huwelijkslijst

huwelijkslijsten

gescenkenlijsten

huwelijkscadeau

huwelijkslijst samenstellen

huwelijkslijsten gent

huwelijkslijsten zoeken

huwelijkslijsten antwerpen

huwelijkslijsten oost vlaanderen

huwelijkslijsten west vlaanderen

huwelijkslijsten brugge

huwelijkslijsten gezocht

 
Trouwfotograaf
  DJ Vlaams Brabant
DJ boeken
  DJ Bedrijfsfeest
  DJ Antwerpen
  DJ Limburg
  DJ Oost Vlaanderen
  DJ West Vlaanderen
  Valkenbulcke
  Berkenhof
San Marco Village
  De Jachthoorn
  Trouwfilm Kortrijk
  Feestzalen
  Trouwfilm Gent
Huwelijksreportages
  Trouwkleding
  Videoreportages
  Trouwjurken
  Trouwringen
  Weddingplanners
  Ceremoniemeesters
  Limousines
   

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - huwelijkslijsten-huwelijkscadeaus, huwelijkkado

huwelijkslijsten-huwelijkscadeaus, huwelijkkado

» Aanbevolen huwelijkslijsten - huwelijkscadeaus in België

Huwelijkslijsten - Huwelijkscadeaus - Cadeaulijst

U zoekt huwelijkslijsten - huwelijkscadeaus? De Trouwfeest Dj, geeft u een lijst van aanbevolen Belgische winkeliers gespecialiseerd in de verkoop van huwelijkslijsten en huwelijkscadeaus

Voor een volledig overzicht van winkels die huwelijkslijsten en huwelijkscadeaus verkopen kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie.

U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

Gaan jullie binnenkort trouwen? Ben je begonnen met het organiseren van uw trouwfeest? Overweeg dan om een huwelijkslijst samen te stellen voor juliie gasten! Deze verlanglijst of cadeaulijst kan bestaan uit: huishoudtoestellen, stereo en hifi, potten en pannen, servies en glazen, huishoudlinnen ...

Via een huwelijkslijst kunnen vrienden, familie en collega's eenvoudig het cadeau kiezen of bestellen dat jullie willen.

Plaats op uw geschenkenlijst of huwelijkslijst cadeaus of geschenken voor ieders budget, zodat iedereen een huwelijkscadeau of geschenk kan kopen op de lijst!

» MESDAGH HUWELIJKSLIJSTEN

Bruidsjurken, bruidskleding, schoenen en andere bruidsmode

 

Het huwelijk is de start van een nieuw tijdperk in uw leven. Alle verschillende aspecten moeten tip top in orde zijn. Alleen zo bent u er zeker van dat jullie de rest van jullie liefdevolle jaren met een goede start zullen inzetten.

Ook de huwelijkslijst moet verzorgd worden. Het is de ideale gelegenheid om precies te krijgen wat u zelf wilt. Daarom is het belangrijk dat u een goede, doordachte keuze maakt bij wie u uw huwelijkslijst aanlegt. Mesdagh biedt hier een totaalpakket aan.

Wilt u een klassieke huwelijkslijst samenstellen of eerder een praktische of toch liever een moderne huwelijkslijst? Het kan allemaal. Wij nemen heel graag de tijd om u persoonlijk te begeleiden bij de keuzes op uw huwelijkslijst. We doen dat in alle discretie en op het ogenblik dat het u past. Onze jarenlange ervaring in de samenstelling van huwelijkslijsten zal u zeker goed van pas komen.

We verzekeren ook uw gasten van een persoonlijke ontvangst in onze zaak. Een eigen uitstalling zorgt ervoor dat men in één oogwenk een zicht krijgt op de door u gekozen artikelen.

Alle verlanglijsten die worden samengesteld kunnen optioneel op internet geplaatst worden. Ook in onze winkel zelf wordt online gewerkt zodat de lijst op ieder moment volledig up-to-date is.

