dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

dj brugge

 

Dj brugge voor elk feest

 
Trouwfotograaf
  DJ Vlaams Brabant
DJ boeken
  DJ Bedrijfsfeest
  DJ Antwerpen
  DJ Limburg
  DJ Oost Vlaanderen
  DJ West Vlaanderen
  Valkenbulcke
  Berkenhof
San Marco Village
  De Jachthoorn
  Trouwfilm Kortrijk
  Feestzalen
  Trouwfilm Gent
Huwelijksreportages
  Trouwkleding
  Videoreportages
  Trouwjurken
  Trouwringen
  Ceremoniemeesters
  Limousines
  Trouwvervoer
  Ceremoniewagens

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Dj Brugge

Dj Brugge voor alle feesten

 

Op zoek naar een Dj in Brugge? Ben je van plan om een feest te organiseren met DJ in de regio van Brugge Ga je trouwen, je verjaardagsfeest vieren, een jubileum, trouwpary, trouwfuif of ander feest met DJ voorbereiden in Brugge? Dan kan je beroep doen op De Trouwfeest Dj Tom.

De Trouwfeest Dj West Vlaanderen is zeer gekend als Dj voor trouwfeesten, maar hij draait ook andere feesten met of zonder discobar overal in Vlaanderen, hij is een ex resident Dj vanBreak Café op het Zand en cafe de vuurmolen in Brugge. De Trouwfeest Dj bezit de kunst om van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

 

Waarom werken met De Trouwfeest Dj West Vlaanderen in de regio Brugge

 

DJ Tom Brugge is een van de meest geboekte feest Dj's in Vlaanderen, check de referenties waarom. Dj Tom is een zeer ervaren Dj gesecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, seminaries, verjaardagsfeesten ... Maar ook te vinden in danscafe's en discotheken in en rond Brugge.

Voor ieder feest dat georganiseerd wordt in de regio van Brugge kan men Dj Tom boeken.

Dj Brugge muziek

Wil je zelf inspraak in de muziek? Wil je graag dat de dj in Brugge de muziek draait zoals jij dat wil? Dat kan, want bij ons kiest de klant zelf de muziek voor het feest, je kan zelf een playlist opstellen met de platen die je graag wil horen.

 

Voordelen van Dj Tom voor jou feest in Brugge

  1. Allround DJ met een breede muziek kennis
  2. Wij draaien uw feest aan een vast bedrag
  3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
  4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
  5. Wij draaien de muziek die u wenst
  6. 25 jaar ervaring als DJ
  7. Professioneel geluid
  8. Sgeervol licht volledige led
  9. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
  10. Je kan een playlist op voorhand opmaken

 

Boek Dj Brugge voor elke gelegenheid

 

dj brugge boeken

 

Dj Tom kan je ook boeken in Brugge voor Guest Dj sets, Dj Tom draait dan een set van 1u, 2u of 3u

 

Beleef een onvergetelijk feest met Dj Tom Cosyns in Brugge


U droomde altijd al van een feest in een uniek en feestelijk decor? Dan is de regio Brugge uw ideale locatie voor een magisch en onvergetelijk trouwfeest of ander feest. vIa onze pagina van feestzalen kan je unieke feestlocaties in Brugge ontdekken.

 

Boek De Trouwfeest Dj voor jou feest in Brugge

 

Eenieder die een feest organiseerd in de regio Brugge kan Dj Tom boeken, hij draait regelmatige feesten in West Vlaanderen en Brugge , zie reacties.

 

Dj Brugge Prijs

 

Graag wat meer info of een prijsofferte van DJ Tom op uw feest in Brugge? Klik hier

 

Dj Tom Cosyns Brugge Biografie

 

Graag wat meer info over Dj Tom Cosyns, waar hij draaide ... ? Klik Hier

 

Dj feest Brugge Nieuws

 

Op 21 november is Dj Tom geboekt voor een Trouwfeest in de regio van Brugge.

Op 23 januari is Dj Tom Cosyns te gast in de regio Brugge voor een verjaardagsfeest.

