dj oost vlaanderen

DJ Oost Vlaanderen

DJ Oost Vlaanderen

DJ Oost Vlaanderen

DJ Oost Vlaanderen

DJ Oost Vlaanderen

Dj Oost vlaanderen voor elk feest

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Oost Vlaanderen

DJ Huren voor uw feest in Oost-Vlaanderen

Jullie gaan wellicht trouwen in de regio van Oost-Vlaanderen? Of heeft u een verjaardag of bedrijfsfeest in de provincie Oost-Vlaanderen? Wij zijn gepassioneerde DJ’s en dag en nacht met muziek bezig. Dankzij onze ervaring op vele honderden feesten per jaar weten wij precies hoe we op de sfeer moeten inspelen. We zorgen voor de juiste sfeer en krijgen dan ook altijd iedereen op de dansvloer.

 

Dj Tom is een professionele Dj uit Ninove die van je je feest, party of fuif in Oost Vlaanderen een geslaagde, topavond zal maken. Tom is zaakvoerder het "De Trouwfeest Dj , een Dj concept gespecialiseerd in het verzorgen van Trouwfeesten.

Een feest organiseren is niet altijd even gemakkelijk, er komt veel bij kijken en je moet aan veel dingen denken. Onder andere uitkijken naar een geschikte zaal of locatie in Oost Vlaanderen, een gastenlijst klaarmaken, op zoek gaan naar een cateringbedrijf of traiteur in Oost Vlaanderen ... En uiteraard ook een professionele Dj boeken. Een goeie Dj maakt uw feest compleet, een Dj maakt of kraakt uw feest.

Dj Tom uit Oost Vlaanderen is een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk feest, wij denken graag met u mee over de perfecte invulling van uw dansfeest of fuif.

 

Wij bespreken elk DJ optreden op voorhand met onze klant. Zo kunnen wij ons perfect vorbeiden en weten we welke platen we kunnen draaien en welke niet. We werken enkel met tevreden klanten! Lees hier een aantal recente beoordelingen van klanten voor wie wij in Oost-Vlaanderen en omgeving hebben gedraaid. Bij ons staan al uw wensen centraal. U krijgt bij ons zelf inspraak in de muziekkeuze en u kan op voorhand al uw wensen doorgeven zodat wij ons muzikaal optimaal kunnen voorbereiden. Op de avond zelf zijn uw wensen ons uitgangspunt. Wij krijgen iedereen uit Oost-Vlaanderen op de dansvloer!

 

DJ Oost Vlaanderen

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

Al onze feesten verzorgen we tot in de puntjes, wij werken alleen met tevreden klanten.

Klik hier voor referenties

Je kan ons boeken met of zonder discobar in Oost Vlaanderen

Waarom kiezen voor De Trouwfeest Dj in Oost Vlaanderen

  1. Allround DJ met een breede muziek kennis
  2. Wij draaien uw feest, party of fuif aan een vast bedrag
  3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
  4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
  5. Wij draaien de muziek die u wenst
  6. 24 jaar ervaring als DJ
  7. Professioneel licht en geluid
  8. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  9. Je kan een playlist op voorhand opmaken
  10. Tom Cosyns is vrij van BTW volgens art. 44, 2, 8

Allround Feest Dj Oost Vlaanderen

Tom Cosyns is een eigentijdse ervaren entainer van party's, fuiven, feesten en discotheken.

Tom mixt alle muziekstijlen vlotjes aan elkaar.

Hij was o.a. Resident Dj in tal van discotheken in Oost Vlaanderen zoals : Tropicana (Geraadsbergen), The Lord (Schepdaal), The Temple (Destelbergen), Kokorico (Zomergem) Kings en Queens, Carré Casino (Middelkerke) Lascala en King Beach Blankenberge, Sotto's,(Zottegem) De Scoop (Knokke)... Danscafé's als De Vuurmolen (Brugge), Dino's (Knokke) ...

Sinds 2006 maakt Tom ook deel uit van het Dj Team in Yssis te Knokke. Sinds 1988 draait hij ook feesten in Oost Vlaanderen en over de rest van Vlaanderen met of zonder discobar. Door zijn ruime ervaring als dj kan hij van elk feest een top feest maken.

Als zeer ervaren DJ uit Oost Vlaanderen word Dj Tom veel aanbevolen door feestzalen in Vlaanderen. Hij is zeer gekend bij verschillende feestlocaties en evenementenbureau's in Oost Vlaanderen en ver daarbuiten!

Het wordt jullie feest in Oost Vlaanderen

Enkele weken voor aanvang van jullie feest maken we een afspraak en nemen we met jullie alle details van de bruiloft zorgvuldig door. Welke muziek willen jullie horen, of welke muziek willen jullie juist niet horen? Welke openingsdans hebben in gedachten? Mogen de gasten verzoeknummers vragen? Wij passen ons aan bij jullie wensen. en zorgen dat iedereen een spettrende avond beleefd.

