trouwfeest dan marco village

san marco village schelle

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj San Marco Village

Dj Feestzalen San Marco Village Schelle

 

Heb je plannen om te trouwen of je bedrijfsfeest te organiseren in Feestzalen San Marco Village te Schelle, dan kan je beroep doen op Feest Dj Tom Cosyns.

Feestzalen San Marco Village in Schelle bij Antwerpen zeer is gekend als zaal voor trouwfeesten, De uitbaters bezitten de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

In San Marco Village is er geen klank en lichtinstallatie voor handen, trouwers moeten een Dj met klank en licht voorzien.

 

Dj Tom Cosyns draait regelmatig trouw en bedrijfsfeesten in San Marco Village te Schelle

 

Voor je trouwfeest of bedrijfsfeest in San Marco Village kan je beroep doen op de professionaliteit van De Feest Dj Tom Cosyns. Een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ...

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in Feestzlenl San Marco Village te Schelle kan men Dj Tom boeken.

 

Beleef de mooiste dag van uw leven bij San Marco Village!


U droomde altijd al van een sprookjeshuwelijk in een uniek en feestelijk decor? Dan is San Marco Village uw ideale partner voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest. Samen met u werken we het ideale concept uit voor een gegarandeerd geslaagde dag. De uitnodigingen, de jurk, de bloemen, …

Een huwelijk plannen, vergt heel wat organisatie. Ook voor het feest moeten er allerlei zaken geregeld worden. Gelukkig is San Marco Village er om een deel van deze organisatie (en stress) van u over te nemen.

San Marco Village dj en decor

Viert u uw huwelijk graag met een spetterende party met Dj of verkiest u liever een intiem samenzijn met familie en vrienden? Wij hebben voor ieder wat wils. De hippe loungesfeer van zaal La Fenice, de warme gloed van Accademia of de prachtige gevels op het San Marco-plein: zowel voor een klein gezelschap als voor een groot feest bieden wij u de geschikte feestlocatie aan.

Fijne catering

Voor het avondfeest met diner kan u kiezen uit reeds samengestelde menu’s en walking dinnerformules of een combinatie van beiden. Uiteraard werken we ook graag een voorstel uit volgens uw wensen en budget. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende rondleiding. Buiten onze algemene brochure waaruit u een feest op maat kan samenstellen, bieden wij u twee all-inpakketten aan om aan al uw wensen tegemoet te komen: Wedding Party met Dj en Dinner In Style met Dj.

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in San Marco Village

 

Eenieder die een feest organiseerd in Feestzalen San Marco Village te Schelle moet zelf zijn Dj en installatie boeken, er is geen huis dj. Dj Tom Cosyns draait er op regelmatige regelmatg feesten, zie reacties.

Wij hebben voor elke zaal in San Marco Village een geschikte installatie, klank en licht voor handen. Een professionele discobar volledig met ledverlichting en de muziek van Dj Tom Cosyns maakt jullie feest geslaagd.

Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwfuif of feest in San Marco Village te Schelle? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over Feestzaal San Marco Village en de Dj Klik hier

Foto's van Dj en Feestzaal San Marco Village Klik hier

 

Tot zien in San Marco Village NV Boomsesteenweg 31 B-2627 Schelle

Feestzalen San Marco Village Dj Nieuws

 

Op zaterdag18 mei draaide Dj Tom Cosyns van De Trouwfeest Dj het trouwfeest van Anke en Sjoerd in San Marco Village te Schelle

Op vrijdag 3 mei was Dj Tom Cosyns eveneneens te gast voor het dansfeest van Piet en Mieke in San Marco Village te Schelle

Meer nieuws

Op zoek naar een unieke locatie voor het communie – of lentefeest van uw kind? Het San Marco Village-team heet u van harte welkom en verzorgt alles tot in de puntjes zodat u zorgeloos kan genieten van een geslaagd feest. Meer info over onze communie – en lentefeestarrangementen vindt u hier.

San Marco Village is een mooi overdekt marktplein, een replica van het San Marco plein in Venetië. Achter de geveltjes bevinden zich gethematiseerde zalen geschikt voor grote en kleine gezelschappen. De verfijnde gerechten, de vriendelijke en persoonlijke service en daarop het zuiders decor zijn ingrediënten voor een geslaagd feest.

 

huis dj san marco village

 

 


Google+

Web Analytics