U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Salons Mantovani Oudenaarde

Feestzaal Oudenaarde - Dj Feestzalen Salons Mantovani

 

Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Salons Mantovani te Oudenaarde dan kan je beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen Salons Mantovani in Oudenaarde is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In Salons Mantovani Oudenaarde is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, trouwers moeten een Dj met installatie boeken.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouwfeesten in Salons Mantovani Oudenaarde

 

Voor je trouwfeest in Salons Mantovani te Oudenaarde kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzalenl Salons Mantovani Oudenaarde kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij Salons Mantovani Oudenaarde


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is Salons Mantovani Oudenaarde uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag.

 

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is Salons Mantovani Oudenaarde er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

Salons Mantovani Oudenaarde dj en locatie

 

Feesten bij Salons Mantovani. Huwelijksfeesten : Willen jullie zich op één van de mooiste dagen van jullie leven, wanen als Assepoester en de prins op het witte paard. Dan bent u bij Mantovani aan het juiste adres. Met de leuze alles kan en niets moet in het achterhoofd, komen de feestarchitecten samen met u tot de gewenste formule.Van een uitgebreide receptie is één van de romantische tuinen, een informeel walking diner tot een gastronomisch en stijlvol diner.

Feesten in Salons Mantovani Oudenaarde

 

Salons Mantovani biedt u uiterst polyvalante zalen voor 25 tot 1200 personen zodat u zeker bent van de perfecte accomodatie. Je kan kiezen uit zaal Diana, Zaal Paola, Zaal Alexandra of Zaal Paola en Alexandra samen.

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Zalen Salons Mantovani

 

Eenieder die een feest organiseerd in Salons Mantovani te Oudenaarde moet zelf zijn Dj boeken. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij zorgen voor een onvergetelijk feest in elke zaal in Salons Mantovani , een geschikte trouwfeestlocatie, een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

 

 

Foto's Trouwfeest Ken en Stefanie in Feestzaal Salons Mantovani Oudenaarde met De Trouwfeest Dj

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in Salons Mantovani te Oudenaarde ? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal Salons Mantovani en de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Salons Mantovani Klik hier

Foto's Salons Mantovani zalen en sfeer Klik hier

 

Tot zien in Feestzaal Salons Mantovani 9700 Oudenaarde

 

Feestzaal Mantovani Dj Nieuws

 

Op 11 mei draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Eva en Marc in Salons Mantovani te Oudenaarde

Op 14 juni was Dj Tom Cosyns eveneneens te gast voor het dansfeest van Elke en Lieven in Salons Mantovani te Oudenaarde

Meer nieuws

Feestzaal Oudenaarde - Salons Mantovani

Een activiteit op het getouw zetten is een proces van lange adem. Oog voor detail kan jouw activiteit omtoveren in een festijn. Bij Feestzaal Oudenaarde - Salons Mantovani overlopen de ervaren feestarchitecten samen met jou, volledig jouw festiviteit opdat geen enkel finesse wordt vergeten want u verwennen is hun passie ! �Salons Mantovani� is genoemd naar de bekende componist en dansorkestleider Montovani

Bedrijsfeesten : Een zaal op maat van uw activiteit

huis dj mantovani

 

 


Google+

Web Analytics