trouwjurk

trouwjurken

trouwpak

trouwpakken

smoking

smokings

trouwkostuum

trouwkostuums

jacquets

trouwjurk kopen

trouwkostuum huren

smoking huren

 
Trouwfotograaf
  DJ Vlaams Brabant
DJ boeken
  DJ Bedrijfsfeest
  DJ Antwerpen
  DJ Limburg
  DJ Oost Vlaanderen
  DJ West Vlaanderen
  Valkenbulcke
  Berkenhof
San Marco Village
  De Jachthoorn
  Trouwfilm Kortrijk
  Feestzalen
  Trouwfilm Gent
Huwelijksreportages
  Trouwkleding
  Videoreportages
  Trouwjurken
  Trouwringen
  Bruidskledij
  Weddingplanners
  Ceremoniemeesters
   

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Trouwjurk - Trouwjurken - Trouwpakken

Trouwjurk-trouwjurken-trouwpak-trouwpakken-smoking-smokings-jacquets-kostuums-trouwkostuum-rokkostuum

» Aanbevolen winkeliers voor trouwjurken/trouwpakken in België

Trouwkleding - Trouwkledij - Trouwkleed- Kopen of huren

U zoekt een Trouwjurk - Trouwjurken - Trouwpakken- Smokings - Kostuums of Jacquets? De Trouwfeest Dj, geeft u een lijst van aanbevolen Belgische winkeliers gespecialiseerd in de verkoop van een trouwjurken en trouwpakken.

Voor een volledig overzicht van winkels dat een Trouwjurk, Trouwjurken, Kostuums, jacquets of Trouwpakken verkopen kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie.

U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

Ben je van plan om weldra in het huwelijksbootje te stappen? Ben je begonnen met het organiseren van uw trouwfeest? Dan moet je ook een trouwjurk of pak gaan kopen of huren. Een trouwjurk of trouwpak is er steeds voor ieders budget, zelfs een voordelig of betaalbare trouwjurk is het pareltje van jullie mooiste dag!

 

» VALKENGOED

Trouwjurken, smokings, kostuums, jacquets en trouwpakken

 

Trouwjurk

 

Trouwkostuums, trouwpakken, smokings, rokkostuums, jacquets of een trouwjurk zijn natuurlijk onmisbaar op jullie trouwdag. De bruid droomt vaak al jarenlang van haar trouwjurk en de man mijn zijn trouwpak kan ook zeker niet achterblijven. Eigenlijk is er maar èèn ding belangrijk bij trouwkleding, het moet prefect bij je passen. Je moet je echt helemaal thuis voelen in je trouwjurk of pak. Pas als jij je helemaal happy voelt in jouw trouwjurk of trouwpak zijn wij tevreden

Trouwjurken, smokings, kostuums en trouwpakken kies kwaliteit en ervaring

 

Als specialist in trouwjurken beschikken we over jarenlange ervaring en vakkennis. We hebben vaak ook al een jarenlange band met de merken die we voeren. Elk merk heeft een unieke stijl en uitstraling en elk merk spreekt weer andere klanten aan. De heren maken hun keuze in de collecties van Archetipo, Cossmo, Immediate, Javier Arnaiz en Wilvorst . De dames vinden hun trouwjurk in de collecties van: Blue & Enzoani, Cosmobella, Creations of Leijten, Cymbeline,Demetrios, Ian Stuart, Ladybird, Linea Raffaelli, Marylise, Modeca, Pronovias, Rembo Styling, San Patrick, Sincerity en White One.

Kom je trouwjurk, kostuum of pak passen

 

Een Trouwjurk kan je niet vanaf een plaatje kiezen. Een trouwjurk moet je echt aan hebben om te zien hoe het staat. Natuurlijk mag je altijd even langskomen om de collectie voor dames en heren te bekijken. Om te passen moet je wel even een afspraak maken, dan maken we tijd voor je zodat we je goed advies kunnen geven. We bespreken dan welke stijl je aanspreekt en natuurlijk ga je trouwkleding passen. We maken je outfit helemaal compleet met de juiste schoenen, accessoires en lingerie voor de dames! Bekijk hier de collectie in bruidsmode

Trouwpak Bruidegom | Trouwpakken voor Heren

Zoek je een op maat gesneden tweedelig kostuum of een trouwpak op maat : Bekijk hier onze trouwpakken

 

Trouwjurken | Accessoires | Trouwkleding heren | Bruidsschoenen |

 

» TROUWJURKEN - TROUWPAKKEN - BRUIDSCOUTURE ELENA

Bij Bruidscouture Elena helpen wij u de trouwjurk van uw dromen uit te kiezen. Wij nodigen u graag uit om onze collecties 2014 te komen bekijken.