 

Huishoudlinnen | Interieur en gescheken | Keuken en accesoires | Gedekte tafel |

 

» DILLE EN KAMILLE

Bij Dille & Kamille kunt u ook terecht voor het aanleggen van uw huwelijkslijst

Ga langs in de dichtstbijzijnde Dille & Kamille-vestiging en maak een keuze uit ons ruime assortiment van serviezen, bestekseries, glaswerk, tafeltextiel, keukenartikelen en meer. Wij zorgen dat uw selectie op voorraad is, zodat uw gasten hieruit kunnen kiezen. Bij het afsluiten van de huwelijkslijst ontvangt u als bruidspaar Dille & Kamille-cadeaubonnen ter waarde van 10% van het totaal bestede bedrag.

Dille & Kamille heeft 23 winkels in België en Nederland

Bekijk ons volledig accesortiment voor het kopen van een huwelijkscadeau : Klik hier

Klik hier voor informatie over: Dille & Kamille-cadeaubonnen, VVV-cadeaubonnen of onze huwelijksservice

 


» HEIDE TRAVEL HUWELIJKSCADEAU

En heb ge potten en hebt ge pannen dan kunde trouwen met uw lief... Hebben jullie niet meteen nood aan een porseleinen servies of een kristallen glazenset? Dan is de huwelijkskalender van Heide Travel misschien iets voor jullie!

Laat Heide Travel jullie huwelijksreis samenstellen en laat je familie en vrienden jullie droomreis op een sympathieke manier sponsoren...

Heide Travel zal ervoor zorgen dat de mooiste dag van jullie leven een romantisch vervolg krijgt en dat tijdens een prachtige huwelijksreis die tot in de puntjes geregeld is.

De huwelijkskalender krijgt u er gratis bovenop! Je familie en vrienden kunnen jullie huwelijksreis sponsoren door bijvoorbeeld champagneontbijt met aardbeien cadeau te geven of een romantische spa-behandeling voor twee...

Of gewoon een geldelijke gift. De huwelijkskalender kan volledig aangepast worden naar jullie wensen omdat een huwelijk toch de meest persoonlijke ervaring is tussen twee mensen...

U kan een persoonlijk voorwoordje toevoegen gericht aan uw gasten en volledig zelf bepalen hoe de kalender eruit zal zien. Een voorbeeldje van een huwelijkskalender kan u zien via deze link.

 

 

Suite kleding | Trouwkleding | Stadskledij


» HUWELIJKSLIJSTEN DHONDT

Huwelijkslijst - Verlanglijst

Men heeft het U waarschijnlijk reeds meerdere keren gevraagd: "Wat wil je voor je... " Met een verlanglijst kunt U steeds een goede tip geven! U legt begeleid een verlanglijstje aan met verschillende items die U aanspreken van decoratie tot kookpot en servies. U ontvangt een copij en de lijst wordt bewaard in onze winkels. Voor verre kennissen of vrienden staan deze lijsten ook beschikbaar op onze site, al dan niet beveiligd. Een verlanglijst kan immers in vele gevallen handig zijn. Denk maar aan kerst, vrienden die komen eten en een attentie willen meebrengen, verjaardagen enz. Daarenboven kunnen sommige verlanglijsten soms jaren bij ons liggen en spaart U zo dat ene servies of bestek bijeen.

Een geschek geven.

U wil inschrijven op een huwelijkslijst of verlanglijst? Dit kan in elk van onze winkels, telefonisch of elektronisch via onze site. Indien U online schenkt worden de begunstigde(n) onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail. Ook indien U het geschenk nog niet voldaan hebt, zijn zij reeds op de hoogte van de reservatie. Op moment van ontvangst van betaling wordt de status omgezet van reservatie naar betaald.

» Voor meer informatie over onze huwelijkslijsten en verlanglijsten? Klik hier

 


» HOE WERKT EEN HUWELIJKSLIJST?

