Limo

limousine

limousine huren

limousine  gent

limousine antwerpen

limousine huren

limousine  mechelen

limousine betaalbaar

limousine verhuur

betaalbare limousine

voordelige limousine

limousine overzicht

hummer erhuur

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - limousine verhuur - huren

limo-limousine-hummer-chrysler-verhuur-huren

» Aanbevolen specialisten voor Limousine huren - verhuur in Vlaanderen

Limo - Limousine - Hummer - Chrysler verhuur - huren

Droomt u van een limousine als trouwauto? U wilt een limousine huren voor uw huwelijk of andere gelegenheid? U zoekt hummer - chrysler verhuur - huren? De Trouwfeest Dj, selecteert een aantal limousine verhuurders, limousinespecialisten in het verhuren van Limousines, limo huren en en hummers ideaal voor een bedrijfsfeest, trouwfeest ....

 

Een limousine als trouwauto

 

Onze pagina bevat limousines, te huur voor grote gezelschappen. Iedere verhuurfirma kan hiervoor meerdere limousines inzetten of men kan meteen kiezen voor een limousine bus. Deze unieke bussen zijn uitgerust met comfotrble fauteuils en voorzien van alle luxe en opties. Limousines bussen kan je huren huren voor 28, 40 of 50 personen.

Voor een volledig overzicht van Limousine huren, verhuurders van Limousines, Hummers of Chryslers kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie.

U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

Ben je van plan om weldra in het huwelijksbootje te stappen? Ben je begonnen met het organiseren van uw trouwfeest? Dan hoort een Limousine of hummer huren daar ook bij. Limousines, hummers of Chryslers zijn er steeds voor ieders budget, zelfs een voordelige of betaalbare Limousine is het pareltje van jullie mooiste dag!

» VERHUUR VAN LIMOUSINES EN OLDTIMERS

Party Ride te Kontich biedt kwaliteitsvol en betaalbaar oldtimer- en limousineverhuur aan en dit steeds met chauffeur. Onze troeven zijn stiptheid, discretie, netheid en kwaliteit. Party Ride is een officieel bedrijf, al onze chauffeurs zijn zeer ervaren en ondergaan een medische geschiktheid. Ze zijn steeds in maatpak, met kepie en witte butlerhandschoenen.

"Uw stijlvol vervoer voor ELKE gelegenheid aan een verrassende prijs."

Onze prijzen:

- LINCOLN TOWN CAR LIMOUSINES: Vanaf 120 euro (onbeperkt aantal kilometers), INCL. GRATIS 2 FLESSEN FREIXENET CAVA IN ELKE LIMOUSINE! -€60 euro voor extra uren

- HUMMER H3 LIMOUSINE: Vanaf 160 euro (onbeperkt aantal kilometers), INCL. GRATIS 2 FLESSEN FREIXENET CAVA IN ELKE LIMOUSINE! -€80 euro voor extra uren

- OLDTIMERS: Vanaf 120 euro (onbeperkt aantal kilometers) -€60 euro voor extra uren

EXTRA INFO:

- Prijzen worden steeds berekend vanaf en tot de thuisbasis te Kontich

- Prijzen zijn incl. 6% BTW

- Kurkrecht (eigen dranken): €30,00

- Chauffeur is steeds inbegrepen

- Steeds mogelijk om bepaalde dranken te laten voorzien op aanvraag

- Roken in de voertuigen, eigen drank en voeding meenemen zijn verboden

- Max. 8 personen per limousine

Wij beschikken momenteel over:

- Zwarte Hummer H3 limousine

- Witte Lincoln Town Car met zwart gestoffeerd dak

- Witte Lincoln Town Car

- Gouden Lincoln Town Car

- Citroën Avant Traction (1952)

- Ford Model A (1929)

 

 

» LIMO VERVOER.BE

Welkom bij limovervoer!

