trouwringen

trouwringen

verlovingsring

sieraden

trouwring bruiloft

trouwringen huwelijk

voordelige verlovingsring

verlovingsring betaalbaar

verlovingsring kopen

betaalbare trouwringen

voordelige trouwringen

trouwring kopen

 
Trouwfotograaf
  DJ Vlaams Brabant
Dj boeken
  Dj Bedrijfsfeest
  DJ Antwerpen
  DJ Limburg
  DJ Oost Vlaanderen
  DJ West Vlaanderen
  Valkenbulcke
  Berkenhof
San Marco Village
  De Jachthoorn
  Trouwfilm Kortrijk
  Feestzalen
  DJ Gent
Huwelijksreportages
  Trouwringen
  Trouwjurken
  Trouwkledij
  Videoreportages
  Bruidskledij
  Weddingplanners
  Ceremoniemeesters
  Huwelijksfotograaf

 

 

U bent in Start - Feest dj - Trouwfeest - Trouwring - Trouwringen

Betaalbare trouwringen - voordelige trouwringen - trouwring - trouwringen - verlovingsringen

» Aanbevolen juweliers voor trouwringen in België

Trouwringen - Trouwring - Verlovingsringen - Betaalbaar en voordelig

U zoekt een trouwring of trouwringen gezocht in Antwerpen, Gent, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel of Vlaams Brabant? De Trouwfeest Dj, geeft u een lijst van aanbevolen Belgische juweliers voor trouwringen.

Voor een volledig overzicht van verkopers in trouwjuwelen, gespecialiseerd in trouwringen, verlovingsringen, sieraden en andee juwelen voor een huwelijk kan u gebruik maken van onze aangeboden selectie.

U kan hier ook een lijst met aanverwante trouw activiteiten vinden.

Ben je van plan om weldra in het huwelijksbootje te stappen? Ben je begonnen met de organistie van uw trouwfeest? Dan moet je ook een trouwringen gaan kopen. Trouwringen zijn er voor ieders budge, zelfs een voordelige of betaalbare trouwring is het pareltje van jullie mooiste dag!

» Goedkope - Betaalbare trouwringen van Menua Jewelry

Trouwringen voor ieders huwelijk

 

Exclusieve trouwringen voor een droom bruiloft van eigen creatie, vind je bij Menua Jewelry. iteraard ontbreken de ringen voor de éérste stap, de verlovingsringen, ook niet in onze webshop.

Met trouwringen verbinden u en uw partner zich voor het leven. Dit mooie moment, verdient een mooi sieraad. Door te kiezen voor één van onze exclusieve trouwringen, symboliseert u een bijzonder huwelijk. U kunt kiezen uit klassiek, platina of Bicolor. Bij Menua Jewelry worden alle trouwringen en verlovingsringen ontworpen door gespecialiseerde ontwerpers en designers. Daarbij is de inbreng van de klant niet zelden verrassend origineel en bruikbaar. Ga naar onze webshop

 

 

goedkope trouwringen

 

Trouwringen | Winkel | De trouwring ontwerpen | Wedding Collections |

 

» INES BOUWEN TROUWRING ONTWERPER

Trouwringen en juwelen waar de passie van afstraalt

Een parel van een trouwring? Dat wordt een leven lang gekoesterd al vanaf de start van de creatie. Bij Ines B. omringt niet alleen de ontwerpster uw droomjuweel met passie en liefde voor het vak, maar ook haar hele familie! En dat straalt er van af …

Bekijk onze trouwringen - verlovingsringen - andere ringen - halsjuwelen - oorbellen en armbanden.

Wegens het succes van onze winkel in Gent wordt het altelier vergroot. Vanaf nu kunnen jullie voor trouwringen terecht in onze winkel in de Rechtestraat.

 


» UNIEK TROUWRINGEN WIM MEEUSSEN

Trouwringen en ik? Dat is liefde op het eerste gezicht.

Een zwak voor trouwringen had Meeussen reeds op jonge leeftijd. De handgemaakte trouwringen zijn eenvoudig en toch net even anders.