 

Via de cadeaulijst kiezen uw gasten een geschenk. De mensen gaan het cadeau ter plaatse uitkiezen, wie te ver woont kan via de website online op de cadeaulijst bestellen, de cadeaus worden onmiddelijk afgerekend in de winkel, gasten die een kado kopen via de webshop, moeten eerst het geschenk kiezen en nadien betalen met Visa, overschrijving, bankkaart of paypal.

 

Betaalde geschenken kunnen zelf opgehaald worden of bezorgt worden. Het best is nog steeds dat je zelf langs gaat naar de winkel, zo zie je ook het gewenste cadeau op de lijst staan!

 

» WAAROM EEN HUWELIJKSLIJST?

 

Trouwkoppels leggen meestal een cadeaulijst met suggesties voor het huwelijk in een winkel. Die lijst wordt in de huwelijkslijst genoemd. In Nederland komt het verschijnsel minder voor dan in België. De huwelijkslijst wordt in Nederland de bruidslijst genoemd.

Trouwers die al een tijdje samenwonen hebben reeds alle materiele dingen op die uitnodiging staat vaak een rekeningnummer waar je geld op kan storten. Of je mag een omslagje afgeven aan de ingang. Maar hoeveel geld geef je dan?

Een rondvraag bij enkele geschenkenwinkels levert deze conclusies op:

 • » Gemiddeld geven mensen €50, met uitschieters tot €100 of zelfs €200.
 • » Oudere mensen geven meer dan jongeren.
 • » Meestal hebben mensen een duidelijk bedrag in hun hoofd, waar ze niet makkelijk van afwijken.
 • » Mensen geven liever geld dan een cadeau, om zich aan het bedrag te kunnen houden dat ze in hun hoofd hadden.
 • » Als ze andere gasten kennen, leggen ze liever samen om één groot cadeau te kopen.
 • » Soms is er ook groepsdruk om een bepaald bedrag te geven.
 • » Mensen houden rekening met wat ze zelf van iemand hebben gekregen op hun eigen trouwfeest (en geven dan hetzelfde bedrag terug).
 • » Het bedrag dat mensen spenderen is de voorbije jaren een beetje gezakt, of status quo gebleven. In elk geval niet gestegen.

 

Uit in een onderzoekt in Vlaanderen stellen we deze tarievenlijst op :

Huwelijksreceptie : 53% geeft tussen de 21 en 45 euro, 36% geeft meer dan 45 euro

 Avondfeest bij een huwelijk : 29% geeft tussen de 45 en 65 euro, meer dan de helft, 52% geeft meer dan 65 euro

 

» Bent u geïnteresseerd in een huwelijkslijst of cadeaulijst?

 

Contacteer dan een van onze aanbevolen leveranciers gespecialiseerd in huwelijkslijsten. Je legt de lijst het beste 8 weken voor de trouwdatum vast.

Verkoopt u huwelijkslijsten, huwelijkscadeaus, trouwlijsten, trouwcadeaus...

Heb je interesse hier opgenomen te worden? Klik hier

Contacteer De Trouwfeest Dj voor meer info

Bel : 0495/21 45 83 - Mail : info@detrouwfeestdj.be

 


 

Google info: Huwelijkslijsten

 
Zoekopdrachten gerelateerd huwelijkslijsten:
Trouwreportage | Huwelijksfotografie | Trouweestzaal huren | DJ Gezocht | DJ Prijs | DJ Verjaardagfseest | DJ Bedrijfsfeest | Dj Gent | Dj Antwerpen | Dj Brussel | Dj Vlaams Brantant | Dj Oost Vlaanderen | Dj West Vlaanderen | Trouwreportages | Limousines | Trouwvervoer | Ceremoniewagens | Trouw en Bruidsboeketten
 
Huwelijkslijsten/cadeaulijst Oost Vlaanderen - Huwelijkslijsten/cadeaulijst West Vlaanderen - Huwelijkslijsten/cadeaulijst Gent - Huwelijkslijsten/cadeaulijst Brussel - Huwelijkslijsten/cadeaulijst Brugge - Huwelijkslijsten/cadeaulijst Vlaams Brabant - Huwelijkslijsten/cadeaulijst Antwerpen

 

