwfeest DJ te boeken, dan wordt dat schriftelijk bevestigd, wij maken een overeenkomst op en u heeft daarmee 100 procent zekerheid van de dj boeking en wij ook. Al onze gemaakte afspraken worden bevestigd via mail of post.

Een vier tal weken van tevoren nodigd De Trouwfeest DJ jullie uit bij hem thuis om het feest in zijn totaliteit te bekijken en de muziekkeuze te bespreken. Jullie muzieksmaak die van de familie, en genodigden zal in zekere zin het grootste deel van de playlist bepalen dat we gaan draaien op jullie trouwfeest. Wij vragen steeds een lijst van te voren op te stellen met jullie favoriete nummers, die we dan zeker zullen draaien.

We doornemen, de volledige dansavond, de openingsdans en de ballads die we daar op draaien, enz. De Trouwfeest DJ staat borg voor de kwaliteit en het vlotte verloop van jullie trouwfeest! Elk feest is anders, wij proberen steeds u feest zo persoonlijk mogelijk te maken, vandaar is het aan te raden op voorhand een playlist te overhandigen van nummers die jullie graag horen (slows, boogies, rock&roll, twist, house, dance, electro...) ook van de nummers die jullie niet graag horen! Gedurende de avond zullen we daar de uitgebreid aandacht aan besteden. Goede afspraken maken van tevoren is zeer belangrijk want niet indereen wil een kusjesdans of schlagers op het avondfeest!

Meer en meer koppels willen een trouwfuif of party dan draaien we naast de traditionele trouwfeest muziek ook meer disco dasco, groove, electro of retro house. Door de jarenlange ervaring in discotheken beschikt De Trouwfeest Dj ook over die muziek.

 

Waarom kiezen voor De Trouwfeest Dj

  1. Allround DJ met een breede muziek kennis
  2. Wij draaien uw trouwfeest aan een vast bedrag
  3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
  4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
  5. Binnen een straal van 20 km geen kilometervergoeding
  6. Wij draaien de muziek die u wenst
  7. 27 jaar ervaring als DJ, 22 jaar als trouwfeest DJ
  8. Professioneel licht en geluid
  9. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  10. Je kan een playlist op voorhand opmaken

 

 

Enkele voorbeelden van een trouwfeest playlist Klik hier

 

Wij verzorgen uw feest met een professionele klank en lichtinstallatie, het is ook mogelijk de discobar te huren : Meer info klik hier

De trouwfeest - huwelijksfeest DJ boeken

 

 

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@detrouwfeedstdj.be.

 

Home

Foto's

 


Web Analytics