trouwringen

trouwring

verlovingsring

sieraden

trouwkledij

trouwkleed

trouwkledij

trouwkleed

trouwkledij

trouwkleed

trouwkledij

trouwkleed

trouwkledij - trouwkleed

 
Videoreportages
  Dj Vlaams Brabant
Dj boeken
  Dj Bedrijfsfeest
  Dj Antwerpen
  Dj Limburg
  Dj Oost Vlaanderen
  Dj West Vlaanderen
  Valkenbulcke
  Berkenhof
San Marco Village
  De Jachthoorn
  Trouwfilm Kortrijk
  Feestzalen
  Dj Gent
Huwelijksreportages
  Trouwringen
  Trouwjurken
  Trouwkledij
  Trouwfotograaf
  Bruidskledij
  Weddingplanners

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Trouwkleding - Trouwkledij - Trouwkleed

Trouwkleding - Trouwkledij - Trouwjurk

» Aanbevolen winkeliers voor trouwkleding/trouwkledij in België

Trouwkleding - Trouwkledij - Trouwkleed- Kopen of huren

U zoekt Trouwkleding - Trouwkledij - Trouwkleed? De Trouwfeest Dj, selecteerd hier aanbevolen Belgische winkeliers gespecialiseerd in de verkoop van een trouwkleed, trouwkledij, trouwkleding.

Voor een volledig overzicht van winkels in de verkoop van Trouwkleding - Trouwkledij of Trouwkleed kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie.

U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

Ben je van plan om weldra in het huwelijksbootje te stappen? Ben je begonnen met het organiseren van uw trouwfeest? Dan moet je ook trouwkledij gaan kopen of huren. Een trouwkleed of kledij is er steeds voor ieders budget, zelfs een voordelig of betaalbare trouwkleed is het pareltje van jullie mooiste dag!

» VALKENGOED TROUWKLEDING

Trouwkleding voor bruid en bruidegom

 

Trouwkledij

 

Trouwkleding is natuurlijk onmisbaar op jullie trouwdag. De bruid droomt vaak al jarenlang van haar trouwkleed en de man kan ook zeker niet achterblijven. Eigenlijk is er maar èèn ding belangrijk bij trouwkleding, het moet prefect bij je passen. Je moet je echt helemaal thuis voelen in je trouwkleding. Pas als jij je helemaal happy voelt in jouw trouwjurk of trouwpak zijn wij tevreden

Trouwkleding; kies kwaliteit en ervaring

 

Als specialist in trouwkleding beschikken we over jarenlange ervaring en vakkennis. We hebben vaak ook al een jarenlange band met de merken die we voeren. Elk merk heeft een unieke stijl en uitstraling en elk merk spreekt weer andere klanten aan. De heren maken hun keuze in de collecties van Archetipo, Cossmo, Immediate, Javier Arnaiz en Wilvorst . De dames vinden hun trouwjurk in de collecties van: Blue & Enzoani, Cosmobella, Creations of Leijten, Cymbeline,Demetrios, Ian Stuart, Ladybird, Linea Raffaelli, Marylise, Modeca, Pronovias, Rembo Styling, San Patrick, Sincerity en White One.

Kom je trouwkleding passen

 

Trouwkleding kan je niet vanaf een plaatje kiezen. Een trouwkleed moet je echt aan hebben om te zien hoe het staat. Natuurlijk mag je altijd even langskomen om de collectie voor dames en heren te bekijken. Om te passen moet je wel even een afspraak maken, dan maken we tijd voor je zodat we je goed advies kunnen geven. We bespreken dan welke stijl je aanspreekt en natuurlijk ga je trouwkleding passen. We maken je outfit helemaal compleet met de juiste schoenen, accessoires en lingerie voor de dames! Bekijk hier de collectie in bruidsmode

 

Trouwjurken | Accessoires | Trouwkleding heren | Bruidsschoenen |

 

» TROUWKLEDING ELENA

Bij Trouwkleding Elena helpen ze u het trouwkleed van uw dromen te kiezen. Kom gerust de nieuwe collecties bekijken.

Het geëngageerd team van jonge mensen volgt de trouw en bruidsmode op de voet en selecteerde voor u de mooiste trouwkleding van nationale en internationale ontwerpers. .

Met persoonlijk advies, een persoonlijke touch en gevoel voor vrouwelijke elegantie helpen ze u graag de perfecte keuze te maken voor uw mooiste dag!