 

trouwjurken en troupakken

 

 

Huwelijkslijst - Huwelijkscadeau Nieuws

Huwelijksgeschenken

Als je uitgenodigd wordt op een huwelijksfeest, is het niet eenvoudig het juiste geschek te kopen, de meeste mensen weten niet wat en welk bedrag ze moeten uitgeven. Vandaar blijft een huwelijkslijst de beste optie. Bij elk feest horen er cadeaus en bloemen, bij een trouwfeest is dit niet anders Jullie kunnen ongetwijfeld rekenen op een stapel huwelijksgeschenken. Maar hoe zorg je dat jullie die cadeaus krijgen die je ook wilt hebben? Of wat is de etiquette van het vragen om geld? Je leest het hier

Zo stel je de perfecte cadeaulijst samen

Bruiloftsgasten willen vaak niet met lege handen verschijnen en dat betekent dat jullie een berg cadeaus kunnen verwachten. Om ervoor te zorgen dat je alleen die spullen krijgt die je ook echt wilt, is het handig om een cadeaulijst samen te stellen. Eén van de meest gestelde vragen aan bruidsparen is: "En, wat willen jullie voor een cadeau?" Dat is jullie kans om dat mooie servies, die geweldige pannenset of dat speciale kunstwerk te vragen. Want zoiets bijzonders als een bruiloft vraagt om bijzondere cadeaus die een blijvende herinnering vormen aan die geweldige dag. Lees meer

De leukste gastenbedankjes

Als je je gasten niet met lege handen naar huis wilt sturen, dan is het natuurlijk leuk om ze een bedankje mee te geven. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos: hier vind je een paar leuke ideeën.
Omdat bruiloftsgasten niet met lege handen aan willen komen, kun je als bruidspaar een stapel cadeaus verwachten. Om te voorkomen dat je drie broodroosters, vijf peper- en zoutstellen en stapels handdoeken krijgt, is een cadeaulijst een goed idee. Een huwelijksfeest is de perfecte gelegenheid om cadeaus te vragen die je niet zo snel voor jezelf zal kopen: een mooi servies, een zilveren bestekset of die heel dure pannenset. Je kunt bij veel speciaalzaken een cadeaulijst samenstellen, die meestal ook online zichtbaar is. Als de gasten hun cadeaukeuze hebben gemaakt, verdwijnt het cadeau van de lijst en zorgt de winkel voor de levering op een door jullie gekozen datum en adres.Lees Meer

Alternatieve huwelijkscadeaus

Hoe leuk het krijgen van cadeaus ook is, soms heb je echt niets nodig. Natuurlijk kunnen jullie dan om geld vragen, maar er is een leuker alternatief! Wat dacht je van een onvergetelijke ervaring? 

Vroeger kreeg je op je trouwdag een complete uitzet van de gasten. Bruid en bruidegom trouwden in veel gevallen vanuit het ouderlijk huis. Tegenwoordig wonen veel bruidsparen voor hun huwelijk al samen en hebben ze ‘alles’ al. Dan zijn bijzondere cadeaus een leuk alternatief.

Activiteiten als huwelijkscadeau
De mogelijkheden zijn eindeloos en geheel afhankelijk van hoe avontuurlijk of romantisch jullie zijn. Houden jullie van uitdagingen? Vraag om activiteiten, zoals een dagje abseilen in de Ardennen, indoorskiën of een romantische picknick voor twee. Je kunt ook bomen en planten op je verlanglijstje zetten voor een blijvende én milieuvriendelijke herinnering aan jullie grote dag. 

Waarom geen geld? 
Er is natuurlijk niets mis mee om geld te vragen, maar veel gasten vinden het leuker om iets tastbaars te geven óf te weten waar hun geld toe bijdraagt. Wat je kunt doen, is gasten vragen een bijdrage te leveren aan een duurder cadeau: zoals de huwelijksreis. En als jullie zelf geen wensen hebben, dan zijn er genoeg goede doelen die heel blij zijn met een gift. 

