Bent u opzoek naar een dj boekingskantoor of dj boekingsbureau?

Als je zelf geen Feest DJ kent kan je via internet gemakkelijk een Dj vinden en boeken. Door de jaren geen hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van professionele DJ's voor elk feest. Ons boekingskantoor regelt alles voor jou en de DJ's.

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en goede afspraken maakt. Wij werken steeds met een contract

Het contract wordt in tweevoud opgemaakt en door beide partijen ondertekend.

 

huwelijksfotograaf

trouwreportage

huwelijskreportage

 

trouwlocatie hof de merode
feestzaal hof de merode
HOF de Merode
Feestzaal - trouwlocatie
Varkensstraat 2
2800 Mechelen
T +32 (0) 15 298 427
G +32 (0)476 616 545
 
Trouwfeest dj Agenda
Bookmark and Share
Nieuws
10 tips voor een geslaagd feest
Alles over trouwen en huwelijk
DJ boekingskantoor
 
DJ BOEKING FUIF
DJ BOEKING PARTY
DJ BOEKING DISCOTHEEK
DJ BOEKING BEDRIJFSPARTY
DJ BOEKING PERSONEELSFEEST
DJ BOEKING CAFE

Dj set van Tom Cosyns op de Pascha-Party (foute party)

in Diksmuide op zaterdag 08 april 2012

Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 - Bekijk hier de foto's

 

 

 

 

 

Dj boekingskantoor met professionele Allround DJ's voor elk feest

 

Wil je de meest geknipt DJ boeken voor uw feest, fuif of party ? De Trouwfeest DJ helpt u met de boeking van een DJ. De Trouwfeest DJ verzorgt sinds kort de boekingen van DJ's voor feesten in Vlaanderen. Door onze jarenlange ervaring als Dj kunnen we onze klanten perfect bijstaan en adviseren welke de meest geknipte DJ is voor hun feest.

De dag van vandaag is een DJ boeken niet simpel meer. Op het internet vind je oneindig veel DJ's, maar welke DJ moet je boeken als je de DJ niet kent? Je gaat je meestal vragen stellen, werkt de Dj aan een vast bedrag ,beschikt de Dj over een professionele installatie (klank en licht), heb ik inspraak in de muziek, enz. Bij het bureau de Trouwfeest Dj kan je voor elk feest een Dj boeken met of zonder discobar.

Als we u wensen kennen, geven we advies en suggesties. Door de ervaring en professionaliteit in het vakgebied, hebben we voor elke DJ opdracht, voor elke organisator en voor elk feest de perfecte DJ. Als DJ boekingskantoor staan we onze klanten met raad en daad bij en we beschikken over de beste All Round Dj's die elk feest, party , fuif of evenement laten knallen.

Tom Cosyns zaakvoerder van De Trouwfeest Dj staat elke dag voor u klaar voor al je vragen en wensen. Laat de mensen nog lang praten over jou feest en boek een DJ via ons bureau, want De Trouwfeest Dj is het boekingskantoor voor uw Dj.

Zoekt niet verder naar een DJ voor je feest, ga voor zekerheid en boek via ons boekingskantoor want het kiezen van de juiste DJ is zeer bepalend voor de sfeer van je feest. Als je een DJ boekt via ons bureau weet je waar je aan toe bent!

Wij maken duidelijke afspraken, werken met zeer ervaren DJ's en zetten steeds alles op papier. De Trouwfeest DJ is de geknipte DJ voor elk feest, fuif of party.

guest dj set kokorico

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

All round DJ Bureau met ervaring

 

Bij de voorbereiding van een feest komt er veel bij kijken, niet enkel het zoeken van een geschikte locatie, maken van uitnodigingen, flyers, afiches ... is zeer belangrijk ook het boeken van een DJ voor je feest.

Een gepaste DJ voor uw feest is een zeer bepalende factor om de feest te laten slagen, ken je niet meteen een DJ huur dan een DJ via een DJ bureau . Bij ons boekingskantoor boek je enkel professionele en uiterst ervaren feest DJ's. Een DJ voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest, trouwfeest, vrijgezellen feest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest, opendeurdag, bedrijfsopening, disco party, foute party, afterwork party... kortom voor elk feest, fuif, of party hebben we de geschikte DJ..

DJ Boekingskantoor prijs

 

Ons boekingskantoor werk aan een All Inclusive prijs, wat betekend dat alles in de DJ prijs inbegrepen zit, zowel het draaien, een professionele klank en lichtinstallatie, vervoerskosten, BTW ..