U bent bij ons steeds welkom in een gezellige en ontspannen sfeer. Ons geëngageerd team van jonge mensen volgt de bruidsmode op de voet en selecteerde voor u de mooiste bruidsjurken van nationale en internationale ontwerpers. U vindt bij ons ook een ruime keuze aan feest- en suitekledij, cocktailjurken en accessoires.

Wenst u een afspraak? Laat hier je gegevens na, mail info@bruidscouture-elena.be of bel 09/336 79 69 . Met persoonlijk advies, een persoonlijke touch en gevoel voor vrouwelijke elegantie helpen wij u graag de perfecte keuze te maken voor uw mooiste dag!

Trefwoorden : Bruidscouture, ,bruidsjurken, trouwjurken, ,bruidsjurk, trouwjurk, trouwkledij, bruidskledij, suitekledij, huwelijkskledij, huwelijk, trouwen.

 


» DIANNA DAVID

Unieke trouwpakken en trouwjurken

Dianna David n.v. bestaat sinds 1982 en is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trouwjurken, smokings, kostuums en pakken, suitekledij en exclusieve stadskledij. Onze filosofie en persoonlijke aanpak zijn tot over de landsgrenzen gekend.

Toekomstige bruidjes kunnen bij ons terecht voor hun droomjurk. Samen gaan we in onze collectie trouwjurken op zoek naar de trouwjurk die 100% past bij je persoonlijkheid en je vrouwelijke vormen. Je wenst meer informatie? Bekijk onze video. Ontdek onze prijzen of contacteer ons.

 

 

Suite kleding | Trouwkleding | Stadskledij


» NAGIMAI TROUWJURKEN

Trouwjurken - Suitejurken - Trouwpakken

U hebt de jurk van je dromen gevonden, maar wil deze liever in een ander kleur...? Geen probleem, bij ons kiest U elk model in om het even welk kleur. Bij veel van onze jurken kunt U zelfs een ander silhouet, neklijn of soort stof kiezen ! Tal van mogelijkheden om Uw eigen droomjurk te bekomen. En dit alles aan ongelooflijke prijzen.

Waar wacht U nog op ? De prijs ?... Trouwkleden : vanaf 780 tot 998 Euro Lange Suitekledij : vanaf 548 tot 638 Euro Korte Suitekledij : vanaf 428 tot 538 Euro

Even wat duidelijkheid scheppen waarom wij verschillen van de meeste klassieke bruidszaken ? U maakt Uw keuze aan de hand van het uitgebreid gamma beschikbare modellen van trouw-en suitekledij bij ons.

Voor enkele van onze jurken is het zelfs mogelijk om het bovenstuk te combineren met een onderstuk van een andere jurk ! Ook het silhouet of desnoods de neklijn kan veranderd worden. Daarbovenop kies je uit een waaier van kleuren...

» Voor huwelijksfeesten tijdig een afspraak maken. Buiten de openingsuren is een afspraak eventueel ook mogelijk.(0495 627232)

 


Verkoopt u trouwjurken, trouwpakken, smokings, jacquets, kostuums, ... ? Heb je interesse hier opgenomen te worden? Klik hier

Contacteer De Trouwfeest Dj voor meer info
Bel : 0495/21 45 83 - Mail : info@detrouwfeestdj.be

Google info: Trouwjurk - Trouwpak
 
Zoekopdrachten gerelateerd Trouwvideo/trouwfilm/videgraff huwelijksfilm:
Trouwreportage | Huwelijksfotografie | Trouweestzaal huren | DJ Gezocht | DJ Prijs | DJ Verjaardagfseest | DJ Bedrijfsfeest | Dj Gent | Dj Antwerpen | Dj Brussel | Dj Vlaams Brantant | Dj Oost Vlaanderen | Dj West Vlaanderen | Trouwreportages | Trouw en Bruidsboeketten | Huwelijkslijsten

 

 

trouwjurken en troupakken

 

 

Trouwjurk - trouwpak Nieuws

Trouwjurken en trouwpakken

Een trouwjurk of een trouwpak is de kleding die ritueel door het bruidspaar gedragen wordt bij het huwelijk. Een bruidspaar in bruidskleding trouwkleding uit China Bruidsmode is een verzamelnaam voor alle huwelijksgerelateerde kleding, zowel (haute) couture als confectie. Sinds de opkomst van de productie van deze kleding in grote aantallen en het ontstaan van merken is de bruidsmode in een versnelling geraakt. Tegenwoordig brengen veel grote merken wel twee collecties uit in een jaar. Sommige nog vaker. Dat betekent dat de bruidsmode 'mode-gevoelig' is geworden. Trends volgen elkaar op en stijlen raken 'in' en 'uit' in een steeds hoger tempo. Dit zorgt weer voor een sterker onderscheid tussen de couture en de confectie, in de zin dat de bruidscouture steeds exclusiever wordt.