Leuke ideeën:
 • Help de bescherming van bedreigde diersoorten door gasten in jullie naam een panda of een neushoorn te laten adopteren. 
 • Vraag gasten jullie verschillende ervaringen en activiteiten cadeau te geven.
 • Help mensen in ontwikkelingslanden door een geit, schaap of zelfs een toilet te doneren. 
 • Houden jullie van kunst, maar is jullie favoriete schilder niet te betalen? Vraag een bijdrage voor de aankoop van een schilderij. 
 • Zijn jullie gek op goede wijn? Vraag jullie gasten een fles van hun favoriete wijn mee te brengen. 

Een Trouwlijst

Je kan ook kiezen voor een en online trouwlijs.

Waarom? Omdat de klassieke huwelijkslijst een beetje achterhaald is: vele koppels wonen al samen als ze gaan trouwen, en hebben al huisraad. Een klassieke trouwlijst is dus niet zo interessant.

Een online trouwlijst geeft een persoonlijke touch aan jullie trouwlijst, gasten kunnen kiezen welke dromen hen het meeste aanspreken en kunnen deze dan steunen. Daarmee is een online trouwlijst veel persoonlijker dan een rekeningnummer waarop gasten geld storten.

Hoeveel schenkt u voor een huwelijkscadeau?

Bijna één op de twee gehuwden krijgt het liefst geld cadeau. Men zegt wel eens dat een kleine attentie met het hart gegeven meer waard is dan een duur geschenk. Maar is dat ook zo?

Bijna de helft van de vrouwen krijgt het liefst geld als huwelijksgeschenk. Dat blijkt uit een enquête uit 2010 van het Britse tijdschrift Wedding bij 3.412 vrouwen. Steeds minder vrouwen (29%) kiezen voor de traditionele huwelijkslijst.

De nieuwe generatie gehuwden hecht minder belang aan de vorm en ziet er geen graten in om een geschenk in de vorm van geld te vragen. De crisis is daar uiteraard niet vreemd aan. Vaak wonen de meeste koppels al een tijdje samen voor ze de grote stap zetten.

Veel elementaire huishoudspullen, zoals potten en pannen, bestek en glazen,… hebben ze dan ook niet meer nodig. De juiste prijs Als we de schattingen van de huwelijksconsultants mogen geloven, spendeert een genodigde gemiddeld 75 tot 125 euro aan een huwelijksgeschenk.

De waarde van het bedrag schommelt naargelang de genodigde een vriend dan wel een familielid is van het bruidspaar. Hoe sterker de band tussen de genodigde en het jonge koppel, hoe meer geld er wordt uitgegeven. Maar dat betekent uiteraard niet dat u een waardeloos geschenk mag kopen onder het voorwendsel dat u het koppel niet goed kent.

Een elegant of verfijnd geschenk is niet noodzakelijk peperduur. Het heeft geen zin om u te ruïneren door een veel duurder geschenk te kopen dan wat het koppel heeft gevraagd. Aan de andere kant hebben toekomstige echtgenoten niet altijd de tijd om op zoek te gaan naar de voordeligste koopjes. Niets houdt u dus tegen om eenzelfde geschenk te kopen voor een meer betaalbare prijs.

Op zoek naar een huwelijkslijsten huwelijkscadau, trouwcadeau, huwelijkskado? Hieronder vindt u een 2 de selectie terug van gespecialiseerde firma’s. Dit zijn winkels of bedrijven die actief zijn in huwelijkslijsten en huwelijkscadeaus in oost vlaanderen, west vlaanderen, antwerpen, gent, brugge, limburg, brabant, brussel, vlaams brabant als andere delen van vlaanderen

Dit is een lijst van winkels waar je terecht kan voor een huwelijkslijst. Dit zijn zeer goede adressen voor mensen die van plan zijn te gaan trouwen.

