dj aalst

dj party aalst

aalst dj

dj discotheek aalst

dj personeelsfeest aalst

dj bedrijfsfeest aalst

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Aalst

Professionele Allround Dj voor elk feest, party of fuif.

Ben je op zoek naar een dj voor uw feest in Aalst? Een dj die van je feest, party of fuif in Aalst een geslaagde avond kan maken ? Dan zit je goed bij De Trouwfeest Dj. Bij de organisatie van een feest komt er meer bij kijken dan je denkt. Je moet een geschikte feestzaal of locatie vinden, uitnodigingen maken ... En ook een professionele Dj boeken. De Trouwfeest Dj is een concept van Dj Tom Cosyns, een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk feest in Aalst .

Dj Tom Cosyns is een "Stijlvol & Professioneel Dj ". Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak !

guest dj set aalst

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

Al onze feesten verzorgen we tot in de puntjes, wij werken alleen met tevreden klanten.

Klik hier voor referenties

Je kan ons boeken met of zonder discobar in aalst

Waarom kiezen voor De Trouwfeest Dj in Aalst

 1. Allround DJ met een breede muziek kennis
 2. Wij draaien uw feest, party of fuif aan een vast bedrag
 3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 5. Wij draaien de muziek die u wenst
 6. 24 jaar ervaring als DJ
 7. Professioneel licht en geluid
 8. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 9. Je kan een playlist op voorhand opmaken
 10. Tom Cosyns is vrij van BTW volgens art. 44, 2, 8

Allround Dj Aalst

Tom Cosyns is een ervaren entainer van party's, fuiven, feesten en discotheken. Hij was Resident Dj in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokorico (Kings en Queens), Sotto's ... Sinds 1988 draait hij ook feesten in Aalst en over de rest van Vlaanderen met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een top feest maken.

Hij draaide als resident Dj als de Atalantis en Kings en Queens Party's in Discotheek The Temple in Destelbergen de oude Boccaccio

 

Fragmenten van Trouwfuif Koen en Ellen op de Feestboot Festina Lente in Gent

 

dj Aalst dj aalst dj trouwfeest aalst dj feest aalst
       
dj fui aalst dj boeken aalst dj verjaardag aalst dj trouwen aalst
Meer fragmenten : klik hier - Voor foto's : klik hier

Interesse om Tom Cosyns te boeken voor jou feest in Aalst?

Bel 0495/21 45 83 - mail: info@djtom.be of vraag hier een offerte aan

Voor welk feest kan je ons boeken in Gent : Trouwfeest - Bedrijfsfeest - Verjaardagsfeest - Bedrijfsevent - Disco Party - Foute Party - 90's Party - 80's Party - After Work Party - Personeelsfeest - Klantenfeest - Jubileum - Discotheek - Dans en Swingfcafe ...
Trefwoorden : Dj Aalst - Dj Aalst prijs - Dj Aalst huwelijk - Dj Aalst trouwfeest - trouw Dj Aalst - goedkope Dj Aalst - Dj huwelijksfeest Aalst - Dj huren Aalst - Trouwfeest Dj Aalst - Dj verjaardagsfeest Aalst - Dj bedrijfsfeest Aalst - Dj feestzaal De Snip Aalst - Dj Kaai 17 Aalst - Dj Kasteel - De Roserie Aalst
 

Sitemap

 

discobar aalst

 

 

Feestlocaties waar we als Dj draaien in Aalst

DJ Kasteel Roserie Aalst

Of het nu om een trouw, babyborrel, bedrijfsfeest, communie, verjaardag of jubileum gaat, in De Roserie streven er naar om u het perfecte feest te bezorgen.

De zalen van Kasteel De Rozerie

Kasteel De Rozerie beschikt over verschillende zalen. Zij baden in dezelfde sfeer maar beschikken wel over licht verschillende karakters, onder andere dankzij de bestemming die tijdens het kasteelleven aan de kamers werd gegeven. Bij elke gelegenheid past een zaal, of een combinatie van verschillende ruimtes. Wij stellen ze graag aan u voor.

De Eliaertzaal is een indrukwekkende en charmante zaal Eliaert werd op een smaakvolle en originele manier ingericht. Ze biedt plaats aan groepen tot 160 personen.

De Bethunezaal Deze Béthunezaal, eens ‘le grand salon’ van baron de Béthune de Sully, is uitermate geschikt voor diners, recepties, vergaderingen en seminaries. De warme en gezellige sfeer van het salon van toen is voelbaar aanwezig.

De Engeltjeszaal De met stijl ingerichte Engeltjeszaal is ideaal voor een besloten diner, een seminarie of vergadering tot ongeveer 40 personen. Gecombineerd met onze grote ‘Eliaertzaal’ is deze zaal geschikt voor de schikking van buffetten.

Huwelijksfeesten

Voor huwelijksfeesten beschikt Kasteel De Rozerie over een prachtig decor. Wij verzorgen uw feest tot in de kleinste details en zoeken samen met u naar de formule die het best bij u past. Zo maken wij samen het huwelijksfeest van uw dromen. Alles is mogelijk, een aankomst met de koets of zelfs per helikopter, vuurwerk… u zegt het maar!

Bedrijfsfeesten

Een stijlvol bedrijfsfeest of relatiedag in een prachtige omgeving? Wij nemen u het werk uit handen en organiseren met plezier een bedrijfsfeest naar uw keuze. Mogelijkheden te over: een barbecue, walking dinner(s), buffet(ten), een gezellige klassiek diner met sfeervolle achtergrond muziek, dance-partys met dj of orkest… Eens wij uw wensen en budget kennen bezorgen wij u graag een of meerdere voorstellen.

Kasteel de Rosrie beschikt niet over een eigen discobar, mensen die er een feest willen organiseren moeten zowel de DJ als installatie inhuren.

 

dj de roserie aalst

 

Kasteel De Rozerie Brusselsesteenweg 75 9300 Aalst

DJ Kaai 17 Aalst

Kaai 17 voor alle feesten. Hun sterke punten voor een geslaagd feest zijn: persoonlijke en professionele aanpak uw visie, flexibiliteit, 3 modern ingerichte zalen met alle comfort, kwalitatief hoogstaande keuken van 10 tot 300 personen en traiteurdienst op maat van de klant. Bekijk hier foto's van Kaai 17 . Dj Tom is regelmatoig te gast als dj in Kaai 17 te Aalst, er is ook geen installatie aanwezig. mensen die er een feest willen organiseren moeten zowel de DJ als installatie inhuren
Kaai 17 - Liefdadigheidstraat 1 9300 Aalst

Dj De Snip MOORSEL

Feestzaal De Snip bij Aalst is de ideale locatie voor uw trouwfeest. Hun troeven zijn een zonning en jong kader, prachtige tuin, ruime parking, soepele formules, feesten mogelijk van 20 tot 250 personen.

De Snip beschikt over 2 feestzalen met een capaciteit voor diners of receptie van 20 tot 250 personen. De hele zaal bevindt zich op gelijkvloers en is gemakkelijk toegankelijk voor andersvaliden.

Er is een audioinstallatie aanwezig voor achtergrondmuziek, de klant heeft de vrije keuze voor de dj en discobar, Dj Tom wordt regelmatig gevraagd als dj voor een trowufeest in de snip bij Aalst.

 

dj de snip aalst dj de snip aalst

 

Zaal De Snip - Beugemstraat 9 - 9310 Moorsel (Aalst)

Meer feestlocaties in Aalst : klik hier

Overzicht van unieke feestlocaties : klik hier


Web Analytics