Trouwringen worden gemaakt in 18kt of 14kt wit goud, geel goud en roséDora en goud. Meeussen kreeg onlangs het HIB-label, omdat zijn creaties ambachtelijk vervaardig worden in eigen atelier.

 

 

Huwelijksreportages | Bedrijfsfilms | Trouwvideo producties


» JUWELIER GOETHALS

Trouwplannen? Goethals Juweliers biedt mooie collecties trouwringen aan in staal, titanium, zilver en goud

Trouwringen. Juwelier Goethals helpt de toekomstige trouwers bij de keuze van uw trouwringen. In de collectie van de juwelier collecties vindt u niet alleen trouwringen vervaardigd in geel, wit of bicolor goud, maar ook in paladium, titanium, edelstaal of zilver. Je kan er de collecties van Boccia, Angeli Di Bosca, Two Collection, Dora en Nicky Vankets terug vinden.

» Volg Juwelier Goethals op Facebook : Klik hier

 


 

» ELNORA BETAALBARE TROUWRINGEN

 

Ben je op zoek naar een betaalbare verlovingsring of naar een trouwring? Dan moet je zeker bij Elnora juwelen shop zijn. Bij Elnora kan je verschillende type verlovingsringen vinden voor je geliefde. De Elnora verlovingsringen worden volledig van witgoud met prachtige diamanten vervaardigd. De ringen komen in verschillende stijlen en typen. Zo heb je bijvoorbeeld ringen met drie stenen of met meerdere stenen. Alle combinaties zijn mogelijk.

Zijn jullie opzoek naar een mooie set van betaalbare trouwringen? Dan kunnen jullie bij Elnora mooie klassieke en moderne trouwringen vinden. De ringen komen met of zonder diamanten. Wil je een aangepaste ontwerp? Geen probleem.

Elnora heeft een team van designers die elke wens van de klant kunnen vervullen. Elnora biedt voordelige prijzen met uitstekende kwaliteit. Bezoek Elnora voor meer informatie en promoties. Website: http://www.elnora.be/


Verkoopt u trouwringen, verlovingsringen, juwelen, sieraden ... ? Heb je interesse hier opgenomen te worden? Klik hier

Contacteer De Trouwfeest Dj voor meer info
Bel : 0495/21 45 83 - Mail : info@detrouwfeestdj.be

Google info: Trouwringen
 
Zoekopdrachten gerelateerd Trouwvideo/trouwfilm/videgraff huwelijksfilm:
Trouwreportage | Huwelijksfotografie | Trouweestzaal huren | DJ Gezocht | DJ Prijs | DJ Verjaardagfseest | DJ Bedrijfsfeest | Dj Gent | Dj Antwerpen | Dj Brussel | Dj Vlaams Brantant | Dj Oost Vlaanderen | Dj West Vlaanderen | Trouwreportages || Limousines | Trouwvervoer | Ceremoniewagens | Trouw en Bruidsboeketten | Huwelijkslijsten

 

Op de trouwdag worden de trouwringen uitgewisseld. Dit heeft gewoonlijk plaats in het gemeentehuis, maar sommige bruidsparen geven er de voorkeur aan om dit tijdens de kerkdienst te laten plaatsvinden. Het uitwisselen van de ringen is een teken van verbondenheid. De trouwring, een gouden cirkel zonder begin of einde, staat symbool voor eeuwige trouw. De ringvinger is al eeuwen de plaats waar trouw- of verlovingsringen worden gedragen. Vroeger dacht men dat door deze vinger een ader liep die rechtstreeks in verbinding stond met het hart. Pas sinds de negentiende eeuw dragen ook mannen een trouwring.

 

trouwvideo huwelijk

 

 

Trouwringen - Verlovingsringen Nieuws

Trouwringen, de symbolische betekenis

Een huwelijk zonder trouwring is tegenwoordig vrijwel ondenkbaar. Slechts in weinige gevallen wordt een (kerkelijk) huwelijk niet voltrokken zonder ringen. De ring is onmisbaar geworden. Maar wat is nu de betekenis van een trouwring? Welke gedachten zit erachter en waar komt het idee vandaan?