Is het uw droom zoals een hollywoodster of in luxe vervoerd te worden? Dan zit je goed bij Limo vervoer! Daar kan je zeer goedkoop een luxe limo, hummer of chrysler huren.

De limo's zijn te huur voor elke activiteit zoals: jubileum cadeau, verrassings cadeau, restaurant vervoer, Valentijnsgeschenk, vrijgezellen vervoer , huwelijk ...

 


» BLACK & WHITE LIMO

Black and White Limo is dé limousinespecialist van België. Wilt u een een limousine huren om in stijl naar het stadhuis of trouwlocatie te gaan? Of droomt u van een limousine als trouwauto? Contacteer dan zeker even Black & White Limo. Ze bieden voor elke gelegenheid een passende limo aan, Een limousine huren bij Black & White Limo. is vervoer worden in stijl tegen zeer scherpe prijzen.

» Ook grote groepen kunnen een limo huren

 

Bij Black and White Limo is het mogelijk limousines te huren voor grote gezelschappen. Hiervoor hebben ze meerdere limousines klaar vanuit hun eigen wagenpark.

» Huur een limousine met laagste prijs garantie

 

Black and White Limo Beschikt over de laatste nieuwe Limo modellen van Stretch Limousines. Ook hun Hummer limousine kan je huren aan de laagste prijs garantie!

 

 

Limo huren in uw regio | Luxe arrangementen | Vip service


» LIMOLUX LIMOUSINE SERVICE

Limo inhuren | voor elke gelegenheid een limo

Is het weldra jullie trouwdag en wilt u met klasse aankomen? Dan kan je beroep doen op Limolux. Ze stellen hun limousines graag ter uw beschikking om uw de moosite dag van uw leven nog mooier te maken? Limolux zal jullie in stijl vervoerenl.

Limolux beschikt over verschilledne limousines, hummers of chryslers te hur voor elke gelegenheid.

 

De limousines van Limolux vertrekken vanuit: Antwerpen (Antwerpen) Maaseik (Limburg) Herentals (Kempen) Hasselt (Limburg)


Huur de limousine die bij u past!

 

De Trouwfeest Dj selecteert een aantal leveranciers in limousine verhuur, je kan hier unieke limo's huren, een hummer huren of een chrysler huren. Ontdek de luxe limo die bij u past! Onze bedoeling is om koppels te helpen bij de organisatie van hun trouwfeest. Onze limo service brengt limo verhuurders dichter bij trouwloppels, die op hun weg een gepast bedrijf in limousineverhuur kunnen vinden.

Een limo huren, betekend dat u er ook echte limousine service bij krijgt. Het limousineverhuurbedrijf waar u een limousine bij huurt, zorgt voor een totaalpakket, waarbij de klant gastvrijheid krijgt, de limousinechauffeur zal u daarintegen veilig vervoeren. Bij elk verhuurbedrijf kan u genieten van limousine service op top niveau.

Het wagenpark van limousine verhuurders is zeer uitgebreid, met goed onderhoduen wagens doen ze hun ritten. Bij een limousine bedrijf rijden alleen zeer ervaren chauffeurs die, die elke rit met passie rijden. Het is belangrijk dat u klantvriendelijkheid krijgt bij de verhuur van de limo. Kijk gerust even rond op onze website en informeer bij de aanbevolen limousineverhuurders, je kan ook contact opnemen vooir info en advies bij het huren van uw limo!

» Hummer huren

 

De stoere Hummer limousine is ontzettend populair. Wilt u ook geheel in stijl in een Hummer limo huren? Bij Black and White Limo kunt u een Hummer limousine huren aan de laagste prijs garantie! Bekijk onze prijs voor het huren van een Hummer limo. .

Wilt u meer informatie over het huren van een Hummer Limousine? Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier of bel 0479 88 88 82.

» Hummer 2 Rent .be

 

Hummer 2 Rent is een bijzonder dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in vervoer per Hummer limousine vanuit Antwerpen. De vestiging in Rumst is centraal gelegen tussen Antwerpen en Brussel.