 

Gespecialiseerd in trouwfeesten en trouwfuiven

 

Boekingskantoor De Trouwfeest Dj is gespecialiseerd in het plaatsen van DJ's voor Trouwfeesten en trouwfuiven.

 

De Trouwfeest Dj Team

 

Tom Cosyns (Zaakvoerder)

Allround Dj voor alle feesten, discotheken, danscafe's - Dj sinds 1988

Klik hier voor biografie

 

Hans Van Mulders

Allround Dj voor alle feesten - Dj sinds 1992

 

Jeroen Visser

Allround Dj feesten, danscafe's, discotheken - Dj sinds 1983

Klik hier voor biografie

 

Johan Matthys

Allround Dj feesten, danscafe's, Swinfcafe's - Dj sinds 1989

 

 

boekingskantoor trowufeest dj's boekingskantoor bruiloft dj's boekingskantoor huwelijksfeest dj's boekingskantoor

 

Al de Dj's beschikken over jaren succesvolle ervaring in het draaien van trouwfeesten, bedrijfsfeesten, party's, fuiven ...

Tom Cosyns & Jeroen Visser zijn gewezen resident dj's in tal van discotheken in Vlaanderen zoals: The Lord, Tropicana, De Truweel, De Witte Hoeve, Krypton, Sotto's, The Temple ...

Als je kiest voor ervaren en professionele dj's, dan kies je voor De Trouwfeest Dj's!

 

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - DJ boekingskantoor

 

dj bureau

 

Wat is een DJ boekingskantoor - bureau?

 

Een DJ boekingskantoor is een organisatie die voor DJ's optredens regelt. De meeste DJ boekingskantoren hebben een groot netwerk en goede contacten met feestzalen, feestlocasies, weddingplanners evennementenbureau' s ... waardoor het voor DJ boekingskantoren makkelijker is om DJ opdrachten te regelen dan wanneer een DJ het zelf doet. Daarnaast hebben de meeste DJ boekingskantoren een site waar klanten een DJ kunnen boeken. In de meeste gevallen krijgt het DJ boekingskantoor een gedeelte van de gage. Het voordeel voor een DJ is dat hij/zij zelf geen tijd kwijt is aan het zoeken van optredens. Onze DJ's draaien feesten overal in Vlaanderen.

 

De Trouwfeest Dj boekingskantoor contact

De Trouwfeest DJ

Camberg 15 - 9400 Voorde (Ninove) Belgium

info@detrouwfeestdj.be

Tel : 0495/21 45 83

Klik hier voor een gratis prijsofferte.

Zoekwoorden verwant aan: dj boekingskantoor

DJ Boekingskantoor prijs | DJ Boekingskantoor trouwfeesten | Dj bureau | Dj boekingsbureau | DJ's booking | Bookings dj

Dj boekingskantoor - Dj nieuws

In Belgie en Nederland zijn er duizenden DJs te boeken. Maar welke dj is geschikt voor uw feest ? Laat u bijstaan door een ervaren, professioneel boekingskantoor of boekingsbureau. Tom Cosyns is een gerenommeerd DJ sinds 1987 en opende onlangs zijn boekingskantoor of boekingsbureau. Door zijn ervaring en know how weet hij welke DJ je nodig hebt voor je feest. Wij hebben voor elke budget een gepaste betrouwbare dj.
Dancefestival Dance Valley heeft als enige Nederlandse festival exclusief de populaire dj Afrojack weten vast te leggen. Met deze en andere grote namen hoopt de moeder aller dancefestivals uit de crisis te komen waar het vorig jaar in is beland. The Opposites. © anp. Naast Afrojack zijn ook DJ Promo, Marco Bailey, Ms Dynamite, The Subs, Crookers, Steve Rachmad, Michel de Heij, Secret Cinema, Pendulum, Shy FX en Funkerman zijn vastgelegd, zo meldt Nu.nl. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder anderen The Flexican ft. MC Sef, 16Bit, Gers Pardoel, the Opposites, Goose, Axwell en Pleasurekraft komen draaien. Ferry Corsten en de Britse platenlabels Digital Soundboy en Dim Mak krijgen eigen area's. Ook fetisjmerk Waste Land zal een eigen podium krijgen op Dance Valley.
10 tips voor een geslaagd feest
Het organiseren van een evenement is niet iets dat u er 'zomaar even' bij doet. Omdat het organiseren van feesten en evenementen voor velen geen dagelijkse kost is, is het handig om een houvast te hebben. Wij willen u langs alle suggesties leiden die u bij de organisatie van feesten of evenementen tegen kunt komen. Onderstaande 10 tips voor geslaagde feesten & evenementen krijgt u in elk geval van ons kado! lees meer