Het idee van de trouwring is zo’n drie eeuwen voor Christus ontstaan in het oude Griekenland en komt van de opvatting dat de vierde vinger van de hand een ader heeft die in verbinding staat met het hart. Deze ader werd ‘vena amori’ genoemd, wat vertaald kan worden naar ‘ader der liefde’. Door een ring aan deze vinger te dragen kon het niet misgaan.

Vriendschapsring en verlovingsring

Aan de trouwring gaan vaak nog een of twee ringen vooraf. De vriendschapsring komt meestal bij jongere stelletjes voor, die net verkering hebben en elkaar eeuwige trouw beloven – vaak op speelse wijze – door een vriendschapsring te dragen. Dit hoeft overigens niet alleen bij stelletjes voor te komen. De verlovingsring gaat al een stap verder, want dat is de voorloper op de trouwring. Als een stel in ondertrouw gaat, wordt vaak de verlovingsring tevoorschijn gehaald.

Normaal gesproken is het de bedoeling dat een van de getuigen bij een huwelijk de ringen bij zich houdt tot aan het huwelijk. Deze worden tijdens de huwelijksceremonie plechtig aan het bruidspaar overhandigd.

Verlovingsring

Aan welke vinger In tegenstelling tot Noord-Amerika, waar verloofden hun ring veelal aan de ringvinger van hun linkerhand dragen, dragen Nederlandse rooms-katholieken deze ring aan dezelfde vinger, maar dan aan de rechterhand. Nederlandse protestanten dragen de ring aan dezelfde vinger als de Noord-Amerikanen. Dit is gebaseerd op het volksgeloof, waarmee de trouwring voor het eerst wordt omgeschoven. Volgens dat geloof dient de verlovingsring altijd aan de derde vinger van de linkerhand gedragen te worden en op het moment van omschuiven – dus wanneer de ring voor het eerst om de vinger wordt geschoven – moet de ring drie keer worden rondgedraaid, terwijl er tot tien wordt geteld.

Trouwring aan welke vinger

Een trouwring wordt als de normaalste zaak van de wereld beschouwd. Je hebt ze in allerlei kleuren en maten. Vroeger waren het vooral gouden en ronde ringen, tegenwoordig kunnen ook zegelringen of ringen ingelegd met edelmetalen als trouwring dienen. Toch is de trouwring er niet zomaar gekomen. Vroeger zat er veelal een diamantje in een trouwring. De term ‘diamant’ is afgeleid van het Griekse ‘adamas’. Dat betekent zoveel als ‘onoverwinnelijke’ en dat is precies wat het huwelijk moet kenmerken. In de oorsprong kreeg een vrouw een ring van een man, als teken dat zij hem toebehoorde en niet meer beschikbaar was voor anderen. Op die manier was de ring een teken van bezit en eigendom. Alleen de vrouw droeg in die tijden een ring. Tegenwoordig wordt de ring als teken van eenheid en gelijkwaardigheid gedragen door zowel de man als de vrouw. De ring vormt nu de verbintenis tussen de man en de vrouw en is een symbool voor trouw.

 

Ring

Ja, het is een aanslag op jullie bruiloftbudget maar is een bruidstaart, een trouwauto en een luxe diner dat ook niet? Alles in de voorbereidingen naar jullie mooiste dag draait om keuzes maken. Past iets wel of niet in jullie budget en wat vinden jullie nu echt belangrijk? Natuurlijk hoort een mooie bruidstaart erbij en is het fantastisch om je aanstaande vrouw in een te gekke, sportieve of juiste klassieke trouwauto op te halen. Dat spreek ik zeker niet tegen, sterker nog, op onze trouwdag (31.08.2013) wordt een hele tafel gevuld met wel 10 taarten om over onze trouwauto maar niet te spreken… Maar we laten dit alles ook vastleggen op video. Waarom is een trouwvideo dan toch het overwegen waard?