Roze en witte Hummer limousines en luxe wagens staan klaar voor alle events en trouwfeesten.

Kortom voor elke gelegenheid hebben ze een witte of roze Hummer H3 limousine klaar staan. .

Tel: +32 (0)475 64 30 91 - Mail - Website

» Limousine Belgium - Hummer verhuur

 

Voor veel mensen is het een droom om een hummerlimousine te huren.

In de Benelux zijn er diverse limousine verhuurders, die een of meerder Hummer limousines in hun wagenpark hebben. De jongeren kennen de Hummer limousine uiteraard van op tv. U kunt de Hummer Limo huren in verschillende uitvoeringen zoals: H1, H2 & H3 - Wit, Zwart & Roze - 8 tot 16 personen

Op zoek naar een 16-persoons Hummer limo? Bij limousine-limo.be zijn slechts een aantal limoverhuurders aangesloten die beschikken over een Hummer met deze capaciteit. De prijs van dit type voertuig hangt af van verschillende factoren. Voor meer info ?

 

Limouisine Belgium - Tel: 013 507 7507 - Mail - Website

Verhuurt u zelf limousines, hummers, chryslers, ... ? Heb je interesse hier opgenomen te worden? Klik hier

Een limo of Limousine huren? Vraag nu een offerte bij onze aanbevolen bedrijven in limousine verhuren of huren, chrysler verhuur, limousines, hummers huren
Contacteer De Trouwfeest Dj voor meer info
Bel : 0495/21 45 83 - Mail : info@detrouwfeestdj.be

Google info: Limousines
Tags: Trouwringen kiezen - Permanente make up ogen -
Zoekopdrachten gerelateerd Limousine huren :
Trouwreportage | Huwelijksfotografie | Trouweestzaal huren | DJ Gezocht | DJ Prijs | DJ Verjaardagfseest | DJ Bedrijfsfeest | Dj Gent | Dj Antwerpen | Dj Brussel | Dj Vlaams Brantant | Dj Oost Vlaanderen | Dj West Vlaanderen | Trouwreportages | Ceremoniemeesters | Ceremoniewagens | Huwelijkslijsten - Huwelijksfotograaf

 

 

ceremoniewagens huwelijk

 

LIMO VERHUUR VLAANDEREN

 

 

Limousine Nieuws

Limousine, hummer of chrysler huren

De droom van elk trouwkoppel is een limousine, een witte limo, voorzien van alle luxe en een eigen chauffeur, dat is prachtig voor u als bruid en bruidgom. Maar ook de de gasten kunnen in een limousine voor het stadhuis worden gereden tijdens je huwelijksplechtigheid? Ok voor een verjaardagsfeest kan je vanuit een limousine op het feest te verschijnen?

 

Een limousine (ook vaak limo genoemd) is van origine een voertuig met dak waarvoor een chauffeur met open dak zit. De naam komt van het Franse limousine, een regio in centraal Frankrijk. In de regio Limousin droegen de inwoners kappen en gewaden, die zowel het open gedeelte als het gesloten gedeelte van de limousine symboliseerden. Tegenwoordig refereert de term aan een luxe-auto, die verlengd is of waarvan de passagiers gereden worden door een chauffeur. Vaak zit de chauffeur door een raam of tussenschot afgescheiden van de passagiers. De passagiers hebben veelal donkere ramen. Het verlengen van een voertuig hoeft niet per se te gebeuren door de fabrikant, maar kan ook door een derde partij gedaan worden. Veelal worden limousines gebruikt door rijke en/of belangrijke personen of worden ze gehuurd voor feesten en andere gelegenheden door de lagere klassen. Zodoende is het overgrote deel van de limousines in handen van overheden en bedrijven, terwijl slechts een enkel individu een eigen limousine heeft. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa worden de meeste limousines door onafhankelijke bedrijven geproduceerd: zij kopen luxewagens op en verlengen deze voertuigen en bouwen allerlei luxeonderdelen in of zelfs kogelwerend materiaal en bepantsering.

