U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Zaal de jachthoorn kontich

Dj Feestzalen De Jachthoorn Kontich

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzalen De Jachthoorn te Kontich dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen De Jachthoorn in Kontich bij Antwerpen is gekend als zaal voor trouwfeesten, De eigenaars van De Jachthoorn bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In De Jachthoorn is zowel de licht als klaninstallatie aanwezig, trouwers moeten enkel een Dj voorzien.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in De Jachthoorn

 

Voor je trouwfeest in De Jachthoorn kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzaal De Jachthoorn te Kontich kan men Dj Tom boeken.

 

De jackhoorn is een toplocatie


De Jachthoorn in Kontich is al vele jaren een gevestigde waarde. Een schitterende locatie in een inspirerende omgeving waar de bijzondere gastvrijheid en een warme ambiance garant staan voor een unieke ervaring. Een bijzondere zaak voor bijzondere gelegenheden….

Meer info : Klik hier

 

Verplicht gebruik van de discobar

 

Eenieder die een feest organiseerd in Feestzaal De Jachthoorn te Kontich bij Antwerpen moet verplicht gebruik maken van de discobar, de installatie is voorzien van Pioneer materiaal, wat elke Dj wel weet te smaken.

In Feestzalen De Jachthoorn mag iedereen zelf zijn Dj te kiezen, er is geen huis dj. wij draaien er regelmatg feesten, zie reacties.

In de Jachthoorn zijn verschillende zalen voor feesten je kan er kiezen De Zuilenzaal, de Schuur, Zaal Wilryck, zaal Contich, zaal Reeth en voor zaal Aertselaer.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfeest in De Jachthoorn te Kontich? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal De Jachthoorn Kontich en de Dj Klik hier

Foto's van Dj en Feestzaal De Jachthoorn Kontich Klik hier

 

Tot zien in Feestzalen De Jachthoorn Doornstraat 11 2550 Kontich

Feestzalen De Jachthoor Kontich Dj Nieuws

 

Op zaterdag 13 april draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het dansfeest van Joyca in Feestzaal De Jachthoorn te Kontich

Op zaterdag 10 augustus draait Dj Tom Cosyns de trouwfuif van Nathalie in Feestzaal De Jachthoorn te Kontich

Studio 100 koopt feestzaal De Jachthoorn in Kontich

Een dochteronderneming van productiehuis Studio 100 heeft de activiteiten van feestzaal De Jachthoorn in Kontich overgenomen. "Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsevenementen à la carte", zegt Mark Kohlberger van Max & Hades Events.

"Bedoeling is dat De Jachthoorn de nieuwe uitvalsbasis wordt voor onze activiteiten." Ook de kantoren van Max & Hades zullen in De Jachthoorn gevestigd worden. "Maar de activiteiten die voor deze overname al op de planning van De Jachthoorn stonden, komen niet in het gedrang. Ze zullen zoals gepland kunnen plaatsvinden." Daens Max & Hades Events werd ruim 2 jaar geleden opgericht en is onderdeel van de Studio 100 Groep.

Het bedrijf spitst zich toe op het organiseren van evenementen voor bedrijven. De firma was ondermeer verantwoordelijk voor alle VIP-en B2B-activiteiten rond de succesmusical 'Daens'.

dj de jachthoorn kontich

 

 


Google+

Web Analytics