Bekende designers

Elie Saab, Ian Stuart, Addy van den Krommenacker, Stephan Badal, Vera Wang, Monique Lhuiller, Melissa Sweet, Alfred Angelo.

Bekende merken

Pronovias, Maggie Sottero, Linea Rafaelli, Rembo Styling, Ladybird, Demetrios, Eddy K, Sincerity, Jesus Peiro en Creations of Leijten

 

Lees meer over bruiloft - Lees meer over trouwjapon

Trouwjurk

Een trouwjurk of trouwjapon, ook wel bruidsjurk genoemd, is doorgaans een lange witte jurk die door de bruid speciaal wordt aangekocht of op maat gemaakt voor op de huwelijksdag. De meeste bruiden geven de voorkeur aan een lange jurk, vaak in combinatie met een witte kousenband. Ter completering van het geheel wordt op het hoofd vaak een sluier gedragen of een kunstig in het haar verwerkte versiering in de vorm van bloemen of linten.

Kleur

De witte trouwjurk is pas na 1920 de mode geworden. Tot die tijd trouwden veel bruiden in het zwart, en trouwden rijke mensen vaak in kleurige creaties. In Nederland trouwt ongeveer 90% van de bruiden in het wit. Vanaf de jaren 60 werden echter ook andere kleuren jurken populair. Het witte van de jurk symboliseert de zuiverheid van de bruid. Doorgaans wordt "zuiverheid" vertaald met maagdelijkheid. Deze symboliek heeft anno 2005 bij de overgrote meerderheid van de getrouwde stellen in de westerse wereld echter haar betekenis verloren; ondanks de vrije opvatting over seks trouwen de meeste bruidsparen nog steeds in het wit. Het andere uiterste bestaat ook: Binnen sommige bevindelijk gereformeerde kerken wordt met "zuiverheid" niet alleen de maagdelijkheid verstaan, maar ook het geheel vrij zijn van zonden. Binnen deze kringen wordt er dan ook nooit in het wit getrouwd. In China is wit de kleur van de rouw. Daarom dragen Chinese vrouwen bij hun huwelijk meestal geen witte trouwjurk.

Na de bruiloft

Na de bruiloft heeft dhet trouwkleed zijn functie verloren. Vroeger werd de bruidsjurk vaak gebruikt als wiegbekleding voor het eerste kindje, met de sluier als hemeltje. Ook werd er soms een jurkje voor de baby voor bij het doopsel van gemaakt. Naar het schijnt werden er in West-Europa ten tijde van de Tweede Wereldoorlog - door de extreme schaarste aan materialen - hier en daar ook wel jurken van parachutestof gefabriceerd, zoals Jan Wolkers beschrijft in Serpentina's Petticoat. Soms wordt de trouwjurk verkocht, maar dit gebeurt niet vaak. Na afloop van de trouwerij willen veel vrouwen hun jurk bewaren als herinnering, terwijl vrouwen die nog in het huwelijk moeten treden, over het algemeen een nieuwe jurk verkiezen boven een tweedehands exemplaar. Lees meer

Nieuws over trouwkledij

  • Nieuw soort bruidsmode wateroplosbaar :Bruidjes die op zoek zijn naar de ideale jurk kunnen hun ecologische hart nu ophalen bij de nieuwste bruidsjurk van studenten van de Hallam Universiteit van Sheffield. Zij ontwikkelden een trouwjurk die volledig oplosbaar is in water. De …
  • Koppel stemt in trouwkledij : In heel Vlaanderen proberen mensen het beste te maken van de stembusgang. In Antwerpen heeft een groepje vriendinnen zich opgeofferd om vrijwillig te gaan bijzitten. En in Oost-Vlaanderen ging een pasgetrouwd koppel in trouwkledij stemmen.
  • Trouwjurk

  • Voor de perfecte trouwjurk worden vaak kosten noch moeite gespaard. Toch valt het kiezen van het ultieme trouwjurk velen nog altijd zwaar. Geen nood! Bij Prima Donna in Deerlijk heeft u keuze te over. Van romantisch klassiek wit tot uitdagend modern gekleurd, onze stylisten helpen u graag het trouwkleed te kiezen dat perfect bij uw smaak en persoonlijkheid past. Steeds met de nodige aandacht voor stijl, klasse én raffinement.

Kom u Trouwkleed bekijken bij Prima Donna : Schoolstraat 44 B, 8540 Deerlijk - www.primadonna-deerlijk.be

Trouwpak kopen / trouwpak passen?