Wij zijn eer ervaren in ons vak. We hebben 25 jaar ervaring als DJ, niet alleen trouwfeesten, ook party's, fuiven en discotheken. We hebben alle muziektijlen, vandaar kunnen we perfect inspelen op de wensen van jullie gasten en weten jong en oud te vermaken met de muziek die zij leuk vinden. Daardoor krijgt iedere feest een prima sfeer en hebben de gasten het naar hun zin.

Wij bieden: Een zeer exclusieve sfeervolle lichtshow en kwalitatief goed geluid, wij passen ons aan bij jullie wensen en bespreken deze voor het feest samen met jullie, wij werken aan een vast bedrag , niet per uur, wij werken met een overeenkomst, duidelijke afspraken staan op papier.

 

 

Fragmenten van Trouwfuif Koen en Ellen in Oost Vlaanderen

 

dj oost vlaanderen dj oost vlaanderen dj oost vlaanderen dj oost vlaanderen
       
dj oost vlaanderen dj oost vlaanderen dj oost vlaanderen dj oost vlaanderen
Meer fragmenten : klik hier - Voor foto's : klik hier

Interesse om Tom Cosyns te boeken voor jou feest in Oost Vlaanderen?

Bel 0495/21 45 83 - mail: info@djtom.be of vraag hier een prijs offerte aan

De Trouwfeest Dj/DJ Tom - Camberg 15 - 9400 Ninove (Oost Vlaanderen)
Voor welk feest kan je ons boeken in Oost Vlaanderen : Trouwfeest - Bedrijfsfeest - Verjaardagsfeest - Bedrijfsevent - Disco Party - Foute Party - 90's Party - 80's Party - After Work Party - Personeelsfeest - Klantenfeest - Jubileum - Discotheek - Dans en Swingfcafe ...
Trefwoorden : dj Oost Vlaanderen - dj Oost Vlaanderen prijs - dj Oost Vlaanderen huwelijk - dj Oost Vlaanderen trouwfeest - trouw dj's Oost Vlaanderen - goedkope dj Oost Vlaanderen - dj huwelijksfeest Oost Vlaanderen - dj huren Vost vlaanderen - trouwfeest dj Oost Vlaanderen - dj verjaardagsfeest Oost Vlaanderen - dj bedrijfsfeest Oost Vlaanderen

Sitemap

 

trouwfeest oost vlaanderen

 

 

Feestzalen Oost-Vlaanderen huwelijk

 

Een feestzaal gezocht in Oost-Vlaanderen? Bij De trouwfeest DJ kiest u snel een geschikte feezstzaal om in te huren in Oost-Vlaanderen. Een feestzaal huren voor uw bruiloft in Oost-Vlaanderen of uw bedrijfsfeest in Oost-Vlaanderen of omgeving? Wij laten u kennis maken met enkele zalen of locaties uniek voor een huwelijksfeest.

DJ feestzaal Salons Mantovani Oost Vlaanderen

Salons Mantovani biedt u uiterst polyvalante zalen voor 25 tot 1200 personen zodat u zeker bent van de perfecte accomodatie. Je kan kiezen uit zaal Diana, Zaal Paola, Zaal Alexandra of Zaal Paola en Alexandra samen. Lees Meer
Adres: Doorn 1, 9700 Oudenaarde Telefoon:055 31 65 25

DJ feestzaal Geuzenhof Oost Vlaanderen

Kom Culinair genieten in Restaurant - Feestzaal Geuzenhof te Massemen.

Gelegen middenin de velden, naast het Geuzenkasteel, vindt U deze prachtige hoeve. Oorspronkelijk de aanpalende kasteelhoeve met bijhorende schuren middenin het park, werd het Geuzenhof omgetoverd tot een klassevol restaurant waarbij de oorspronkelijke schuur dienst doet als feestzaal.

Gemakkelijk bereikbaar vlak aan de E40, op 15 minuten van Gent en Aalst. Wij brengen u zowel in het restaurant als in de feestzaal een verfijnde keuken op gastronomisch niveau met een discrete en stijlvolle bediening.

De ideale mix in dit prachtige kader. Het Geuzenhof heeft een ruime privé-parking voor U en uw genodigden en een prachtig terras waar U kunt genieten bij mooi weer. . Lees Meer

Lambroekstraat 90 - 9230 Massemen (Wetteren) T. 09/369 80 34 - F. 09/368 20 68.

DJ feestzaal Het moment Oost Vlaanderen

Het Moment in Nevele bezorgt u, uw vrienden, familie, collega's inderdaad dat mooiste moment. Deze feestzaal, gelegen dichtbij de afritten Nevele en Drongen en op korte afstand van Deinze, is de ideale plaats voor al uw feesten en evenementen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de kennis en ervaring waarover Isabelle en Hendrik beschikken. Hier kan u immers terecht voor alleen de zaalhuur tot een all-in-feest waarbij u alleen de benen onder tafel moet schuiven. Voor bedrijven zijn er de nodige voorzieningen om lunch en presentatie op een naadloze wijze met elkaar te vermengen. En zo kan iedereen genieten van die momenten die extra zin geven aan het leven! Lees meer

