kasteel de brandt wilrijk

kasteel de brandt wilrijk

trouwfuif kasteel de brandt wilrijk

trouwfuif kasteel de brandt wilrijk

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Wilrijk - Kasteel Den Brandt

< DJ Wilrijk - Kasteel Den Brandt

 

Heb je plannen om te trouwen in Kasteel Den Brandt te Wilrijk dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Kasteel Den Brandt in Wilrijk is zeer gekend als locatie voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Kasteel Den Brandt is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten zowel de Dj als installatie boeken.

< Dj Tom draait regelmatig feesten in Wilrijk en in Kasteel Den Brandt

 

Voor je trouwfeest of trouwfuif in Kasteel Den Brandt kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Kasteel Den Brandt kan je Dj Tom boeken.

< Beleef de mooiste dag van uw leven bij Kasteel Den Brandt Wilrijk


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek decor? Dan is Kasteel Den Brandt de ideale locatie voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten, uw seminaries, festiviteiten en bijeenkomsten hebt u een goede reden om Kasteel Den Brandt te kiezen: de stijl. Die van het Kasteel zelf, z'n mogelijkheden en z'n vlekkeloze organisatie. Dit classicistisch meesterwerk uit 1790 combineert klassieke charme met een opmerkelijke accomodatie stijl anno 2000

< Kasteel Den Brandt DJ en locatie

De vier salons op het gelijkvloers bieden plaats aan 40 tot 500 genodigden voor alle mogelijke activiteiten zoals o.a. seminaries, trouwfuiven, trouwfeesten bals, feestelijke recepties en banketten. De oorspronkelijke eiken lambriseringen, kristallen kroonluchters, majestueuze schouwen en glimmende parketten laten er de aloude splendeur in al z'n pracht voortleven. Het zuiderterras en de geprivatiseerde voortuinen van het Kasteel, soms in combinatie met feesttenten, zijn dikwijls het toneel van gewaardeerde tuinparty's en aperitiefmomenten. Op de eerste verdieping garanderen standingvolle seminarieruimten (6 tot 30 deelnemers) succesvolle vergaderingen. Hier zijn de ruimten sober, modern en volledig afgestemd op efficente communicatie- en vergadertechnieken. Pauzes en koffiebreaks kunnen georganiseerd worden in de lobby met balkon.

< Feesten in Kasteel Den Brandt Wilrijk

 

Als u op zoek bent naar de perfecte locatie voor uw feest of evenement, hebt u redenen te over om voor KASTEEL DEN BRANDT te kiezen. Het kader, de sfeer, de bereikbaarheid, de waaier aan mogelijkheden, de vlekkeloze organisatie, de vlotte en stijlvolle bediening, maken van uw feest een onvergetelijke dag.De vier salons van het gelijkvloers, de prachtige tuinen en terrassen vormen het perfecte decor voor feestelijke recepties (tot 400 gasten) en banketten (tot 150 gasten), barbecues, shows, concerten, produkt-presentaties, seminaries, Wat u ook wenst, wij zorgen ervoor! KASTEEL DEN BRANDT kan zelfs gehuurd worden met medewerking van een traiteur die u zelf kiest. Elke concrete vraag wordt met een duidelijke en complete offerte beantwoord! Omdat onze "all-in formules" werkelijk alles omvatten, kan ook de organisator met volle teugen genieten.

< Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Wilrijk

 

Eenieder die een feest organiseerd in Kasteel Den Brandt moet zelf zijn Dj boeken. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in Kasteel Den Brandt, de geschikte trouwfeestlocatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

< Contact

 

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw feest in Kasteel Den Brandt te Wilrijk? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

Meer info over Feestzaal Kasteel Den Brandt en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Kasteel Den Brandt Klik hier

Foto's Kasteel Den Brandt en sfeer Klik hier

Tot zien in Kasteel De Brandt - Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen, Belgium.

 

 

 

Kasteel De Brandt Dj Nieuws

Huwelijk in Kasteel De Brandt

Op zaterdag 2 augustus draaide Dj Tom van De Trouwfeest Dj de Trouwfuif van Goele en Stijn in Kasteel De Brandt.

Om 20 uur kwamen de genodigden aan voor een receptie met drank en hapjes. Omstreeks 21u werd de openingsdans ingezet door Goele en Stijn, het koppel koos voor Axelle Red met Parcque c'est toi. Nadien werd de trouwfuif op gang gezet. Rond 23 u was er de ijstaart en nadien konden de genodigden nog genieten van een broodjesdiner, de volledige nacht.

Het was een stevig feestje, de 120 feestvierders gingen tevreden en met pijn in de voeten van het dansen terug naar huis. En wij waren ook tevreden, alweer een geslaagd feest!

Sfeerbeelden Huwelijk Goele en Stijn

trouwfuif kasteel de brandt wilrijk   trouwfuif kasteel de brandt wilrijkl   trouwfuif kasteel de brandt wilrijk  
trouwfuif kasteel de brandt wilrijk   trouwfuif kasteel de brandt wilrijk   trouwfuif kasteel de brandt wilrijk  

 

Voor elk feest met Dj in Wilrijk

Dj Tom is te boeken voor elke feest met of zonder installatie in Wilrijk. Bent u van plan een familiefeest, hwelijksfeest , communiefeest of andere te organiseren in Wilrijk kan je ook beroep doen op Dj Tom.

 

 

 


Google+

Web Analytics