Trefwoorden : Trouwkleding, bruidscouture, ,bruidsjurken, trouwjurken, ,bruidsjurk, trouwjurk, trouwkledij, bruidskledij, suitekledij, huwelijkskledij, huwelijk, trouwen.

 


» DIANNA DAVID TROUWKLEDING

Unieke trouwkleding, trouw en bruidsjurken en trouwkledij ...

Dianna David n.v. bestaat sinds 1982 en is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trouwkledij, suitekledij en exclusieve stadskledij. Hun filosofie en persoonlijke aanpak zijn tot over de landsgrenzen gekend.

Toekomstige bruidjes kunnen er terecht voor hun droomjurk. Samen gaan ze in hun collectie trouwjurken op zoek naar het trouwkleed die 100% past bij je persoonlijkheid en je vrouwelijke vormen. Je wenst meer informatie? Bekijk hun video. Of ontdek hun prijzen of contacteer de winkel.

 

 

Suite kleding | Trouwkleding | Stadskledij


» NAGIMAI TROUWKLEDING

Trouwkledij - Suitekledij - Bruidsmeisjes - Werkwijze

U hebt het trouwkleed van je dromen gevonden, maar wil deze liever in een ander kleur...? Geen probleem, bij Nagimai kiest U elk model in om het even welk kleur. Bij veel van hun trouwjurken kunt U zelfs een ander silhouet, neklijn of soort stof kiezen !

U maakt Uw keuze aan de hand van het uitgebreid gamma beschikbare modellen van trouw-en suitekledi.

Voor enkele van hun jurken is het zelfs mogelijk om het bovenstuk te combineren met een onderstuk van een andere jurk ! Ook het silhouet of desnoods de neklijn kan veranderd worden. Daarbovenop kies je uit een waaier van kleuren...

» Voor huwelijksfeesten tijdig een afspraak maken. Buiten de openingsuren is een afspraak eventueel ook mogelijk.(0495 627232)

 


Verkoopt u trouwkleding, trouwkledij, ... ? Heb je interesse hier opgenomen te worden? Klik hier

Trouwkleding gezocht? Trouwkledij, Trouwkleed, rouwkleding huren, Trouwkleding heren, Trouwkleding kind, Trouwkleding bruid en bruidegom, Trouwkleding Verhuur, Trouwkleed laten maken, trouwkleed winkels in Gent, Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Brugge | Brussel | Limburg of Vlaams Brabant gezocht? Ontdek ze hier
Contacteer De Trouwfeest Dj voor meer info
Bel : 0495/21 45 83 - Mail : info@detrouwfeestdj.be

Google info: Trouwkleding
 
Zoekopdrachten gerelateerd Trouwvideo/trouwfilm/videgraff huwelijksfilm:
Trouwreportage | Huwelijksfotografie | Trouweestzaal huren | DJ Gezocht | DJ Prijs | DJ Verjaardagfseest | DJ Bedrijfsfeest | Dj Gent | Dj Antwerpen | Dj Brussel | Dj Vlaams Brantant | Dj Oost Vlaanderen | Dj West Vlaanderen | Trouwreportages | Ceremoniemeesters | Trouwreportages | Limousines | Trouwvervoer | | Trouw en Bruidsboeketten | Ceremoniewagens | Huwelijkslijsten

 

 

trouwvideo huwelijk

 

 

Trouwkleding/kledij - trouwkleed Nieuws

Bruids en trouwkleding

Trouwkleding is de kleding die ritueel door het bruidspaar gedragen wordt bij het huwelijk. Een bruidspaar in bruidskleding trouwkleding uit China Bruidsmode is een verzamelnaam voor alle huwelijksgerelateerde kleding, zowel (haute) couture als confectie. Sinds de opkomst van de productie van deze kleding in grote aantallen en het ontstaan van merken is de bruidsmode in een versnelling geraakt. Tegenwoordig brengen veel grote merken wel twee collecties uit in een jaar. Sommige nog vaker. Dat betekent dat de bruidsmode 'mode-gevoelig' is geworden. Trends volgen elkaar op en stijlen raken 'in' en 'uit' in een steeds hoger tempo. Dit zorgt weer voor een sterker onderscheid tussen de couture en de confectie, in de zin dat de bruidscouture steeds exclusiever wordt.

Bekende designers

Elie Saab, Ian Stuart, Addy van den Krommenacker, Stephan Badal, Vera Wang, Monique Lhuiller, Melissa Sweet, Alfred Angelo.