Als bruidegom wil je natuurlijk het trouwpak van je leven. Een kwaliteitspak zit als gegoten en staat fantastisch. Zodra je het aantrekt, voel je je thuis in jouw trouwpak. Hieronder staan een aantal trouwpakken uit onze online collectie, klik op een afbeelding om een gedetailleerd beeld van het trouwpak te krijgen. Bekijk hier trouwpakken

Het trouwkostuum – kleding voor de bruidegom

Ook het trouwpak van de bruidegom vindt u in onze collectie. Honeymoonshop heeft zowel trendy als klassieke trouwkostuums. U kunt de kleding in een virtuele paskamer hangen om ons een idee te geven van de stijl die u zoekt. Een adviseuse zal u helpen om de perfecte match met uw bruid te maken.

Maten trouwpak

Indien uw kledingmaat afwijkt van de standaardmaten kunt u rekenen op de kennis en kunde van onze professionele ataliermedewerkers. Zij vermaken uw trouwpak zodat deze als gegoten zit tijdens uw huwelijksdag. Check www.honeymoonshop.be voor meer info.

Trouwpak | Trouwpakken | Trouwkostuums | Kostuums | Pakken | Smokings | Jacquets | Rokkostuums | Trouwjurk | Trouwjurken | Trouwkostuums huren | Troupak huren | Trouwkleed huren | Trouwkostuum huren | Trouwjurken Oost Vlaanderen | Trouwjurken West Vlaanderen | Trouwjurken Brugge | Trouwjurken Gent | Trouwjurken Limburg | Trouwjurken Vlaams Brabant | Trouwjurken Antwerpen
 
Copyright De Trouwfeest DJ - Seo website : SeoBureau.be - Design Website : TC Webdesign - Sitemap

 

Bruidsmode - JPC Collection - Jan Van Rijswijcklaan 69 - Antwerpen - Website

Nieuw in ons assortiment

 

Trouwjurken - Trouwmode - Le Chapeau - Stationswal 27 - 3960 - Bree - Website

 

Bekijk enkele van onze Trouuwjurken »
trouwjurken 50

ELISSA - Trouwjurk van Taf

(7)

Uitstekend!!!! Mooie stof, zwaar, oogt niet goedkoop. Ik kan niet wachten tot de dag er is dat ik hem aan mag. Het is zo mooi dat je hier in een bruidswinkel er wel 1000-3000 voor mag betalen. Ook mijn bruidsschoenen heb ik hier besteld, ook super!

trouwjurken

Door anoniem Jun 26, 2013

trouwjurken

DESIRE - Trouwjurk van Taf

(42)

hoi hoi, Deze jurk is aangekomen en hebben we op maat besteld. De maat is helemaal goed en hij is prachtig. Hij is groot en zeker van goede kwaliteit en alles is mooi afgewerkt. Verschillende lagen en zeker niet doorschijnend. De rits aan de achterkant maakt het helemaal af. Hij heeft een grote sleep wat ik zelf erg mooi vind! Het is zeker een aanrader. Dit is het model wat ik heel graag wilde h...

Door Lizzy Jun 25, 2013

trouwjurken 60

baljurk sweetheart korte / mini satijn organza bruidsjurk

(43)

Jurkje is van super goede kwaliteit voor het geld wat je ervoor betaald! Voldeed aan alle verwachtingen en ik zou iedereen adviseren hier een jurk(je) te bestellen. Ik heb het op maat laten maken en achteraf had ik dat niet per sé hoeven doen. Het jurkje hier in Nederland naar een coupeuse brengen is beter want in mijn geval sloot het jurkje toch niet zo netjes aan aan de bovenkant. Maar ik ben e...

trouwjurken

Door Claudia Jun 23, 2013

trouwjurken 55

GLORIA - Trouwjurk van Taf

(37)

helemaal goed! Snelle levering en precies volgens opgegeven maat. Als me zusje door de zenuwen niet iets was afgevallen had de jurk in een keer gepast. Deze kwaliteit voor zo weinig geld is echt ongelooflijk. Geen losse draadjes of iets geks, gewoon helemaal goed. Zeker een aanrader. En wat betreft belasting en inklarings kosten, de hoogte was bij de bestelling al bekend. Maar zelfs als je alle k...

trouwjurken

Door Dineke Arts van Jun 19, 2013

trouwjurken

trompet / mermaid strapless asymmetrisch en rechter trein organza bruidsjurk

(3)

De jurk is prachtig. Mooi afgewerkt, pasvorm uitstekend, glossy uitstraling. Bewegingsvrijheid super! Niet veel meer nodig voor 'the most perfect and unforgettable day of my life'.

trouwjurken

Door Aanstaande Mar 31, 2013


 

 
Bruidsmode - Linea Raffaelli Shop - Smedenstraat 70 - 8000 Brugge - Website

Goedkope Trouwjurken : Trouwjurk kopen kan nu met 100% zekerheid bij WeddingWonderland. Lees hier meer over WeddingWonderland en de voordelen van onze Next Level of Service. Welkom! De meeste en mooiste trouwjurken bij de Grootste Bruidszaak van Nederland!!! meer.