Damstraat 34a - 9850 Nevele Tel. Isabelle : +32(0)476 43 50 13 - Hendrik : +32(0)475 75 33 86

Meer feestlocaties in Oost Vlaanderen : klik hier - Overzicht van unieke feestlocaties : klik hier

DJ feestzaal Hof Ten Bosche Destelbergen

Sinds kort kan je Dj Tom ook boeken voor uw trouwfeest in Hof ten Bossche te Destelbergen (Oost Vlaanderen). De grote feestzaal biedt met een capaciteit van 250 personen, ideaal voor trouwfeesten. Met ronde en lange tafels kan er een dynamische schikking gecreëerd worden voor uw prachtfeest. Hof ten Bossche beschikt over een eigen discobar, die voorzien is van lichteffecten en Bose bowen wat zorgt voor een sublieme klank . Dj Tom zorgt aansluitend voor een loungy effect met het bijplaatsen van extra led verlichting, een led dj booth en led air tubes.

Hof ten Bossche werkt nu ook samen met De Trouwfeest Dj, Dj Tom is vertrouwd met de feestzaal en de ultramoderne Bose muziekinstallatie. Hof Ten Bossche is een aanbevolen feestzaal voor trouwfeest, het Grandioos dessertbuffet van de chef patissier inclusief ijspiramide is een echt spectakel

dj oost vlaanderen

Bekende feestzalen die Dj Tom boeken in Oost Vlaanderen

Valckenbulcke Nevele, Kasteel Roserie Aalst, Kasteel Oudenberg Geraadsbergen, Koetshuis Ninove, Mantovani Oudenaarde, Agathea Landskouter, Hof Ten Bossche Destelbergen ...

DJ Oost Vlaanderen Nieuws

Voor de organisatie van een party in Oost vlaanderen moet je ook overgaan tot het boeken van een dj en discobar. Dj Tom draait alles feesten in Oost Vlaanderen, of het u gaat om een trouwfeest, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, disco party, foute party ... in OostVlaanderen, De dj draait ze allemaal. dus zoek je een dj uit Oost-Vlaanderen, een discobar voor uw trouwfeest, communie, bedrijfseest, verjaardagsfeest, personeelsfeest, trouwfuif in Oost-Vlaanderen check dan onze unieke referenties wij draaien ook in , West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant of Brussel

Wij draaien als dj feesten in de volledige De provincie Oost-Vlaanderen zowel in : Olsene, Oeselgem, Gottem, Zulte, Baarle, Machelen, Deinze, Drongen, Astene, Sint-Martens-Leeme, Sint-Martens-Latem, Sint-Denijs-Westrem, Gent, Godveerdegem, Zottegem, Grotenberge, Herzele, Sint-Lievens-Esse, Woubrechtegem, Ressegem, Heldergem, Kerksken, Haaltert, Aaigem, Mere, Erpe, Aalst en Hofstade, Geraardsbergen, Schendelbeke, Idegem, Grimminge, Zandbergen, Hemelrijk, Appelterre-Eichem, Ninove, Okegem, Iddergem, Denderleeuw, Welle, Erembodegem, Aalst, Hofstade, Herdersem, Wieze, Mespelare, Denderbelle, Oudegem, dendermonde, Viane, Melden, Oudenaarde, Ename, Welden, Nederzwalm, Zingem, Asper, Gavere, Eke, Semmerzake, Melsen, Schelderode, Zevergem, Merelbeke, Zwijnaarde, Wetteren, Schellebelle, Bruinbeke, Uitbergen, Nederkouter, Wichelen, Schoonaarde, Appels en Dendermonde

 

Wij vezorgen activiteiten als DJ in Aalst- DJ in Aalter - DJ in Assenede - DJ in Berlare - DJ in Beveren - DJ in Brakel - DJ in Buggenhout - DJ in De Pinte, DJ in Deinze, alsook DJ Denderleeuw, DJ Dendermonde, DJ Destelbergen, DJ Eeklo, DJ Erpe-Mere, DJ Evergem, DJ Gavere, DJ Gent, DJ Geraardsbergen, DJ Haaltert ,DJ Hamme , DJ Herzele, DJ Horebeke, DJ kaprijke, DJ Kluisbergen, DJ knesselare, DJ Kruibeke, DJ Kruishoutem, DJ Laarne, DJ Lebbeke, DJ Lede, DJ Lierde, DJ Lochristi, DJ Lokeren, Lovendegem, DJ Maarkedal, DJ Maldegem, DJ Melle, DJ Merelbeke, DJ Moerbeke, DJ Nazareth, DJ Nevele, DJ Ninove, Oosterzele, DJ Oudenaarde, DJ Ronse, DJ Sint-Gillis-Waas, DJ Sint-Laureins, DJ Sint-Lievens-Houtem, DJ Sint-Martens-Latem, DJ Sint-Niklaas, DJ Stekene, DJ Temse , DJ Waarschoot , DJ Waasmunster, DJ Wachtebeke, DJ Wetteren, DJ Wichelen, DJ Wortegem-Petegem, DJ Zele, DJ Zelzate