DJ HET MOMENT NEVELE

HET MOMENT DRONGEN DJ

DJ ZAAL HET MOMENT

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Het moment Nevele

Dj Feestzalen Het moment Nevele

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Het moment te Nevele, dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen Het Moment in Nevele bij Gent is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Het moment is er één klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten alleen Dj boeken.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in Het moment te Nevele

 

Voor je trouwfeest in Het Moment kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalen Het Moment te Nevele kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Het Moment


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Het moment uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

 

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Het Moment er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Het Moment dj - Feestzaal Nevele

 

Het Moment in Nevele bezorgt u, uw vrienden, familie, collega's inderdaad dat mooiste moment. Deze feestzaal, gelegen dichtbij de afritten Nevele en Drongen en op korte afstand van Deinze, is de ideale plaats voor al uw feesten en evenementen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de kennis en ervaring waarover Isabelle en Hendrik beschikken. Hier kan u immers terecht voor alleen de zaalhuur tot een all-in-feest waarbij u alleen de benen onder tafel moet schuiven. Voor bedrijven zijn er de nodige voorzieningen om lunch en presentatie op een naadloze wijze met elkaar te vermengen. En zo kan iedereen genieten van die momenten die extra zin geven aan het leven!

 

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Het momente te Nevele

 

Eenieder die een feest organiseerd in Feestzalen Het Moment te Nevele moet zelf zijn Dj boeken, er is geen huis dj. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in Het Momen, een geschikte installatie, klank en licht is voor handen. Een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of bedrijfsfeest in Het Moment te Nevele bij Drongen ? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal Het Moment en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Het Moment Klik hier

Foto's Het Moment zalen en sfeer Klik hier

 

Tot zien in Feestzaal Het Moment Damstraat 34a - 9850 Nevele

Feestzaal Nevele - Het Moment Dj Nieuws

 

Op zaterdag18 mei draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Anke en Sjoerd in Berkenhof Bierbeek

Op vrijdag 3 mei was Dj Tom Cosyns eveneneens te gast voor het dansfeest van Piet en Mieke in Berkenhof Bierbeek

Meer nieuws

Feestzaal Nevele - Feesten in Het Moment

Bedrijsfeesten : Een zaal op maat van uw activiteit

dj BOEKEN ZAAL HET MOMENT

 

 


Google+

Web Analytics