Tips voor het kiezen van een huwelijk - bruiloft videograaf

  • Een ring is een sieraad dat men om de vinger (met name de ringvinger) draagt. De ring heeft in relatie tot het huwelijk (of vergelijkbare relaties) een sterk symbolische betekenis
  • De verlovingsring

  • Een verlovingsring is een ring waarmee de drager aangeeft verloofd te zijn en die aan elkaar gegeven wordt bij de verloving. Vaak is het de ring die de ene partner aan de andere geeft bij het huwelijksaanzoek. De ring is zodoende te vergelijken met de trouwring. Een verlovingsring is soms een aparte ring, maar in Nederland is het meestal de (toekomstige) trouwring, gedragen aan de andere hand (bij katholieken en niet-gelovigen gaat de ring dan van de rechter- naar de linkerhand en bij protestanten van de linker- naar de rechterhand[1]). Draagt men de trouwring aan de rechter ringvinger, dan wordt de verlovingsring aan de linker gedragen (en andersom). In Noord-Amerika dragen verloofden hun ring meestal aan de linker ringvinger. Volgens het volksgeloof moet men de verlovingsring altijd aan de derde vinger van de linkerhand dragen en als deze de eerste keer wordt omgeschoven moet de ring drie maal worden rondgedraaid terwijl men tot tien telt[2]. De verloving wordt in België en Nederland sinds het einde van de 20e eeuw steeds minder gevierd, met name doordat veel paren eerst gaan samenwonen voor zij in het huwelijk treden.
  • De Trouwring

  • De trouwring wordt gedragen als teken voor de huwelijkstrouw. Het feit dat een ring geen begin en einde heeft, zal hiertoe hebben bijgedragen. Het is gebruikelijk de trouwring om de ringvinger van de linkerhand te dragen. De ringvinger stond volgens het oude volksgeloof in verbinding met het hart [2] en zo is dit gebruik ontstaan; de linkerhand ligt dichter bij het hart. Katholieken en niet-gelovigen dragen de ring meestal aan de linker ringvinger, protestanten en orthodoxen aan de rechterringvinger.[bron?] Een gebruik van weduwen en weduwnaren is om de ring van de overleden echtgeno(o)t(e) achter de eigen trouwring te dragen.
  • Lees meer

Een selectie van juweliers in Trouwringen Oost Vlaanderen

Zwitserland - molenstraat 3-5 - 9300 aalst - 053/77.02.61 -

Kimpe - Diksmuidestraat 28 - 9000 Gent - Tel.: 09 - 2221539 - Fax.: 09 - 2221539

Jacob Juwelen NV Brusselsesteenweg 38 9280 Lebbeke Tel.: 052 - 410252 Fax.: 052 - 414572 - http://www.jacobjuwelen.be/home.html

Vanhoutteghem De Pinte NV Baron de Gieylaan 38 9840 De Pinte Tel.: 09 - 2824214 Fax.: 09 - 2829506 - http://www.vanhoutteghem.be/

Bouverne A BVBA Kortedagsteeg 37-39 9000 Gent Tel.: 09 - 2239572 Fax.: 09 - 2240887 - http://www.bouverne.be/

Carati Koestraat 2 9000 Gent Tel.: 09 - 2337743 - - http://www.juwelencarati.be/home.html

Moens Alex BVBA Oude-Abdijstraat 24 9031 Drongen Tel.: 09 - 2261615 Fax.: 09 - 2370699 - http://www.juwelieralexmoens.be/

De Goudfilialen Nederkouter 39 9000 Gent Tel.: 09 - 2235757 Tel.: 09 - 2240748 Fax.: 09 - 2240747 - http://www.degoudfilialen.be/

Goudsmid Marlis Giebels Dries 11 9170 Sint-Pauwels Tel.: 037 - 771440 - http://www.marlisgiebels.be/

Mac Lafferty BVBA Vuurkruisersstraat 126 9400 Ninove Tel.: 054 - 558855 - http://www.maclafferty.eu/

 

Een onerzicht van verkopers van Trouwringen in Antwerpen

Clem Vercammen BVBA Bergstraat 151 2220 Heist-op-den-Berg Tel.: 015 - 241265 Fax.: 015 - 247032 - http://www.clemvercammen.be/

Mulders Walter Zandstraat 36 2200 Herentals Tel.: 014 - 841072 Fax.: 013 - 777858 - http://www.waltermulders.be/

