dj de zanberghoeve

dj de zandberghoeve  beernem

dj de zandberghoeve  oedelem

dj  boekende zandberghoeve

de zandberghoeve

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Zandberghoeve

Dj Feestzalen De Zandberghoeve Beernem (Oedelem)

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal De Zandberghoeve te Beernem dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen De Zandberghoeve in Oedelem bij Beernem is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Zandberghoeve is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten een Dj met installatie boeken.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in De Zandberghoeve te Beernem

 

Voor je trouwfeest in Zandberghoeve kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalenl Zandberghoeve te Beernem kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij De Zandberghoeve


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Zandberghoeve uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

 

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Zandberghoeve er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

De Zandberghoeve dj en locatie

 

De Zandberghoeve ligt op de weg van Oedelem naar Sijsele, slechts een tiental minuten rijden van Brugge. Centraal gelegen tussen de provincies West- en Oost-Vlaanderen is de Zandberghoeve via diverse grote invalswegen heel gemakkelijk te bereiken uit zowat elke richting. (zie wegenkaart) De Zandberghoeve heeft een unieke ligging aan een schitterend meer. Een bijzondere plek met mooie tuinen, een zonovergoten terras en een speeltuin, veilig voor kinderen.

Feesten in De Zanberghoeve

 

De Zandberghoeve biedt zalen met een capaciteit van 10 tot 400 personen. De schitterende tuin met terras aan het water leent zich uitstekend voor al uw feestelijke gelegenheden en recepties. Voor de kinderen is er een fijne speelplek ... Het professionele team staat borg voor al uw feesten en banketten. De gezellige zalen zijn geschikt voor huwelijken, doopfeesten, communiefeesten, jubilea, verjaardagsfeesten en vergaderingen. U kunt er genieten van de fraai aangelegde tuinen met de wandelpaden, waar prachtige foto's genomen kunnen worden. De hele omgeving straalt rust en pracht uit ...

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zalen De Zandberghoeve

 

Eenieder die een feest organiseerd in De Zandberghoeve te Beernem moet zelf zijn Dj boeken, er is geen huis dj. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in De Zandberghoeve, een geschikte trouwfeestlocatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in De Zandberghoeve te Beernem? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal De Zandberghoeve en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in De Zandberghoeve Klik hier

Foto's De Zandberghoeve zalen en sfeer Klik hier

 

Tot zien in Feestzaal Zandberghoeve Zandberg 12 8730 BEERNEM (Oedelem)

 

Feestzaal De Zandberghoeve Dj Nieuws

 

Op vrijdag 5 juli draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Thierry en Maribel in De Zandberghoeve te Beernem Oedelem

Op vrijdag 12 juli was Dj Tom Cosyns eveneneens te gast voor het dansfeest van Stevie De Wispelaere in De Zandberghoeve te Beernem Oedelem

Meer nieuws

Restaurant De Zandberghoeve:

Restaurant Het weelderig kader, de warme sfeer en de creativiteit die hoog in het vaandel staat, worden alom gerespecteerd en maken van uw diner en andere gelegenheden bijzondere gebeurtenissen. Ons professioneel team staat klaar om u op uw wenken te bedienen en u de lekkerste gerechten voor te schotelen. In onze gerenommeerde keuken wordt alles bereid met dagverse producten van het seizoen. Uiteraard kunt u ook uit ons ruim aanbod kwaliteitswijnen de beste keuze maken. In deze sfeervolle en elegante omgeving kunt u genieten van gastronomische diners, zakenlunches, all-inmenu's of een drankje. Een intiem hoekje voor twee, of ontvangt u verschillende gasten? Iedereen vindt perfect zijn gading in de Zandberghoeve.

Bedrijsfeesten : Een zaal op maat van uw activiteit

dj de zandberghoeve beernem oedelem

 

 


Google+

Web Analytics