WeddingWonderland begeeft zich het komende jaar alweer 10 jaar op het spannende bruidsmodepad en dat gaan we het komende jaar UITGEBREID VIEREN MET SPETTERENDE ACTIES EN AANBIEDINGEN! De mooiste A-Merk Trouwjurken nu in onze voorraad collecties zoals: Demetrios, Blue bij Enozani, Modeca, Pronovias, Remo Styling, Benjamin Roberts en meer!! Wij hebben de complete voorraad gekocht van bruidshuis Au jour d'Oui & Witte Swaen Bruidsstyling uit Hoofddorp, deze nieuwe collectie japonnen gaan uit voorraad weg voor de laagste prijzen, OP=OP!! Maak nu snel een pasafspraak in een van onze filialen. LAGE PRIJZEN = VEEL VERKOCHTE JURKEN = VEEL BRUIDEN BLIJ = WIJ OOK BLIJ (simpel :)

 

Welkom bij ladybird - bruidsmode

Wanneer je gaat trouwen is de trouwjurk van onschatbare waarde! Ladybird maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid. Een bruidsjurk met internationale allure!

 

Ladybird: Omdat elke bruid uniek is.
Er is geen kledingstuk waarin zoveel emotie zit als je trouwjurk. Op welke manier je ook trouwt, een ding staat voorop: jij speelt samen met je partner...
 

Ladybird: Je bruidsjurk dat ben jij!
In de loop der jaren hebben modieuze ontwikkelingen vanzelfsprekend hun invloed gehad op de bruidsmode. Nog belangrijker is misschien wel dat...
 

Ladybird: Voor bruiden met karakter.
Een bruidsjurk van Ladybird heeft karakter. Hij omlijst je lichaam, weet het accent op de juiste punten te leggen, verdoezelt...
 

 

 

Ladybird: Van internationale allure.
Ladybird is een merk van internationale allure. We werken samen met ontwerpers en professionele naaiateliers over de hele wereld... 
 

Ladybird: Tot in de puntjes!
Bij het regelen van je trouwdag komt er heel veel op je af. Wat een heerlijk idee is het dan dat je je in elk geval over je bruidskleding geen zorgen hebt. Bekijk ook onze checklist voor de organisatie van uw bruiloft
 

Ladybird: Een begrip in bruidsmodeland.
De geschiedenis van het familiebedrijf Ladybird gaat terug naar 1970, toen de heer van den Brink senior, de vader van de huidige eigenaar...lees meer

 

lilianclaes - Fraikinstraat 1/3 - 2200 Herentals - T. 014/211473 - F. 014/213433

Trouwjurken van lilianclaes

Trouwjurken in alle stijlen voor alle budgetten. Lilianclaes weet met bijna 40 jaar ervaring in bruidskleding perfect welke trouwjurk het best bij U past. U vindt hier vast de trouwjurk van uw dromen! Bewonder onze trouwjurken van de volgende collecties: Blue, Cosmobella, Cymbeline, Marylise, Pronovias, TalynaLyn, Enzoani,...

Kies de perfecte trouwjurk?

Lilianclaes heeft een grote collectie trouwjurken

trouwjurk trouwjurken Trouwjurken, feestjurken, lingerie, accessoires.... In het assortiment van Lilianclaes te Herentals vindt u naast de trouwjurk van uw dromen alles op het gebied van bruidsmode! De perfecte trouwjurk uitzoeken is minstens even belangrijk als het kiezen van de perfecte partner! Lilianclaes begrijpt hoe moeilijk de zoektocht naar trouwjurken kan zijn. Wij doen dan ook ons uiterste best om u te helpen met het vinden van de perfecte trouwjurk.