Daems Juwelen CVBA Stationsstraat 80B 2230 Ramsel Tel.: 016 - 699100 Fax.: 016 - 696392 - http://www.antwerpdiamonds.be/

Arnaud Juwelier Goudsmid Spoorwegstraat 5 2910 Essen Tel.: 03 - 6676104 Mob.: 0478 - 386571 - http://www.juwelenarnaud.be/

Diamondland NV Appelmansstraat 33A 2060 Antwerpen Tel.: 03 - 2292990 Fax.: 03 - 2292999 - http://www.diamondland.be/

Slaets Juwelier De Keyserlei 46-48 2060 Antwerpen Tel.: 03 - 2135080 Tel.: 03 - 2135082 - http://www.ann-juweliers.be/

Meeussen W BVBA Wijngaardstraat 11 2060 Antwerpen Tel.: 03 - 2321913 Fax.: 03 - 2321913 http://www.wimmeeussen.be/

Een zeer grote collectie van trouwringen en juwelen. De zijn exclusieve trouwringen lanceerde Meeussen een heel eigen vormgeving. In elk van zijn juwelen ligt zijn liefde, zijn gevoel en vakmanschap. De winkel van Meeusen is gelegen in het centrum Antwerpen. Naast eigen ontwerp van trouwringen kan je bij Meeusenook verlovingsringen, ringen, halskettingen, armbanden, oorbellen en andere gouden juwelen kopen.

Hier vindt u Trouwringen in Brussel

Sophie Heymans Papenvest 15 1000 Brussel Tel.: 02 - 2188001 - http://www.sophieheymans.be/

Lascar M Waterloolaan 57B 1000 Brussel Tel.: 02 - 5134944 Fax.: 02 - 5125618 - http://www.lascar.be

FL Group SPRL Rue Bodenbroek 16 (Sablon) 1000 Brussel Tel.: 02 - 3474272 Fax.: 02 - 5119660 - http://www.fabienne-lascar.com/

Mars Jean SPRL Steenweg op Waver 673 1040 Etterbeek Tel.: 02 - 6402252 Fax.: 02 - 6465840 - http://www.jeanmars.be/

Dinh van SPRL Grote Zavel 14 1000 Brussel Tel.: 02 - 5118353 Fax.: 02 - 5118353 - http://www.elsvansteelandt.be/

Van Craenenbroeck BVBA Daillyplein 26-27 1030 Schaarbeek Tel.: 02 - 7343938 Fax.: 02 - 7359853 - http://www.van.craenenbroeck.be/

Overzicht specialisten in Trouwringen te West Vlaanderen

Mouton BVBA Ooststraat 32 8630 Veurne Tel.: 058 - 311999 Fax.: 058 - 311999 - http://juwelen.mouton.be/

Hein Vera Juweelontwerper Stormestraat 5 8790 Waregem Tel.: 05 - 6605981 - http://www.hein-vera.be/

Devos Maaiken Juwelen BVBA Ruitjesbosstraat 6 8820 Torhout Tel.: 050 - 215808 Fax.: 050 - 215808 Mob.: 0477 - 319701 - http://www.maaikendevos.be/

Juwelen Buseyne Ieperstraat 71 8970 Poperinge Tel.: 057 - 334218 - http://buseyne.wwebshops.be/default.aspx

Juwelier Yzerbyt Moerkerkse Steenweg 163 8310 Brugge Tel.: 050 - 352558 +- http://www.yzerbyt.be/

Pelgrim BVBA Marktstraat 10-12 8620 Nieuwpoort Tel.: 058 - 233425 Fax.: 058 - 231148 - http://www.optiekpelgrim.be/

Claeys Juwelen Katelijnestraat 54 8000 Brugge Tel.: 050 - 339819 Fax.: 050 - 335215 -http://www.claeysantique.com/

