trouwfuif

trouwfuiven

dj trouwfuif

dj trouwparty

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - D troufuif of party

Dj trouwfuif - trouwparty

 

Heb je plannen om te trouwfuif te organiseren voor je trouwfeest dan kan je beroep doen op Trouwfuif Dj Tom Cosyns.

Tom Cosyns De Trouwfuif Dj is gekend als een zeer ervaren entertainer voor feesten. De Trouwfuif Dj was jarenlang resident Dj en tal van bekende discotheklen en danscafé's en draait al 25 jaar trouwfeesten, fuiven en party's in Vlaanderen.

Indien jullie locatie zelf over een installatie beschikt is het perfect mogelijk De Trouwfui Dj in nte huren als dj voor jullie fuif.

 

Dj Tom Cosyns is een ervaren trouwfuif Dj

 

Voor elk feest, party of fuif kan je beroep doen op de professionaliteit van De Trouwfuif Dj Tom Cosyns. Wij beschikken over een professionele discobar, klank van Hk Audio, materiaal van Pioneer en een zeer moderne led lichtinstallatie.

Wil je eens iets anders dan een tradiotieel trouwfeest kiest dan voor een moderne trouwfuif. Op een trouwfuif draaien we voornamelijk de beste party en fuif platen uit de 70's-80's-90's tot vandaag.

 

Kies zelf de muziek op je trouwfuif

 

Wij werken enkel met tevreden klanten want bij ons kan je zelf de muziek kiezen voor uw trouwfuif, het is mogelijk een playlist te maken met jullie favoriete fuifplaten van vroeger en nu.

Zie hier een dj set voorbeeld van een trouwfuif.

 

Contact

Bent u geinteresseerd in De Trouwfuif Dj Tom Cosyns als Dj op uw trouwparty of fuif? Neem dan contact met ons op via info@detrouwfeestdj.be, bel 0495/21 45 83 of vul het contactformulier in.

 

Meer info over De Trouwfuif Dj Klik hier

Foto's van De Trouwfuif Dj Kontich Klik hier

Reacties van de gedraaide trouwfuiven Klik hier

 

Tot zien op jullie toruwfuif

 

De Trouwfuif Dj Nieuwer Kontich Dj Nieuws

 

De Trouwfuif dj draait troufuiven met of zonder installatie over volledig Vlaanderen zowel in : Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Limburg, Brabant, Brussel, Antwerpen, Vlaams Brabant ...

Hoe beleef je we een onvergetelijk trouwfeest met een beperkt budget?

Kies voor een trouwfuif

Ben je van plan om te gaan trouwen, maar kan je geen duur en groot trouwfeest organiseren. Toch willen jullie er een fijne en onvergetelijke dag van maken, dat kan! Organiseer een trouwfuif

Inderdaad ook zonder grote middelen kun je een onvergetelijke dag trouwdag hebben. Op de huwelijkslocatie kun je al veel geld besparen. .Surf naar http://www.detrouwfeestdj.be/feestzalen.htm voor inspiratie!


Heb je een locatie begin dan met de organisatie van je trouwfuif. Je kan gaan voor een themahuwelijk, en een heel bijzondere sfeer maken zonder grote kosten. Belangrijk is dat het thema terugkomt in alle onderdelen van de bruiloft. De details moeten in elkaar passen. Maak bijvoorbeeld een spaanse trouwfuif

met een paella-diner, gitaarmuziek, flamencodans..), Of een groene trouwfuif (met een vintage bruidsjurk, gastennaamkaartjes van gerecycleerd papier enz.), een trouwfuif in jullie lievelingskleuren met tafelkleden en huwelijks bedankjes in die kleuren...

Bij een trouwfuif kan je kiezen voor een receptie, dessertbuffet, drank en fuif, of voor receptie, breugiliaans, drank en fuif. Als je kiest voor een trouwfuif ben je zelf baas in de organisatie, je moet gewoon een goeie trouwfuif dj boeken, daarvoor kan je beroep doen op Tom Cosyns.


trouwfuif dj

 

 


Google+

Web Analytics