Belinda met limousine naar Supervision

Belinda Gillewy en haar vrienden beleefden een extra speciale editie van het Tieltse festival Supervision. Zij had vooraf deelgenomen aan de wedstrijd van het evenement en uiteindelijk kon ze de hoofdprijs in de wacht slepen. Belinda werd met zeven vrienden thuis in Pittem afgehaald met een limousine. Die reed hen ook naar huis wanneer ze dat zelf wilden

Directrice mag in limousine naar school

Groot feest onlnags in BULO de Regenboog in Tessenderlo. Directrice Liliane Convens werd in de bloemetjes gezet. Zij nam na zeven jaar trouwe dienst afscheid van de Regenboog. De leerkrachten, het oudercomité en vele sympathisanten regelden dat zij 's morgens in een limousine werd afgehaald.

Geschiedenis van de Limousine

De eerste limousine werd gebouwd in 1902. Hierbij zat de bestuurder slechts overdekt en niet in een afgesloten compartiment, in tegenstelling tot de personen die hij vervoerde. Ten gevolge van het toenemende aantal luxevervoermiddelen bestond de behoefte om duidelijke namen te hebben voor verschillende types limousines.

In 1916 beschreef de Society of Automotive Engineers een limousine als een gesloten wagen met drie tot vijf inzittenden, waarbij de bestuurdersstoel zich buiten bevindt. Pas in 1928 werd de eerste Stretched Limousine gebouwd in de Verenigde Staten. Deze werden voornamelijk gebruikt om beroemde muzikanten mee te vervoeren en behaalden zo faam als Big Band Buses.

Traditioneel gezien is de limousine een verlenging van een grote (vaak luxueuze) wagen. Een verlengd frame en wielbasis zorgen er voor dat het passagiersgedeelte uitgerekt kan worden. Veelal hebben de passagiers meer voetruimte dan nodig is en is er naast een voorwaarts gerichte bank ook nog een achterwaarts gerichte bank aanwezig. Hierdoor hebben de meeste limousines een capaciteit van 4-6 personen. Deze bankopzet is ook nog in gebruik bij de alom bekende Londense Black Cab.

Wagens als de Maybach 62, Rolls-Royce Phantom Coupé, Audi A8L, Volkswagen Phaeton, Mercedes-Benz CLS-Klasse Mercedes-Benz S-Klasse, Jaguar XJ, BMW 7-serie, Lincoln Town Car, Bentley Continental Flying Spur en de Cadillac DTS hebben geen tussenschot tussen de chauffeur en de passagiers en worden veelal gebruikt om één of twee personen mee te vervoeren. Pas als een wagen gestretched is, kunnen er meer dan drie personen mee vervoerd worden, exclusief de chauffeur. De grote autofabrikanten maken al jaren zelf geen stretched limousines meer. Bedrijven die luxueuzere wagens verlengen, bouwen vaak meerdere gadgets in als beeldschermen, minibars, muziekinstallaties, lichtshows, airconditioning, spiegelhemel en soms zelfs een jacuzzi.

Nielenaar maakt kleinste limo ter wereld

 • Chris Charlier is de eigenaar van wellicht de kleinste limousine ter wereld. Samen met een vriend heeft hij een 25 jaar oude Suzuki Carry gepimpt met een flatscreen-tv, een chique zitbank en een champagnehouder.
 • Wie dat wenst, kan de wagen huren. "Zeg maar eens dat je iemand zal ophalen met een limo en kom dan met dit minimodel aanzetten. Geestig, toch?" Van de buitenkant ziet de kleinste limousine ter wereld er allesbehalve comfortabel uit. De auto lijkt als twee druppels water op de camionette waar Sardonis, de slechterik uit de jeugdserie 'Merlina', in rondpufte.
 • Pas wanneer het portier opent, herken je de luxe die je van een limo mag verwachten: een flatscreen-tv, speciale verlichting, een champagnehouder, een zitbank in koeienleer en een plafondbekleding in alcantara, zoals bij de duurste Lamborghini's.
 • Charlier verhuurt limousines, oldtimers en bekende filmwagens. Hij biedt wagens aan die identiek zijn aan 'Herbie', de 'Delorean' uit 'Back to the Future' of 'Bumblebee' uit 'Transformers'. Maar de kleinste limo ter wereld is enig in zijn soort. "Op het internet vind je vanalles over de grootste, snelste of hoogste limousine ter wereld. Maar niets over de kleinste...