Juweliers in de kijker

Tensen Exclusive - Schuttershofstraat 2, 2000 Antwerpen Trouwringen en meer - website :
Tensen iseen juwelierszaak gespecialiseerd in Trouwringen. De ringen en juwelen van Tensen vallen zowel bij jong als oud in de smaak.
Sophie De Sutter Goldstone Steenweg van Grembergen 10 9200 Dendermonde - 052 22 42 76 - 0479 27 90 35 http://www.sophiedesutter.com
Verkoop van juwelen, sierraden, trouwringen en verlovingsringen .
Yolande (Merksem) Antwerpen - 568 2170 Merksem Antwerpen : website
Verkoop van exclusieve gouden en zilveren ringen. Ook voor trouwringen zit je goed bij Juwelier Yolande. Je vind er trouwringen van Mémoire, Auro Design, Tessina, Traditions, d'Euxx, Dora, Nicky Van Kets... Naast het brede assortiment juwelen en trouwringen beschikken we ook over een uitgebreid gamma uurwerken van Jaguar, Festina, Regata, Lotus, Casio, Calypso, Xen, Storm, Fossil, Jet Set, Girl Only, Hello Kitty Kortom, bent u op zoek naar een juwelier gespecialiseerd in trouwringen of kwaliteitsjuwelen en uurwerken? Dan bent u bij Juwelier Yolande aan het juiste adres.
123gold - Telefoon: +31-(0)10-4126144 - adres: Steinberg 123 Meent 3 3011 JA Rotterdam

Trouwringen... Trouwringen staan voor de diepe verbondenheid en duurzaamheid van het huwelijk. Dit zijn uw mooiste en meest persoonlijke sieraden. Met individuele trouwringen symboliseert u het bijzondere van uw relatie. Als uitvinder van de ring-configurator hechten wij van 123gold zeer veel waarde eraan u een uitmuntende service te bieden rond om het thema trouwringen. Daarbij luidt ons motto: er zijn geen grenzen bij het ontwerpen van uw trouwring! Wij bieden u een omvangrijke keuze aan trouwringen in klassieke, moderne en exclusieve designs. U heeft de keuze uit een veelvoud aan verschillende materialen en in alle prijscategorieen, van zeer scherp geprijsd tot hoog-exclusief. Bij ons vindt u niet alleen individueel configureerbare trouwringen van goud, witgoud, platina, zilver en verschillende andere legeringen en kleuren, maar ook verlovingsringen, partnerringen, vriendschapsringen en sieraden.

Trouwringen overzicht Iedere liefde is uniek. Daarom bieden wij u een grote keuze uit individuele designs, die u kunt gebruiken om uw persoonlijke trouwringen te ontwerpen. Kijk hier voor een overzicht van onze meest geliefde modellen en laat u inspireren! Lees Meer

Steinberg Classics Uw trouwringen zijn het symbool van uw eeuwig durende liefde. U zoekt daarom naar een klassiek ontwerp met tijdloze klasse. Hier vindt u wat u zoekt. Kies uit onze éénkleurige trouwringen in wit, geel, rosé of rood in vele verschillende legeringen. Lees meer

AuroDesign

AuroDesign is dé collectie trouwringen bij uitstek. Ontdek de collectie of creëer je eigen traditionele ring en verzegel jullie huwelijk met deze prachtige 18 karaats gouden ringen. Laat je bij jullie keuze ook goed adviseren, want de ring die jullie zullen uitkiezen, is een ring die jullie je hele leven zullen dragen. Uw juwelier zal dit met plezier doen. AuroDesign ringen worden steeds geleverd met een echtheidscertificaat. AuroDesign biedt u een gratis verzekering tegen verlies of diefstal voor een periode van 3 jaar.

Duo Trouwringen

Duo trouwringen zijn het schitterende resultaat van ons artisanaal meesterschap - opgebouwd gedurende de voorbije 180 jaar - gecombineerd met de modernste technieken op het gebied van afwerking. Al deze ringen, zowel in geel, rood als wit goud, zijn vervaardigd in 18 karaats goud (= 750/000). Ook de briljanten die we gebruiken zijn van de beste kwaliteit en met de grootste zorg geselecteerd. ...

 

 

Trouwring | Trouringen | Trouw video | Verlovingsring | Betaalbare trouwring | Voordelige trouwringen | Exclusieve trouwringen | Sieraden huwelijk |
 
Copyright De Trouwfeest DJ - Seo website : SeoBureau.be - Design Website : TC Webdesign - Sitemap