Bekende merken

Pronovias, Maggie Sottero, Linea Rafaelli, Rembo Styling, Ladybird, Demetrios, Eddy K, Sincerity, Jesus Peiro en Creations of Leijten

 

Lees meer over bruiloft - Lees meer over trouwjapon

Trouwkleed

Een trouwkleed of trouwjapon, ook wel bruidsjurk genoemd, is doorgaans een lange witte jurk die door de bruid speciaal wordt aangekocht of op maat gemaakt voor op de huwelijksdag. De meeste bruiden geven de voorkeur aan een lange jurk, vaak in combinatie met een witte kousenband. Ter completering van het geheel wordt op het hoofd vaak een sluier gedragen of een kunstig in het haar verwerkte versiering in de vorm van bloemen of linten.

Kleur

De witte trouwjurk is pas na 1920 de mode geworden. Tot die tijd trouwden veel bruiden in het zwart, en trouwden rijke mensen vaak in kleurige creaties. In Nederland trouwt ongeveer 90% van de bruiden in het wit. Vanaf de jaren 60 werden echter ook andere kleuren jurken populair. Het witte van de jurk symboliseert de zuiverheid van de bruid. Doorgaans wordt "zuiverheid" vertaald met maagdelijkheid. Deze symboliek heeft anno 2005 bij de overgrote meerderheid van de getrouwde stellen in de westerse wereld echter haar betekenis verloren; ondanks de vrije opvatting over seks trouwen de meeste bruidsparen nog steeds in het wit. Het andere uiterste bestaat ook: Binnen sommige bevindelijk gereformeerde kerken wordt met "zuiverheid" niet alleen de maagdelijkheid verstaan, maar ook het geheel vrij zijn van zonden. Binnen deze kringen wordt er dan ook nooit in het wit getrouwd. In China is wit de kleur van de rouw. Daarom dragen Chinese vrouwen bij hun huwelijk meestal geen witte trouwjurk.

Na de bruiloft

Na de bruiloft heeft dhet trouwkleed zijn functie verloren. Vroeger werd de bruidsjurk vaak gebruikt als wiegbekleding voor het eerste kindje, met de sluier als hemeltje. Ook werd er soms een jurkje voor de baby voor bij het doopsel van gemaakt. Naar het schijnt werden er in West-Europa ten tijde van de Tweede Wereldoorlog - door de extreme schaarste aan materialen - hier en daar ook wel jurken van parachutestof gefabriceerd, zoals Jan Wolkers beschrijft in Serpentina's Petticoat. Soms wordt de trouwjurk verkocht, maar dit gebeurt niet vaak. Na afloop van de trouwerij willen veel vrouwen hun jurk bewaren als herinnering, terwijl vrouwen die nog in het huwelijk moeten treden, over het algemeen een nieuwe jurk verkiezen boven een tweedehands exemplaar. Lees meer

Nieuws over trouwkledij

  • Nieuw soort bruidsmode wateroplosbaar :Bruidjes die op zoek zijn naar de ideale jurk kunnen hun ecologische hart nu ophalen bij de nieuwste bruidsjurk van studenten van de Hallam Universiteit van Sheffield. Zij ontwikkelden een trouwjurk die volledig oplosbaar is in water. De …
  • Koppel stemt in trouwkledij : In heel Vlaanderen proberen mensen het beste te maken van de stembusgang. In Antwerpen heeft een groepje vriendinnen zich opgeofferd om vrijwillig te gaan bijzitten. En in Oost-Vlaanderen ging een pasgetrouwd koppel in trouwkledij stemmen.
  • Trouwkleed

  • Voor het perfecte trouwkleed worden vaak kosten noch moeite gespaard. Toch valt het kiezen van het ultieme trouwkleed velen nog altijd zwaar. Geen nood! Bij Prima Donna in Deerlijk heeft u keuze te over. Van romantisch klassiek wit tot uitdagend modern gekleurd, onze stylisten helpen u graag het trouwkleed te kiezen dat perfect bij uw smaak en persoonlijkheid past. Steeds met de nodige aandacht voor stijl, klasse én raffinement.

