blauwe zaal berkenhof

grote  zaal berkenhof

wintertuin berkenhof

gele zaal berkenhof

groene zaal berkenhof

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Berkenhof Bierbeek

Dj Feestzalen Berkenhof Bierbeek

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Berkenhof te Bierbeek, dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen Berkenhof in Bierbeek bij Leuven is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Berkenhof is er één klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten alleen Dj boeken.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in Berkenhof Bierbeek

 

Voor je trouwfeest in Berkenhof kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalen Berkenhof te Bierbeek kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Berkenhof


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Berkenhof uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

 

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Berkenhof er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Berkenhof dj en locatie

 

Gelegen in een rustig natuurgebied, aan een een van de vier zalen en de wintertuin betreedt. U kunt in Berkenhof terecht voor uw recepties of feesten. Ook bedrijven stellen de rust van Berkenhof op prijs voor de organisatie van seminaries/meetings. De warmte en charme die Berkenhof uitstraalt zijn dan ook sterke troeven om een feest, een receptie of een seminarie te laten uitgroeien tot een waarachtig gastronomisch hoogtepunt.

Feestzaal Bierbeek Berkenhof

 

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zalen Berkenhof

 

Eenieder die een feest organiseerd in Feestzalen Berkenhof te Bierbeek moet zelf zijn Dj boeken, er is geen huis dj. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in Berkenhof, een geschikte installatie, klank en licht is voor handen. Een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Berkenhof te Bierbeek ? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal Berkenhof en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Berkenhof Klik hier

Foto's Berkenhof zalen en sfeer Klik hier

 

Tot zien in Feestzaal Berkenhof Ruisbroekstraat 24 3360 BIERBEEK

Feestzaal Berkenhof Dj Nieuws

 

Op zaterdag18 mei draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Anke en Sjoerd in Berkenhof Bierbeek

Op vrijdag 3 mei was Dj Tom Cosyns eveneneens te gast voor het dansfeest van Piet en Mieke in Berkenhof Bierbeek

Meer nieuws

Feesten in feestzaal Bierbeek:

Dansfeesten (Enkel mogelijk in combinatie met diner), aanvang omstreeks 23.00u tot max. 4.00u

 

Dranken : frisdranken, Stella, Hoegaarden, Palm, huiswijnen Supplement luxebieren (op vraag) : + Euro 1,00 / cons. Duvel-Leffe-Kriek, geen sterke dranken toegestaan. Groentesoep met brood omstreeks 1:00uur Indien gewenst : Schuimwijn Methode Traditionelle - Supplement 12.00 Euro pfl. Prijs tot maximum 4u00 's morgens, bediening inbegrepen (btw. 21%-12% inbegrepen) Gasten diner : 17,50 Euro pp Extra gasten vanaf 22u 22,50 Euro pp 1 gl. Methode Traditionelle-kir of sinaasappelsap + dansfeest Indien een dessertenbuffet werd gekozen tijdens het diner wordt dit ook bijgerekend voor de nieuwe gasten

Bedrijsfeesten : Een zaal op maat van uw activiteit

dj berkenhof bierbeek

 

 


Google+

Web Analytics