Ford Mustang '66 limousine is bizar

Een witte vierdeurs limousine op Explorer-velgen met een vies tapijtje en tal van andere onderdelen die hun beste tijd inmiddels wel gehad ...

Nieuwe limo voor koning Willem-Alexander

Vandaar dat de oude vertrouwde Volvo S80 Limousine van het Koninklijk Huis is verruild voor een modernere limousine: een extra lange Audi ...

Limousine naar VIP Feest Plus

Nieuw is ook de kans om als een echte VIP per limousine naar het feest te worden gebracht én weer thuis. De arrangementen zijn te winnen ...

De A4 Limousine Limited S

Een nieuwe auto uitzoeken in het premiumsegment mag, nee moet een feest zijn. Alleen de inhoud telt. De nieuwe Audi A4 Limited S is perfect ...

 

U zoekt dus Limousines, wil je een Limousine huren een hummer huren of zoekt je Limousine Verhuur?

Vindt hier het juiste bedrijf voor het huren van een limo in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brussel, Antwerpen, Gent, Limburg of Vlaams Brabant. Een limousine is het vervoermiddel bij uitstek voor vips, tegenwoordig huren veel trouwkoppels een limousine voor hun grote dag. Speciale gasten of artiesten maken meestal hun opwachting in een limo, een echte entree in Hollywoodstijl dus. Een overzicht van limousine verhuur in België en Nederland kan je hieronder terugvinden.

 

Cast-Art D'Hoppe 68, 7880 Vloesberg - Tel +32 (0) 476 70 52 75 - info@cast-art.be - http://www.cast-art.be/

 

Cast-Art is een gevestigde waarde in het limousines, ze beschikken over stijlvolle limousines en exclusieve bruidswagens. Zej verzorgen uw ceremonie tot in de puntjes met onze exclusieve ceremoniewagens. Cast-Art staat ook garant voor het organiseren van een trouwfeest, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest, communie ...

 

EXTRA Vagansa Limo - 0475/60 50 01 - http://www.extravaganza-limo.be/

 

ExtraVaganza Limousine Service is dé specialist voor ieder denkbaar arrangement in een luxe stretched limousine! Ze bieden exclusief vervoer met een breed scala aan mogelijkheden.Een limousines huren bij Extra Vagansa Limo is kiezen voor een onuitwisbare herinnering.

 

Westlimousine - Rozestraat 41 - 8940 Passendale - Bel +32 472 20 72 20 - http://www.westlimousine.be/

 

Westlimousine is de limousine verhuur specialist voor het huren van de mooiste en langste limousines voor uw huwelijk! De gasten wordeen in in stijl vervoerd in één van de Luxe uitgerekte limousines. Westlimousine beschikt over twee unieke zwartzilveren Chryslers 300C Two Tone limousines, twee witte Chryslers 300C limousines, een prachtige Lincoln TownCar limousine, een zwarte Chrysler 300C en een mega Hummer H2 limousine. Iedere limousine van Westlimousine is uitgerust met de meest luxe faciliteiten zoals airconditioning, een sterrenhemel, Bar, TV- en stereo-installatie en flat screens. De limousines van Westlimousine staan dan ook garant voor een onvergetelijke ervaring. Laat u dus vervoeren in één van de limousines van Westlimousine dan wordt je trouwdag een belevenis op zich.