Kom u Trouwkleed bekijken bij Prima Donna : Schoolstraat 44 B, 8540 Deerlijk - www.primadonna-deerlijk.be

Trouwkleed laten maken

Wie kiest voor het laten maken van een trouwjurk op maat, doorloopt samen met November Styling een creatief proces dat uiteindelijk leidt tot jouw droomontwerp, een trouwkleed dat niemand anders zal dragen. Het laten maken van een trouwkleed op maat start met een vrijblijvend en kosteloos intake-gesprek. Dit geeft als resultaat een bruidsjurkontwerp, inclusief keuze van stoffen aan de hand van een zeer uitgebreid gamma van stofstalen, een gedetailleerde prijsofferte, en een volledige opmeting. Indien je nadien beslist om over te gaan tot bestellen, moet je nietmeer langskomen voor je opmeting.

Een trouwjurk laten maken is uniek, ontworpen op maat en persoonlijk naar wens van de klant. Je trouwjurk op maat laten maken - Maak een afspraak om je wensen voor een exclusieve bruidsjurk te bespreken. Lees meer

 

Een trouwjurk die helemaal aan je wensen voldoet, kun je laten maken bij Victor’s Wedding Design!

Uit de mooiste stoffen vervaardigen zij prachtigetrouwkledij. Ze meten in hun atelier graag je droomjurk aan! Een passend ontwerp Victor’s Wedding Design is de beste keuze om de trouwjurk van je dromen te laten maken! Kijk eens naar de foto’s op de website www.victorsweddingdesign.com om een indruk te krijgen van de ontwerpen om een trouwkleed te laten maken!

 

Waarom een trouwjurk laten maken

Heb je een duidelijk beeld in je hoofd van hoe jouw droomjurk eruit moet zien? Of wil je gewoon graag iets exclusiefs? Laat dan een trouwkleed speciaal voor jou op maat ontwerpen. Laat jouw wensen door een pro vertalen in het trouwkleed van je dromen.

Tips voor het laten maken van je trouwjurk

Wanneer je met de ontwerper om de tafel gaat om je trouwjurk echt te laten maken, moet je jouw wensen op een rijtje hebben. Dit zijn enkele tips : Pas veel trouwjurken, bedenk wat je aan je trouwjurk wilt uitgeven, zorg dat het ontwerp duidelijk is, laat je ontwerp door dezelfde ontwerper uitvoeren ...

Jean Paul Gaultier ontwerpt trouwkleed... voor Stromae

Stromae haalt zijn vrouwelijk alterego nog eens van onder het stof voor een fotoreeks in het Franse homoblad Têtu waarin hij met zichzelf trouwt. En dat doet hij in stijl, in een trouwjurk van de Franse ontwerper Jean Paul Gaultier. Het idee om Stromae met zichzelf te laten huwen komt van de Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier, gasthoofdredacteur van het maartnummer van het homoblad Têtu. Het uiteindelijke beeld toont twee Stromaes, klaar om samen naar het altaar te wandelen. De ene Stromae op de foto draagt het pak uit de videoclip van Tous les mêmes, de ander kreeg een trouwjurk aangemeten die werd ontworpen door Jean Paul Gaultier, ...

Overzicht B van winkels in de verkoop van een trouwkleed of trouwkledij

E&R Wedding and Fashion, de gevestigde waarde voor bruidsmode in Limburg! Beverlo-Dorp 4 B-3581 Beringen Tel: +32 11401797 - www.erwedding.be

 

R Wedding and Fashion is the place to be voor uw bruidskleding, herenkleding en andere feestkleding. Klik hier om de collectie van trouwkledij te bekijken.

 

Gino en Julia - Ravenberg 2 Beek-Ubbergen (naast Nijmegen) tel: +31 24 663 99 43 - www.trouwkleed.net

 

De trouwjurken uit hun ateliers zijn geen confectie trouwjurken, maar elke trouwkleed wordt voor elke bruid op haar specifieke maten nieuw gesneden en indien gewenst naar jouw persoonlijke wensen gemaakt ....

 

Theuwis Lief - Lindelheidestraat 29 -3900 Overpelt Tel.:0032 478 356 391 - www.trouwkledingopmaat.be/

 

Trouwkleding op maat. Ben je op zoek naar een perfect zittend trouwkleed? Wil je een trouwkleed naar eigen model en karakter? Dankzij jarenlange ervaring zet zij je persoonlijke wensen om in een schitterend model.

 

Trouwkleed | Trouwkleding | Trouwjapon | Feestkleding | Coctailjurk | Kinderfeestkleding | Trouwmode | Suitekleding | Avondkleding
 
Copyright De Trouwfeest DJ - Seo website : SeoBureau.be - Design Website : TC Webdesign - Sitemap