Bekijk hier de data voor onze opendeurdagen

 

 

Een trouwjurk kopen in Brussel bezpeker zeer Trouw en Bruidsmode - Pronuptia - Louizalaan 74 - 1050 - Brussel - Website


Het Bruidshuis - Bredabaan 778 - 2170 Merksem - Antwerpen - Tel: +32 3 646 68 68 - mail info@hetbruidshuis.be - http://www.hetbruidshuis.be/collecties/rembo-styling/

Rembo-Styling trouwkledij Droom je al sinds jong meisje van een zeer romantisch trouwkleed? Dan moet je de romantische creaties van het Belgische merk Rembo Styling eens komen passen. Pure romantiek, gecombineerd met prachtige stoffen en een perfecte afwerking, zijn trefwoorden eigen aan Rembo Styling. Bruidskleed van Rembo-Styling passen De nieuwste jurken van Rembo-Styling, collectie 2014, kan je bij ons passen ! Bruidjes die deze trouwjurken willen passen, maken best zo snel mogelijk een pasafspraak ! In tegenstelling tot vele andere bruidswinkels, kan je bij ons ook zonder afspraak bruidsjurken passen. Let wel op: klanten met een pasafspraak krijgen steeds voorrang ! Tip: om teleurstellingen te vermijden en indien je zeker geholpen wenst te worden, maak je best op voorhand toch even een afspraak !

 
Trouwjurken van Pierre-Yves ook te koop in Brussel - Adolfmaxlaan 37 - Brussel - Website

 

 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Cymbeline
Place du Châtelain 35
Bruxelles

Website

Donkere trouwpakken Tweeten Het zijn de klassiekers onder de trouwpakken: donkere modellen. Maar er is verrassend veel variatie. Glanzend, met dessin of tweekleurig. Bij donkere trouwpakken is er voor de bruidegom keuze genoeg! Categorie: Bruidegomsmode Trends 2014 Tags: bruidegom, trouwoutfit, trouwpak, trendy, inspiratie, 2014, klassiek, glanzend,dessin, tweekleurig

Trouwpakken: wit, beige, kleur Tweeten De bruidegom kan anno 2014 uit een heel palet aan kleuren kiezen. Behalve het traditionele zwart of donkerblauw is er ook veel wit, crème en beige te zien in de collecties. En ook groen en blauw zijn populair. Categorie: Bruidegomsmode Trends 2014 Tags: bruidegom, trouwoutfit, trouwpak, trendy, inspiratie, wit,creme, beige,groen, blauw,zwart


 

 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
TailormadeSuits
Schalienstraat 6
2000, Antwerpen

T 03 689 3656
info@tailormadesuits.be
di-vr open van 10 tot 17:30 uur.
Zaterdag en na 17:00 op afspraak

Trouwpakken made for you  

Om er op uw best uit te zien op de mooiste dag van uw leven, kiest u natuurlijk voor een uniek maatwerk trouwkostuum, speciaal voor u gemaakt! Wilt u liever niet teveel betalen maar wel profiteren van vakmanschap en trouwpakken van hoogwaardige materialen? En zou u het liefst tot in lengte van dagen van uw trouwpak blijven genieten? Wat is daarop uw antwoord? ?  ?


Ja! Doe mij zo'n trouwkostuum!
Wij maken uw trouwpak speciaal voor u uit een uitgebreide collectie van stoffen en kwaliteiten, tegen de prijs van een confectiepak. Voor uw trouwkostuum kiest u zelf het model, kleur, binnenvoering, kleur stiksels en eventueel het borduren van uw trouwdatum en/of uw initialen. Alle opties zitten in de prijs van het trouwkostuum inbegrepen en betaald u hiervoor niets extra's!

Zo kunt u de kleur van de stiksels op uw trouwpak laten matchen met de kleur van de trouwjurk. Ook uw overhemd kunt u laten matchen met de kleur van de trouwjurk, zodat u en uw vrouw er als één geheel uitzien op uw bruiloft. 

Ook voor schoenen, riemen, horloges en andere accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Herenmode op maat is ons specialisme. Geproduceerd onder eigen merk en vervaardigd van de fijnste Italiaanse en Engelse stoffen in ons eigen atelier. Vandaar de uniek lage prijzen voor onze trouwpakken. Dus als u en uw partner voor elkaar gemaakt zijn, laat dan hetzelfde gelden voor u en uw trouwkostuum.

Daarnaast hebben we ook mooie bijpassende gilets, focalé's en pochettes.     

Maak dan nu snel een afspraak! of kom langs op de trouwbeurs! 

 

 

Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums

WAT MAAKT EEN MAN IN TROUWPAK TOT EEN DROOMPRINS?

