dj de grote stobe zuinenkerke

dj de grote stobe zuinenkerke

dj de grote stobe zuinenkerke

dj de grote stobe zuinenkerke

dj de grote stobe zuinenkerke

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Zuienkerke - De Grote Stove

< DJ Zuienkerke - De Grote Stove

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal De Grote Stove te Zuienkerke dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzaal De Grote Stove in Zuienkerke is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In De Grote Stove is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten zowel de Dj als installatie boeken.

< Dj Tom draait regelmatig feesten in Zuienkerke en De Grote Stove

 

Voor je trouwfeest in Feestzaal De Grote Stove kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzaal De Grote Stove kan je Dj Tom boeken.

< Beleef de mooiste dag van uw leven bij De grote Stove Zuienkerke


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek decor? Dan is De Grote Stove de ideale locatie voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. "De Grote Stove" is gelegen in het rustige en landelijk gelegen Zuienkerke, in de buurt van Brugge en enkele kilometers van de Belgische kust. Blankenberge, Wenduine en De Haan zijn slechts een steenworp van de zaak verwijderd.

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Stefan & Nathalie er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

< De Grote Stove DJ en locatie

 

- Zaal tot 180 personen in banket en tot 500 personen in receptie.

- Receptie in onze aparte tuin bij zomerweer.

- Prachtige tuin met zicht op grote afgesloten vijver.

- Gratis overnachting voor het bruidspaar.

- Ruime parking.

< Feesten in De Grote Stove Zuienkerke

 

De feestzaal in Bourgondische stijl bevindt zich in de gerestaureerde graanschuur van de oude hoeve en straalt pure harmonie en esthetiek uit. Deze zaal staat steeds ter beschikking voor semenaries, personeelsfeesten, communiefeesten, recepties maar vooral ook huwelijksfeesten. Er wordt aan elk detail gedacht. Elk menu wordt op maat opgesteld. Geen enkele maaltijd is identiek. Daarvoor hebben we een documentatiemap die u een ruime keuze uit de verschillende menu's geeft. De traditie, ervaring en de stijlvolle inrichting van onze Bourgondische zalen verzekeren U een vlotte, professionele en persoonlijke aanpak van uw feest.

< Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zuienkerke

 

Eenieder die een feest organiseerd in De grote Stove moet zelf zijn Dj boeken. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke tzaal van in De Grote Stove, een geschikte trouwfeestlocatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

< Contact

 

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw feest in De Grote Stove te Zuienkerke? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

Meer info over Feestzaal De Grote Stove en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in De Grote Stove Klik hier

Foto's De Grote Stove en sfeer Klik hier

 

Tot zien in Feestzalen De Grote Stove - Nieuwe Steenweg 140 8377 Zuienkerke

Feestzaal De Grote Stove Dj Nieuws

 

Onlangs draaide Dj Tom van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Benny en Stefanie in De Grote Stove

In juni, juli en augustus is Dj Tom enkele kerekn te gast voor een trouwfeest in de groet Stove

Meer nieuws

Huwelijk in de Grote Stove

Een huwelijksfeest in "De Grote Stove" is in deze mooi gerestaureerde hoeve een onvergetelijk gebeuren. Voor huwelijkspaartjes is er een stijlvolle bruidssuite gratis beschikbaar midden in de prachtige tuin. Deze is voorzien van een hemelbed, wc, lavabo en douche.

Ook de extra's zijn er inbegrepen. Bediening, zaalonkosten, BTW, kaarsen, bestek... beschouwen ze als vanzelfsprekende onderdelen van hun service. Zelfs wanneer uw gasten zo "opdreef " zijn, zodat U graag een uurtje of twee langer feest, wordt U met de glimlach en zonder supplementaire kosten verzorgd.

De rustige omgeving midden de ongerepte polders, ruime parkeermogelijkheden, bij minder goed weer een grote overdekte receptieruimte tot 500 personen bieden u als geen ander de mogelijkheid er een onvergetelijk en stijlvol feest van te maken. Als u dit alles in overweging neemt, terwijl U de menu's inkijkt, zijn zij ervan overtuigd dat U, met feestzaal "De Grote Stove" een juiste keuze maakt! Wil je als toekomstig paar vooraf een bezoekje maken aan de keuken en zaal van "De Grote Stove" dan kan dit. Een telefoon of mail volstaat om een afspraak te maken.

 

Fragment Huwelijksfeest Benny en Stefanie in De Grote Stove

 

 

 

 


Google+

Web Analytics