Feestboot festina lente antwerpen

partyboot festina lente antwerpen

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Trouwparty - Fuif Koen en Ellen

Super feestje op de Feestboot Festina Lente - Schelde in Antwerpen

Trouwparty Ellen en Koen Feestboot Festina Lente Antwerpen Schelde

Koen en Ellen zijn getrouwd, het dansfeest vond plaats in Lillo bij Antwerpen op de feestboot Festina Lente , het luxueuze volledig vernieuwde passagierschip kan gebruikt worden voor evenementen, trouwfeesten, bedrijfsfeesten ...

Het is een ruim schip, met aparte ruimtes voor aperitief, diner, buffetten... Op het bovendek konden de mensen rustig verpozen, genieten van een drankje, hapje, bijpraten...

Het dansfeest vond plaats op het benedendek tot in de vroege uurtjes. De Trouwfeest Dj Tom Cosyns bracht de beste hits van vandaag en vroeger. De Partyboot Festina Lente is een echte toplocatie voor een trouwfuif of trouwparty.

Videofragmenten van het dansfeest

 

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente
       

Sfeerbeelden van het dansfeest

 

(de foto's zijn in opmaak)

Reactie van het koppel

Tom, Je bent een super dj ! Dank je voor alles !!!!
Koen & Ellen
 

Partboot Festina Lente is een toplocatie voor een trouwfeest, party of fuif.

Dj Tom Cosyns draait regelmatig een feest op de Partyboot, steeds met eigen klank en lichtinstallatie, want dat is niet aanwezig op de boot.

Ook interesse om Dj Tom Cosyns te boeken voor jou feest op de boot Festina Lente? Bel 0495/21 45 83 of klik hier voor een vrijblijvende offerte

guest dj set kokorico

Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

 

 

Party - Feest boot Festina Lente Info

FESTINA LENTE - Feesten op de Schelde

Zoekt u een unieke event locatie om te delen met uw partner, familie, vereniging of bedrijf? V-zit's nieuwste verovering laat u Antwerpen intens beleven op het water, in alle luxe, rust en sereniteit of... in alle uitbundigheid!
Congres, daguitstap of party ?IOp de feestboot Festina Lente voelt u zich meteen thuis. En zoals de naam het zelf zegt : "Haast u langzaam ...", maar vergeet vooral niet te genieten.
festina lente

FESTINA LENTE - laat je verleiden

Festina Lente biedt plaats aan ruim 150 personen (dinerformule) tot 225 personen (recepties, walking dinners, parties). Het schip is volledig rolstoelvriendelijk (met aangepaste deuren, toiletten en een rolstoellift) en omvat 2 grote open buitendekken en 2 gezellige en stijlvolle binnensalons met bar en dansvloer.
Ook is Festina Lente (varend of niet varend) uiterst geschikt als seminarieruimte voor sales meetings, beurzen, roadshows en tentoonstellingen.
Festina Lente is volledig vrij van traiteur. Dit biedt u de mogelijkheid om -mits bepaalde voorwaarden - uw favoriete traiteur mee aan boord te brengen of zelfs uw eigen catering (inclusief dranken) te verzorgen.
Ook qua vaarroutes is Festina Lente volledig flexibel. Een haventocht of een boottocht op de Schelde blijven steeds Verrassend, maar ook Scheldeland en Brussel behoren meer en meer tot onze favoriete bestemmingen. Talrijke boottochten worden bij Festina Lente gecombineerd met een activiteit op het vasteland.

 

 

 
 

 

 

Sitemap

 

 

trouwfeest referenties

Zoekopdrachten verwant aan: Partyboot - Feestboot Festina Lente Antwerpen

Festina Lente - Partyboot Festina Lente - Feestboot Festina Lente - Festina Lente Schelde - Festina Lente Antwerpen - Trouwenfeest op een boot - Unieke trouwlocatie - Feestboot Antwerpen - Trouwfuif boot Antwerpen - Trouwparty Feestboot Antwerpen - Dj Feestboot Festina Lente Antwerpen - Dj Festina Lente

 

 


Web Analytics