 

Een droomprins is niet: een man die op een wit paard of in een gouden koets zijn deerne komt ophalen (als hij dat echt wil... mag dat natuurlijk wel!). Een droomprins is wel: een bruidegom die goed voorbereid is en zijn best zal doen deze prachtige dag nog prachtiger te maken! Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden! Heb je de nodige voorbereidingen gepleegd? Heb je misschien wat danslessen gevolgd om jouw vrouw te betoveren tijdens de openingsdans? Ken je de planning van de dag, weet je wat je moet doen? Is de speech goed voorbereid? Stel jezelf tijdig deze vragen! En dan is dé dag aangebroken! En hoe wil jij dan eigenlijk voor de dag komen? Jouw trouwpak heb je al, maar denk aan de rest. Net als de bruid moet ook jij zorgen dat je kapsel perfect zit. Test eventueel wat dingen uit voor de grote dag en/of ga tijdig naar de kapper. De dag zelf is niet het moment om te experimenteren! Ook een nieuw scheerapparaat of een andere aftershave moet je niet gaan uitesten op de ochtend van je trouw. Je weet nooit hoe jij en je huid hierop reageert, en dergelijke onverwachte situaties wil je vast niet op je trouwdag! Als je haren goed zitten en je gladgeschoren bent of je baardje perfect getrimd is, spray dan enkel nog jouw parfum! Nu kan je stralen en de galante droomprins zijn waar jouw droomvrouw van droomt!

E&R WEDDING | Beverlo-Dorp 4 | 3581 Beringen | TEL +32 11401797 - website

 

Goedkope trouwjurken

LINEA RAFFAELLI - BRUIDSCOLLECTIE 2014

Naast de collectie die u terugvindt op deze site kan u bij ons ook de meest exclusieve modellen van Raffaelli terugvinden.

Het uitzoeken van uw droombruidsjurk is een unieke gelegenheid. Zo geloven we niet alleen in de traditionele en gevestigde ontwerpen, maar willen graag samen met u uw favoriete touch, combinatie of kleurstelling creëren. Wij verwezenlijken elke droomjurk in nauwe samenwerking met onze designers en alles in combinatie met het vakmanschap van ons eigen atelier.

Bruidskledij kernwoorden U trouwt binnenkort en bent op zoek naar exclusieve trouwjurken ? Benieuwd naar onze bruidsjurken 2014 , bruidsmode 2014? Dan bent u bij Linea Raffaelli Concept Shop in Brugge zeker aan het juiste adres. Linea Raffaelli Concept shop is immers hét bruidshuis bij uitstek! bruidswinkels - bruidskledij outlet - outlet bruidsjurken - outlet bruidskledij - trouwjurken outlet - trouwjurken 2014 - bruidskleding - bruidskleed - bruiloft - jurk – jurken - trouwjurk kopen - trouwjurk laten maken - trouwjurk verkopen - ceremonie kledij - ceremoniekleding Collecties : Linea Raffaelli Concept Shop licht al een tipje van de sluier voor bruidsmode 2014. U kunt ook de bruidsjurken van vorige collecties bij ons vinden ook. Naast de Linea Raffaelli trouwjurken collectie hebben wij ook trendy korte bruidsjurken ( korte trouwjurken ) en gekleurde trouwjurken (bv. roze trouwjurken, of zwart witte bruidsklding ) Korte trouwjurk 2014 - korte bruidsjurk - merken trouwjurken - trouwjurken merken – designer bruidsjurken Doelgroep : Linea Raffaelli Concept Shop heeft een ruim aanbod in bruidskledij. Wat met de trouwjurk prijzen ? Linea Raffaelli Concept shop biedt betaalbare bruidsjurken ( betaalbare bruidsmode )! U wilt goedkoop trouwen en zoekt betaalbare trouwjurken ? Breng een bezoek aan onze ruime winkel te Brugge wij hebben altijd een assortiment aan outlet bruidsjurken in voorraad. trouwjurk prijs - goedkope trouwjurk - goedkope bruidsjurken - goedkope bruidskledij - goedkope bruidsmode - bruidsjurken prijzen - prijs trouwjurk - prijzen trouwjurken - trouwjurk goedkoop - trouwjurken goedkoop – outlet bruidskledij Tweedehands ?? Bent u op zoek tweedehands bruidsjurken of tweedehands bruidskledij? Er zijn ook andere manieren om met een kleiner budget de jurk naar je wensen te vinden. Neem alvast een kijkje in onze Linea Raffaelli Concept Shop. U vindt er beslist een ruime keuze aan collectiemodellen, of trouwjurken die ons gamma verlaten, deze kan je voor een aantrekkelijke prijs uit het vak kopen. Kortom, bij Linea Raffaelli vindt u alles voor de bruid ! Bent u van plan binnenkort te trouwen ? Bij Linea Raffaelli Concept shop brugge vindt u alvast de trouwjurk van uw dromen. Regio's : Antwerpen - Oost-Vlaanderen - West-Vlaanderen - Vlaanderen - België – Limburg - Deelregio's : Gent - Brugge - Merksem - Aalst - Aalter - Geraardsbergen - Ieper - Knokke-Heist - Lokeren - Ninove - Oostende - Oudenaarde - Roeselare - Sint-Niklaas - Tielt - Veurne - Zeebrugge - Zeeland - Brussel - Deinze - Diksmuide - Kortrijk - Oostburg - Oostende - Oostkamp - Zeeuws Vlaanderen - Hasselt - Maldegem - Deerlijk - Eeklo - Knokke - Middelburg - Sint-Niklaas - Terneuzen - Waregem - Leuven . Meer


 

 

Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums

Goedkope Trouwjurk vindt je hier!