Les Secrets du Chef - +32 (10) 45 85 05 lln@lessecretsduchef.be Rue Charlemagne 22 - 1348 Louvain-la-Neuve - http://www.lessecretsduchef.be/
Dorum - Hopland 47, 2000 Antwerpen (03 231 39 18) - http://www.donum.be/

Donum helpt u graag met het samenstellen van een huwelijkslijst. Het is ideaal als u gaat trouwen om een huwelijkslijst op te stellen, zo bent u verzkers van een perfect huwelijksgeschenk. Op jullie huwelijkslijst kan je aangeven welke geschenken u graag zou willen hebben.

Al veel trouwers kopzen voor een huwelijkslijst van Dorum. Elke lijst wordt online geplaatst, zodat de gasten op voorhand wat inspiratie kunnen opdoen alvoor hun geschek te kopen.de site te vinden.De medewerkers van Dorum helpen u graag bij het op maken van jullie huwelijkslijsten. Voor meer info? Bel 03/231 39 18.

Antwerps Kookhuis - Terminckstraat 1 - Antwerpen - 03/226 98 98 - http://www.antwerpskookhuis.be/
Ook bij het Antwerps Kookhuis kan men terecht voor Huwelijksgeschenken... Trouwers die u een huwelijkslijst willen opstellen kunnen gewoon langs komen. Nadat jullie de lijst hebben samengesteld, kan de huwelijkslijst meteen online geplaats worden voor de gasten.
Huwelijkscadeau online kopen bij - GiftScout - Middelstegracht 89G - 2312 TT Leiden - 071-5120063 - http://www.cadeau.nl/gelegenheden/huwelijk

Bij ieder huwelijk hoort een leuk geschenk, bent u op zoek naar de mooiste huwelijkscadeaus? Kijk dan even op de webiste van www.cadeau.nl. Daar vindt u passende geschenken voor bruid en bruidegom. Of een mooi huwelijkscadeau voor het trouwpaar samen.

Ook bij koop je leuke huwelijkscadeaus - Bol.com

Leuke en originele huwelijkscadeaus ook bij Bol.com. Voor elk budget vindt je geschenken bij Bol.com, er zijn verschillende huwelijkscadeaus en zeer traditionele huwelijksgeschenken op de site te bekijken.

Wilt u een traditioneel huwelijkscadeau kopen? Dan kan je kiezen voor een peper-en-zoutstel, een keukenapparaat, een prachtig pannenset of Bol kan zelf bloemen bezorgen.

Zien jullie een design of hip huwelijkscadeau meer zitten. Koop dan bijvoorbeeld het keukengerei of de glazen van Jamie Oliver, of een iPhone...

Waar moet je op letten bij een huwelijkscadeau?

Welk huwelijkscadau moet je geven?

Als jeen uitnodiging krijgt voor een trouwfeest is het niet altijd even gemakkelijk het cadeau te kiezen, daar zijn we het nu wel over eens. Je gaat je de vraag stellen wat moet ik nu geven?

Ofwel hebben de trouwers een lijst ofwel verkkiezen ze een enveloppe met geld. Wat en hoeveel geef je het best?

Volgens de etiquette is het niet zo dat een verloofd koppel gaat vragen om een enveloppe met geld, daarintegen zie je dat meer en meer gebeuren. Welk bedrag hoor je dan te geven als trouwgeschenk?

Het is vrij simpel. geef wat ge u persoonlijk kunt veroorloven en wees altijd royaler dan je voor jezelf zou zijn.

Bestaat er een geschenkenlijst? Koop dan ook op die lijst en ga niet zelf een cadeau kopen, want t Traditioneel zijn de geschenken die op de lijst staan bedoeld om het nieuwe huishouden in te inrichten: Op elke huwelijkslijst zal je beddengoed, tafellinnen, servies en bestek zeker terug vinden

Op een lijst staan de gescheken met een wisselende prijs, vandaar zal iedereen de mogelijkheid hebben een cadeau te kopen dat in zijn budget.

