dj cortina wevelgem

dj feestzaal cortina

dj salons cortina

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Cortina Welvegem

Dj Feestzalen Cortina Wevelgem

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Cortina te Wevelgem, dan kan je beroep doen op Feest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen Cortina in Wevelgem is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten en andere feesten. De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Cortina er één professionele klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten alleen Dj boeken.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig feesten in Cortina Wevelgem

 

Voor je trouwfeest of bedrijfsfeest in Cortina kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalen Cortina te Wevelgem kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Cortina


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Cortina uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Cortina er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

 

Cortina dj en locatie

 

Feesten is een kunstwerk op zich met het trouwfeest als meesterstuk en omdat kunstwerken mooie kaders verdienen, is hiervoor de Cortina de plaats bij uitstek. Gastronomische huwelijksfeesten van A tot Z, begeleid en verzorgd tot in de puntjes en telkenmale gekruid met smaak, kwaliteit en klasse. Kenners zijn het erover eens.... De Cortina is een buitenbeentjet.

 

Feesten in Cortina - Zalen

 

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zalen Cortina

 

Eenieder die een feest organiseerd in Feestzalen Cortina te Wevelgem moet zelf zijn Dj boeken, er is geen huis dj. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in Cortina, een geschikte installatie, klank en licht is voor handen. Een professionele discobar volledig met led en sfeer verlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Cortina te Wevelgem ? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal Cortina en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Cortina Klik hier

Foto's Cortina zalen en sfeer Klik hier

 

Tot zien in Feestzaal Salons Cortina Lauwestraat 59, 8560, Wevelgem

 

Feestzaal - Salons Cortina Dj Nieuws

 

Op zaterdag18 mei draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Anke en Sjoerd in Cortina Wevelgem

Op vrijdag 3 mei was Dj Tom Cosyns eveneneens te gast voor het dansfeest van Piet en Mieke in Cortina Wevelgem

 

Meer Cortina nieuws en info

Feesten:

Salons cortina, vlot bereikbaar voor al uw organisaties. We helpen u graag een offerte op maat te maken, volledig naar uw wensen of budget. Ons ***hotel en restaurant Pinogri zijn alvast een aanrader.

Bedrijsfeesten : Your business is our business

Wij bieden u verschillende zalen van 100 tot 450 tafelgenodigden. Ideaal voor huwelijksfeesten, jubileums, galabals, dansavonden, bedrijfsbanketten, conferenties, seminaries, modeshows, productlanceringen, ...

Vraag vrijblijvend een gratis offerte naar uw wensen en budget.

cortina dj

 

 


Google+

Web Analytics