Ben jij op zoek naar een goedkope trouwjurk lees dan deze tips! Een hand gemaakte goedkope touwjurk dat kan hier. Schoenen, tassen, hoeden nog veel meer maar dan echt goedkoop.

Lilian Claes
Fraikinstraat 1 - 3
Herentals

Website


 

 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
LINX for Linea Raffaelli Leuven uw specialist voor betaalbare bruidsmode te Antwerpen... La Tiara is uw specialist voor bruidsmode te Antwerpen: bruidsjurken, avondkledij, lingerie en diverse accessoires. La Tiara heeft een uitgebreide collectie bruids- en avondjurken van verschillende topmerken, in wit of ivoor, maar ook in schitterende kleuren en dit aan zeer betaalbare prijzen. Kortom: alles wat u nodig heeft voor dé dag van uw leven. Uniek in Antwerpen en omgeving: verhuur van bruidsjurken. Contacteer ons voor de mogelijkheden of indien u meer informatie wenst over onze verhuurservice.
Vismarkt 17
3000
Leuven

Website


 

 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Cony
Wingenestraat 8 c
9880
Maria Aalter

Website


 

Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
La Sposa
Stationsdreef 180
Roeselare

Website


 

 
Bruidsmode, Feestmode
Moderna
Ninoofsesteenweg 988
1703
Schepdaal

Website


 

 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Cermo Bruidsmode
Steenweg op Mol 114
Turnhout

Website


 

 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
De Cock Fashion
Merchtemsesteenweg 23
1861
Wolvertem

Website


 

 

Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums

De Ceremonie
Mechelsesteenweg 110
2018
Antwerpen
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
La Tiara
Minderbroedersrui 60
2000
Antwerpen
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Jagré
Quellinstraat 23
Antwerpen
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Le Chapeau Antwerpen
Carnotstraat 47
Antwerpen
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
D Couture Antwerpen
Frankrijklei 52
2000
Antwerpen
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Kaat Tilley
Asbeekstraat 12
1730
Asbeek
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
E&R
Beverlo Dorp 4
3581
Beverlo
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Bruidsmode Ziri
Provinciesteenweg 296
2530
Boechout
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Le Chapeau Bree
Stationswal 27
Bree
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Episodes by Veerle Praet
Genthof 3
Brugge
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Brussels Ceremony
Adolfmaxlaan 78-80
1000
Brussel
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Selene Créations
Charleroisesteenweg 86
1060
Brussel
 
Bruidsmode, Feestmode, Herenmode
Marie-Charlotte Brussel
Bd Emile Jacqmain, 130
Bruxelles
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Farfala
Rue de Dampremy 39A
Charleroi
 
Bruidsmode, Feestmode, Herenmode
Marie-Charlotte Charleroi
Rue de la Montagne, 50
Charleroi
Website
 
Bruidsmode, Feestmode, Herenmode
Ongi
Place Charles II, 22
6000
Charleroi
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Bruidscouture Elena
Gentstraat, 59
9800
Deinze
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
De Baerdemaeker
Molenstraat 37
9900
Eeklo
 
>
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Bellini
Stationsstraat 6
Geel
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
D couture Gent
Voldersstraat 74
9000
Gent
Website
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Caro Bruidsboetiek
Oudenaardestr. 1
Geraardsbergen
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Mode Show
Grotestraat 10
Geraardsbergen
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Boetiek Lief
Loksbergenstraat 34
3545
Halen
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Issa-Moda
Thonissenlaan 82
Hasselt
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Boetiek Maya
Kerkstraat 52
2620
Hemiksem
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Achter De Schermen
Groenlaan 62
9550
Herzele
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Ambre
Rue Hamal 4
Liège
Website
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Punt-Komma
Zimmerplein 30
2500
Lier
 
Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuums
Linea Lin Bruids- en feestmode
Dorp-West 84
9080
Lochristi
Website
 
Bruidsmode Trouwjurken - Smokings - Trouwpakken en trouwkostuumsBruidskleding Lecoq
Kerkstraat 20
Lommel
Website
 
Bruidsmode, Feestmode, Herenmode
Marie-Charlotte Luik
Rue de l'université, 19
4000
Luik
Website
 

.

.