 

The Limo .be - Tel: +32 (0)475 64 30 91 - info@thelimo.be - http://www.thelimo.be/

 

The Limo .be staat voor Limousine service vanuit Antwerpen , het is een zeer dynamische onderneming, gespecialiseerd in vervoer per Hummer limousine of per luxe wagen. De vestiging in Rumst is centraal gelegen Antwerpen en Brussel. Hummer limousines en luxe wagens kan u huren voor elke event of huwelijk.. Organiseert u binnenkort uw trouwdag? Komt het huwelijk er aan? Contacteer The Limo .be de specialsit in het huren van een Hummer limousine met chauffeur in en rond Antwerpen, maar ook Brussel en elders.

 

JnJ Limo Servces. +32(0)499 632221 - http://jnjlimo.be

 

Limo verhuurder uit Oost-Vlaaderen met super deluxe exclusieve wagen . Bekijk de website en ontdek de limousine te huur. De limo is uitgerust met alle moderne snufjes, een heel speciale belichting zorgt voor iets heel speciaal Onder het motto van The sky is the limit huur je een limousine bij JnJ Limo Services.

 

Limo-wings.be - Leuvensebaan 44 - 3120 Tremelo Tel: +32(0)16/52 04 24 - http://www.limo-wings.be

 

Wilt u een limousine huren? Huur dan bij de Limousine verhuur in Tremelo, ze hebben de langste en meest exclusieve limousines voor elke gelegenheid! Ze vervoeren uw gasten in prachtige luxe en exclusieve limousines. Bij Limo Wings kan u ons kunt u onder enkele exclusieve limousines huren zoals : De Hummer limousine Hollywood eXtreme - De Chrysler 300C Silver Shockwave limousine - De Lincoln Town Car limousine en De Roze Lincoln limousine Ze gebruiken alleen de allermooiste en nieuwste limousines voor verhuur.

 

Limousine.nl ABC Specials Benelux - Tel. 0031 13 507 7507 - http://www.limousine.nl/

 

In Nederland bij ABC Specials Benelux vindt u het grootste aanbod limousine te huur aan de scherpste prijzen. Limousine.nl is een collectief van alle toonaangevende limo verhuur bedrijven in Nederland, Vandaar kan u in elke provincie een Limo huren aan een zee scherpe prijs . Als u op hun website www.limousine.nl een offerte aanvraagd dan wordt die automatisch verzonden naar alle Limo Verhuur bedrijven uit uw regio.

Een limousine huren hoeft niet duur te zijn. Als je op zoek bent naar een geschikte limousine voor uw trouwfeest aan de juiste prijs? Zoek dan niet verder, want voor limo verhuur bent u hier bij daar aan het juiste adres.

 

In de volledige Benelux is Limousine.nl de onderneming met de meest uiteenlopende wagens, van een hummer limo tot aan de meest exclusieve limo van Europa. Ondek ook pop de website de meest bizarre en extreme limobus van Europa welke plaats kan bieden tot wel 50 personen. Perfect als trouwvervoer of feestvervoer!Een limousine huren check eerst even de de www.limousine.nl, een collectief van meerdere limo bedrijven die hun wagens hebben ondergebracht in het wagenpark van deze website.

 

 

Big-Limo Limousines - Karper 3 - 1722 HK Zuid-Scharwoude - http://www.big-limo.nl

 

Limousine huren? Big-Limo Limousines is dé limousinespecialist van Nederland. Het adres voor het huren van nieuwe Chrysler- en Hummer limousines. Je kan er tercht voor Limousine service in heel Nederland Big Limo Nederland heeft diverse eigen vestigingen door heel Nederland! Vanuit deze vestigingen rijden ze met Chrysler en Hummerlimo’s!

 

limousine huren - limousine verhuur - limo huren - limo verhuur - limousines - limousine service

 
Copyright De Trouwfeest DJ - Seo website : SeoBureau.be - Design Website : TC Webdesign - Sitemap