Wat zijn leuke en originele ideeën voor een huwelijkcadeau?
Wanneer er sprake is van een geschenkenlijst, kun je naar eigen inzicht iets kiezen op de lijst. Wanneer er wordt gevraagd om geld, kun je kijken of een alternatief tot de mogelijkheden behoort zoals een Bongo of andere belevenisbon, een dinercheque, meubelcheque of een bioscoopbon. Als je toch geld geeft, doe er dan een kaartje bij, waarop je aangeeft waarvoor je het geld geeft: Voor de inrichting van het nieuwe huis of voor een kleine romantische vakantie bijvoorbeeld. Andere ideeën voor huwelijkscadeaus zijn: Goede fles wijn of champagne Grote huiskamerplant Aanbieden iets te verzorgen voor het bruidspaar (fotoboek maken van de bruiloftsfoto's, zorgen voor vervoer op de trouwdag) Een kunstwerk Een romantische kasteelovernachting Een chic diner (tevoren geboekt in een kwaliteitsrestaurant)
Waneer en hoe geef je het trouwcadeau? Je kunt ervoor kiezen om het huwelijkscadeau tevoren naar het huis van degenen, die gaan trouwen, toe te sturen. Dit zorgt dat gerommel met cadeaus op receptie of trouwfeest wordt voorkomen. Ook kan zo een cadeau niet kwijtraken of "per ongeluk" meegenomen worden door een aanwezige. Het is gangbaar om een cadeau ongeveer één week voor de bruiloft te sturen naar het huis van de bruid. Als je het meeneemt naar de bruiloft is er meestal wel gezorgd voor een cadeautafel. Als er sprake is van een geschenkenlijst zal de winkel het cadeau direct naar het toekomstige echtpaar sturen. Je kunt dan via een bijgevoegd kaartje aangeven dat een cadeau van jou afkomstig is. Een enveloppe met een bon of geld erin kun je het beste direct aan het echtpaar afgeven op de receptie. Die kan namelijk makkelijk worden weggestoken in een handtas of borstzakje. En zo kunnen er geen andere mensen mee aan de haal gaan.
Huwelijkscadeau? Bij Belevenissen.nl vind je het mooiste huwelijkscadeau! check http://www.belevenissen.nl/huwelijkscadeau
KLIK HIER VOOR HET ALLERMOOISTE HUWELIJKSCADEAU!

Een huwelijkscadeau uitzoeken is een leuke taak, want het is toch altijd bijzonder als er weer twee mensen in de echt verbonden worden. Een origineel huwelijkscadeau zoeken is nu super eenvoudig. In het aanbod van Belevenissen.nl zijn er namelijk volop unieke en verrassende huwelijkscadeaus te vinden in het veelzijdige assortiment.

Bij de keuze voor een huwelijkscadeau kan jij je laten leiden door de eventuele wensen van de aanstaande echtgenoten. Een bruidspaar dat wel in is voor een uniek avontuur, kan verblijdt worden met een uitje of belevenis uit de categorie Avontuur. De huwelijkscadeaus variëren dan ook van een weekendje weg tot een leuke workshop en van een beautybehandeling tot een spectaculair avontuur. Alle huwelijkscadeaus worden in de vorm van een cadeaubon geschonken, zodat het bruidspaar zelf het moment kan kiezen waarop ze er gebruik van willen maken. De geldigheidsduur van de bon is één jaar, zo is er meer dan voldoende tijd om invulling te geven aan het huwelijkscadeau.

Als je eenmaal een huwelijkscadeau hebt gekozen wijst het bestelproces zich vanzelf. Op de website is duidelijk aangegeven welke stappen gevolgd kunnen worden om het huwelijkscadeau te kopen. Op het gebied van betalingsmogelijkheden biedt Belevenissen.nl veel gemak, want er zijn een aantal verschillende opties waaruit een keuze kan worden gemaakt.
Trendy Huwelijkscadeaus Online Bestellen - Gift.be
Bestel online een trendy huwelijkscadeau door designmerken waaronder Bugatti en MENU. Ontdek ons ruim assortiment originele geschenken voor hem en haar.
 
Copyright De Trouwfeest DJ - Seo website : SeoBureau.be - Design Website : TC Webdesign - Sitemap