 

Dj Brugge te boeken met of zonder installatie

 

dj trouwfeest brugge

 

Dj Tom draait jullie feest , party of fuif in Brugge met een Luxe discobar met professioneel klank en licht. De led verlichte Dj booth en led zuilen zorgen voor een unieke sfeer.

Dj regio Brugge Contact

Bent u geinteresseerd in Dj Tom als Dj op uw trouwfeest, trouwfuif of ander feest in Brugge ? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

De Trouwfeest Dj West Vlaanderen : Knokkestraat 370 B2 - Knokke Heist

 

Meer info over Feestzalen in Brugge de Dj Klik hier

Info van Dj en zalen in Brugge Klik hier

Trefwoorden aanverwant aan Dj Brugge :

Dj Knokke - Dj Schuur Van Dycke Damme - Dj West Vlaanderen - Dj Zeebrugge - Dj Brugge - Dj De Haan - Dj Oostende - Dj Bredene - Dj Zuienkerke - Dj Brugge - Dj Aalter - Dj Beernem - Dj Wevelgem - Dj Kortrijk - Dj Blankenberge

Google info : dj Brugge

 

Meer DJ Brugge nieuws

 

Journalist Stefaan Lammens ook DJ in Brugge

Stefaan Lammens, de Brugse sportjournalist die voor de VRT werkt, stond onlangs voor het eerst achter de draaitafel in Studio-Hall in Sint-Kruis. Hij deed een deejayset met muziek uit de new wave-periode. Die muziekstijl uit de jaren tachtig stond centraal tijdens 'Strictly old skool', een party met vijf deejays in Studio-Hall. Stefaan Lammens opende de avond om 22 uur. "In het verleden heb ik nog wel eens muziek gedraaid, maar het is toch een hele tijd geleden." Stefaan Lammens gaat met zijn deejay-carrière zijn VRT-collega Lieven Verstraete, ook al een Bruggeling, achterna. "In de zomer sta ik ook op festival's. Als dit meevalt, dan kunnen er zeker nog optredens volgen", zegt Lammens.

Feestzaal Lodewijk Van Maele Dj Brugge

Dj Tom is regelmatig te gast als Dj in Feestzaal Lodewijk te Brugge.

Salons “Lodewijk Van Male” is de ideale locatie voor uw feesten: huwelijk, communie, lente, doop,jubileum, bedrijfevenementen, seminaries, …. .Eveneens de stijlvolle locatie voor een rouwmaaltijd. De prachtige tuin met tent is de droomlocatie voor elke receptie Wij beschikken over verschillende zalen van 10 tot 220 personen. De zalen zijn uitgerust met air-conditioning en ingebouwde geluidsinstallatie. Graag nodigen wij U totaal vrijblijvend uit in onze salons voor een persoonlijk gesprek. De familie “Derycke” zorgt samen met U voor het ideale feest: receptiemogelijkheden, menukeuze, drankformule, tafelindeling, tafeldecoratie, muziek, ... Zo kan u zorgeloos genieten van het gezellig kader, de gastronomische verwennerij en de professionele begeleiding. Hotel Lodewijk Vanmale - Maalsesteenweg 488 - 8310 Brugge - Tel. +32 (0)50 / 35 57 63 - Fax. +32 (0)50 / 37 06 26 - http://www.lodewijkvanmale.be

Kasteel van Moerkerke bij Brugge

Resto-Bistro-Loungebar B-IN in Brugge

Loungebar B-IN is niet alleen de perfecte uitgaansmogelijkheid voor een onvergetelijk weekend. met DJ in Brugge. Ze zijn er ook voor al uw recepties … zowel in de loungebar zelf als op ons rustgevend buitenterras met zicht op de reien. De accommodatie is ook ideaal voor personeelsfeesten, familiefeesten, huwelijksfeesten enz. Dit kan voor meer dan 100 personen en indien gewenst gecombineerd met een diner. De combinatie van kwaliteit, design, creativiteit en muziek in een sfeervolle omgeving garandeert u een geslaagd feest op een unieke locatie. DJ tom is regelmatig te gast als dj in de zaak te Brugge.

dj trouwfeest brugge